Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 20

• 70 144
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
Добро утро Сладурки  wavey wavey wavey

Тони  Hug Арфи  Hug Адаш  Hug Тинче Hug
Скрит текст:

Selvet Chelik  Hug monivalcheva   Hug Bube03   Hug  Nia7   Hug не стойте много на балконя а скачайте при нас  smile3521
споделете и вашите мнения и вълнения, нищо че не сте ни настигнали ,не пречи да си припомнаме случки от миналото на сериала  bowuu ако нещо искате да попитате,питайте  newsm53

Благодаря за вниманието.Аз съм вече съвсем в крак с епизодите, изгледах ги на един дъх с руски субтитри.Тъкмо си припомних руския. Laughing
Ако трябва да съм честна, започнах да го гледам филма с резерви, предвид това, че главния актьор не ми е в листата - любими.
По скоро актьора играещ Харун ми е на сърце.Даже и в отрицателните му роли, пак гледам да намирам нещо положително.Голям образ.
И тук искам двамата с Ди  да станат мили и добри, да се вземат, да родят детенце и така.Ама май много искам. Laughing

Ния по това което си написала разбирам че става дума  за ролята на Баръш в Езел, много любим образ ми беше Али Керпедена,освен Езел де,
точно с тази роля ме спечели като фен, Баръш, много готино го изигра Peace тук също страхотно се справя  bowuu за мен няма значение героя дали е добър или лош по характер, а дали актьора го изиграва убедително,за да му повярвам , Баръш много добре го прави  Peace
дай боже и тук любовта му към Дилара , да го превърне в добър човек,както и нея   Praynig

С тази рокля ,дори и без никаква прическа щеше да бъде сто пъти по-добре за Гюл  smile3521

# 61
Арфи  Hug джанъм ама ти сега ли разбра че сме от една кръвна група  newsm53  аз отдавна съм наясно  Hug Heart Eyes
аз съм си такава казвам си това което мисля а и от какво да се притесняваме, защо да премълчаваме нещата които са гьоз гьоре ,за мен няма значение кой греши, в моите очи,независимо кой е , Гюл, Джи и т.н.... за всеки бих си казала ,това което е правилно според мен, а дали болшинството ще бъде на същото мнение,за мен е без значение,така съм го видяла,така съм го усетила ,все пак сме различни хора  bowuu
така ,че мила ми Арфи пиши си и споделяй на воля тук, никой няма да те пляска през ръцете  Joy Joy Joy Joy Joy

само се моля час по скоро Гюлихан да се осъферясат и да спрат с гордостта си и инатите и отново да ни подарят още хубави моменти  newsm17 newsm17 newsm17

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 19:26 от Свет_ВАРНА

# 62
# 63
Адашче за стайлинга на Гюл аз бях  Shocked
не можах да разбира замисъла на сц. и реж., какво искаха да ни кажат с избора на Гюл, след всички красиви рокли и възможни причиски,които и стояха чудесно, тук те избраха най най неподходящите, да бяха я оставили с черната рокля и без никаква  прическа или дори да беше само с пусната коса,или както веше в 43 еп. Peace щеше да бъде чудесно  bowuu

не знам но имам усещането че с това искат да ни подскажат че Гюл не е готова за това общество, страхува се да не изложи Джи и себе си ,лек намек намерих в р-ра м / у Гюл и Джи , когато му отказа ,както и р-ра на Гюл и Дерия ,че нямала да се справи с приборите и тн.
Скрит текст:
тук се сетих за моя любим филм'' Хубава жена '' и как героинята премина оня спешъл курс "по обноски и хранене във висшето общество "
аз именно за това не и се ядосах на Гюл, този номер на дъртата и Харун и дойде като спасителен пояс  bowuu
а сметките на дъртата и Харун пак ще излязат криви,очаквам всеки момент Йълдъръм да разкрие раб. място на Гюл и да гледаме първи рунд м/у Джи и Харун  bowuu bowuu
мен ме ядоса най-вече липсата на обща сцена на Гюлихан  #Cussing out аз очаквах вече дом да търят а те ми водят телефонна любов  Joy Joy Joy Joy
Тони Hug  love001

Каква телефонна любов, момичета? Някак студено ми звучаха разговорите между Джи и Гюл. На фона на предходната 43 серия тука изведнъж все едно нищо не се е случило. Загуби се връзката между двата епизода. не знам дали причината е този скандал между Еркан и Нургюл на снимачната площадка, за който прочетох някъде. Надявам се ако това е истина да не се отрази върху играта им във филма.

# 64
О не мисля, Яни, все пак са професионалисти

# 65
yanyan75 Hug Добре дошла  Hug

Каква телефонна любов, момичета? Някак студено ми звучаха разговорите между Джи и Гюл. На фона на предходната 43 серия тука изведнъж все едно нищо не се е случило. Загуби се връзката между двата епизода. не знам дали причината е този скандал между Еркан и Нургюл на снимачната площадка, за който прочетох някъде. Надявам се ако това е истина да не се отрази върху играта им във филма.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
миличка ,това го писах метафорично, за телефонната любов  Joy Joy Joy
 ако не бях гледала предложението и прекрасните моменти на Гюлихан в 43еп. бих си помислила че било сън на Гюл  Peace  наистина нищо не ми напомняше за щастливите Гюл и Джи  bowuu
може би е било по сценарии  Thinking
аз също четох за този скандал, м/у Еикан и Нургюл , различни версии, но дали е истина само можем да гадаем  bowuu да допуснем че са имали някакъв спор ,но кой си е нямал спорове с колеги, но се осланям на факта че и двамата са професионалисти и не биха позволили такова непрофесионално отношение,Нургюл винаги се е държала като професионалист,напр. по време на 2 сезон на Любов и наказание ,след напускането на Кудрет Сабанджа са се появили един куп проблеми,смяна на сценаристи,всичко се е правило в движение,на прима виста,едва ли не преди да заснемат дадена сцена репликите са подавани минути преди това на актьорите ... това го чух лично от Мурат Йълдъръм  Peace
и в същото време Нургюл е преминавала през много труден период,развеждала се е,това тя го разказа в едно нейно интервю ,доста след като беше приключил ЛиН ...
но в сериала никой не усети абсолютно нищо ...
така че искренно се надявам и тук всичко да си остане зад камера  bowuu bowuu

тук и Гюл и Хазал са прекрасни ,от кой ли епизод е  newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 21:15 от Свет_ВАРНА

# 66
Вероятно през един напред, нали така ги снимат..... Интересно тези официални облекла за какъв повод са - отложения ресторант, сватбата на Харун и Дилара или пълнолетието на момичетата.... newsm78 newsm78 newsm78 Като че ли е домът на Гюл....

# 67

Момичета  Hug за споделеното  bouquet bouquet bouquet

# 68
# 69
Добро утро Сладурки   wavey wavey wavey wavey

За всички по една Гооооляма Hug Hug Hug Hug Hug
Hug

Скрит текст:

# 70

Вероятно през един напред, нали така ги снимат..... Интересно тези официални облекла за какъв повод са - отложения ресторант, сватбата на Харун и Дилара или пълнолетието на момичетата.... newsm78 newsm78 newsm78 Като че ли е домът на Гюл....

Арфи Hug ако снимката е от сериала е или от 46 или 47еп.
до това заключение стигнах ,гледах Еркан този клип от миналата седмица  Peace

https://www.facebook.com/Paramparcaarabfans/videos/vb.1397320887 … ype=2&theater

до колкото успях да разбера ,на въпроса кой епизод снемат, той каза че снемат 46  newsm78
амммааа дали съм си го превела правилно  newsm78 Билмямки или е уйдурма  Joy Joy Joy

# 71
а това е поздрав за Тинчито и всички фенове на Мурат Боз lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

https://www.youtube.com/watch?v=C4WYc_uSJMU&list=PLA9383AF58 … 7663&index=86

# 72

а това до колкото знам са съпругата и синчето на Баръш  bowuu

за съпругата му знам, че също е актриса,играла е в Истанбуска приказка ,но и забравих името  Embarassed
и доколкото знам детето му се е родило по времето на Езел  bowuu

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 08:44 от Свет_ВАРНА

# 73
  • София
Свет, чооооок мерси за поздрава! Hug Значи денят ще ми мине отлично, щом това е първото, което слушам днес. Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А иначе, мисля даже, че съпругата на Баръш е играла някъде с него и именно там са се запознали и са се взели. Ама не помня какво беше... ooooh!

# 74
Добро утро!

Hug Свет Hug Тинче  Hug

Скрит текст:

Прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт