Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 20

• 70 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте Сладурки  wavey wavey wavey wavey

Тони  Hug Арфи  Hug Тинче  Hug Адаш
Hug за коментарите  newsm10

Кеии Hug благодаря за хабера  newsm51
но никак ,ама никак не ми хареса, надявам се Ендемол да направят и невъзможното за да не допуснат Нургюл да напусне  Praynig ще видят те тогава как се пада от високо  Joy Joy Joy
все пак Гюл не е от пълнежа на сериала ,доста важна и е ролята, