Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 20

• 70 146
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Тони Hug  love001

феновете от фен сайта на Нургюл ни поздравяват за Добро утро с ето тази красота  

newsm03 newsm03 newsm03

Тинче Hug  Heart Eyes
Скрит текст:
Мурат Боз,не съм го  слушала до това лято с този летен хит,който звучуше в открития ни лоби бар,всички колешки бяха луднали по тази песен,бяха чок шашарда че комшиите имат такива страхотни песни,но естественно не знаеха кой е изпълнителя и когато им казах името,те си помислиха че става дума за моя любимец Мурат Йълдъръм,защото им разказвах за личната ни среща,но са запомнили само малкото име,Мурат  Joy Joy Joy Joy и естествено се каза ,, е ти ако не знаеш кой ще знае, нали твоя човек я пее ,, та се наложи на дълго да им обяснявам кой ,кой е  Joy Joy Joy
то не че моя любим Мурат не пее ,ама няма нищо общо с онази песен  Joy Joy Joy Joy
нещо старо, но много любимо с което бих искала да ти вдигна още малко настроението  bowuu
http://www.vbox7.com/play:cbeb15995b?p=playlist&id=2085046&order=date

ще се радвам ако с нещо съм допринесла за да ти мине добре денят   Heart Eyes  
пожелавам ти успешно приключване на сесията ти  smile3521

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 13:05 от Свет_ВАРНА

# 76
  • София
Много е хубава Нургюл. Аз бях от тези, които по-късно видяха красотата й, но... по-добре късно, отколкото никога, нали така? hahaha Има страхотни очи. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.П. Свет, за съжаление не мога да гледам vbox в чужбина, но се сещам за кое Мурат Йълдъръм-ово изпълнение става въпрос. Grinning

Скрит текст:
Последния път като бях в Истанбул (този септември), в един ресторант кънтеше Мурат Боз и аз припявах. Да видиш как няколко турчоля ме наобиколиха: "Ама ти го знаеш! Ти му знаеш песните! Кой певец още харесваш?" Joy Joy

# 77

Тинче Hug аз също като теб доста късно открих таланта и красотата на някои тр.актьори, които даже не можех да ги гледам а сега им се кефя и ги следя изкъсо  bowuu bowuu
Скрит текст:
божее съвсем забравих че не си в Б-я  Embarassed
до колкото знам дейлито се отваря в чужбина  newsm78
ето го същото клипче  Peace
http://www.dailymotion.com/video/x2dv3ye_bahce-duvarindan-astim- … D0%B8%D1%8F_music

комшиите много се кефят дори само да ги поздравиш на техния език, а камо ли да разберат че харесваш някой техен изпълнител или актьор,поне това установих след доста хайманосвания из Турските им курорти  bowuu bowuu
аз имах едно друго преживяване в комшиите ,бяхме на почивка в Мармарис и ходихме на круиз до р.Далян и острова на костинурките, на кораба имаше над 200 и кусур чуждестранни пасажери ,руснаци, англичани и българи, направиха ни страхотна изненада , на отиване и връщане ни спретнаха невероятна изненада, първо ни пуснаха летния хит на Азис за 2013, ако не се лъжа беше, Хайде на морето ,всички от екипажа си тананикаха а барманката,която беше туркиня, дори си припяваше на български  Joy Joy Joy
и върха на изненадата беше ,, Бяла роза ,, такова хоро се завихри ,че всички гледаха само как да снимат...
така че комшиите са царе да направят какви ли не глезотийки на госта си, само и само да остане доволен а като разберат че са харесвани и уважавани ,могат и звездите да ти свалят  bowuu bowuu
ние за това вече три години подрет ходим из техните курорти и живот и здраве ,догодина ако всичко е на ред , при комшиите се успокоят нещата,пак ще ходим с мъжо  bowuu bowuu

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 18:12 от Свет_ВАРНА

# 78
а сега да си кажа ,това което мисля за Джи и Гюл ,че иначе ще се пръсна вече  Joy Joy Joy

от този момент нататък забравих ,че Гюлихан са сгодени  Laughing Laughing
чудя се и се мая  newsm78  защо Джи даде пръстен на Гюл и и предложи да му бъде спътница в живота, и тя прие ,защо толкова избързаха,защото вече и двамата се разведоха ли, ок ,няма лошо  Peace но те не се познават достатъчно, ако се познаваха Джи нямаше така да реагира,да и затвори телефона и след тово да не и вдига и т.н, не знам но аз поне не усетих голямата му любов към Гюл, въпреки че доста често чувах колко много я обича,само дето на уличните котета и псета не им обясни че това е жената която мноого обича , какво направи за нея, поне веднъж защити ли я пред Ди,пред баща си ,пред Озан,Озкан списъка е дълъг,но в крайна сметка нито веднъж не я защити,искаше с добро ,но след втория път той трябваше да ги постави всички на мястото им, а не всеки който може трябва не трябва да и крещи и тъпче,е какво тово че я водеше  по доктори или от време на време на чайче ,кафенце или ресторант, или че и помагаше за да се види с Джансуне , в това ли се изразява голямата любов не е за мен това не е достатъчно , Джи доста често си позволяваше да се държи с Гюл много по сурово,доста често и повишаваше тон, а на Диларка,силен вилен уж бесен а като му пусне някоя и друга крокодилска сълзичка и той омекваше и само дето не зариваваше и той  Laughing Laughing Laughing
любовта им на Гюлихан е само в главите насц. и реж. нищо не показаха за да ме убедят в това,че Джи наистина обича Гюл и е дошло време за общ път в есента на живота им  bowuu
сега чакам да видя какъв ли план са измислили сц. на Харун за Гюл ,да не стане както с отнемането на имението ,фирмата и децата на Джи,за сега само успя да му вземе бившата жена  Joy Joy Joy
всичко останало май ще си се върне при Джи  bowuu

# 79
# 80
  • Варна
Здравейте!

Да напиша и аз нещо по въпроса за неразбирателството между Нургюл и Еркан.
Днес Ранини пусна инфо, че при снимките в Йедигюлер Нургюл и Еркан
са имали неразбирателство, заради "целувка" в сцената.
Изглежда нещата не са толкова безобидни, защото видяхме,
че в 44 епизод нямат дори една обща сцена. Освен това, Ранини пише, че от доверен източник
е разбрала, че Нургюл е имала среща с Ендемол и е казала, че ако до 6-7 епизода сценария не се
подобри /предполагам за героинята й/, ще напусне сериала.
Сега топката е в полето на Ендемол. Честно казано, Нургюл доста ги чака и им позволи
съвсем да затрият образа й. Като не я искат, поне да я пуснат, да си намери друг проект.
Известна част от феновете на Еркан ще са много щастливи, ако Нургюл напусне сериала,
защото не я харесват, а и самия Еркан май му е по-приятно да снима с Ебру,
може и това да е една от причините в 45 епизод
да има по-близки отношения между Джихан и Дилара,
а и като цяло двамата имат доста общи сцени в епизодите.
Каквото и да стане, до два месеца ще се разбере.
Определено обаче, ако Ендемол не разреши този проблем и Нургюл напусне,
това ще се отрази негативно на сериала /мое мнение/.

# 81
Здравейте!

че в 44 епизод нямат дори една обща сцена. Освен това, Ранини пише, че от доверен източник
е разбрала, че Нургюл е имала среща с Ендемол и е казала, че ако до 6-7 епизода сценария не се
Сега топката е в полето на Ендемол. Честно казано, Нургюл доста ги чака и им позволи
съвсем да затрият образа й. Като не я искат, поне да я пуснат, да си намери друг проект.
Известна част от феновете на Еркан ще са много щастливи, ако Нургюл напусне сериала,

Кеии  Hug Heart Eyes Grinning, привет, миличка и благодаря за новините.... Надявам се, че си добре и всичко при теб е както трябва, стискам ти палци!  Praynig Praynig Praynig  За мен са си направо притеснителни тези новини..... Жалко, ако по такъв глупашки начин прецакат хубавия сериал...... Жалко!  Sad

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 21:56 от arpha

# 82
Здравейте!

Ако тя напусне, ще бъде много жалко. Рейтингът на сериала най-вероятно ще падне и ще го приключат набързо. Двамата стоят добре като двойка на екрана, но явно характерите им са коренно различни.

# 83
  • София
Аз прочетох това инфо преди малко, което е само мнение и не е нищо стряскащо. Но по всичко личи, че Нургюл много-много не одобрява сценария (а и май не е единствената сред актьорите) и изобщо цялостното снимане на сериала. Но, както е писала Кейчето Hug, Ендемол работят по решаването на проблема. Rolling Eyes

# 84
Дано, дано, Тини, дано решат проблемите, че язък за толкова вълнения.....

Ерката е стрелец, утре има рожден ден, Нурги е овне, би трябвало да се разбират....Дано решат проблемите!  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 20:09 от arpha

# 85
Здравейте!

Кей Hug Hug Hug
 Много неприятно,но ще се реши проблема. Peace Не трябваше да се стига до тук,ама...Иш.
Всеки я разбира и върши по своя си начин. newsm78  

Скрит текст:

Тинче Hug Арфи  Hug  yanyan75  Hug

# 86
Привет,,,момичетаааааа... Hug Hug Hug Hug Hug

Четейки ви ...по то4но Кейй...направо съм шаш  Shocked Shocked Shocked
Ако това за "целувката" е истина ...направо ми идва да гръмна Еркан... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire...или пък Дидем... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireзащото тя е голяма ревнивкаааааа...голяма работа една целувкаааааа...НО....пък в Дила имаше доста целувкииииии...оффффффф Whistling ooooh!...незнам ве4е на кого и за какво да вярвам... newsm78 newsm78 newsm78...иска ми се да вярвам че е нещо друго... Praynig Praynig Praynig...и няма да оглупеят толкоз ,че да провалят един добър проект Naughty

Адаш Hug...напълно си права за Гюлихан bowuu Peace Peace PeaceСценаристите се ОЛЯХАААААА... #Cussing out #2gunfire #Sniper box bash Joy Joy Joy Joy Joy

Кейчееее,как си мила Thinking Hug

Момичета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 87
Добро утро!

Скрит текст:

Успешен петък! Heart Eyes

# 88
момичета кога слагат руските буквички на сериията която излезе по принцип ?най накрая и аз стигнах до 43 серия и с нетърпение чакам всяка следваща:)

# 89
Бихте ли ми препоръчали някой също толкова интересен филм, докато чакам  23 епизод да гледам нещо интересноо  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт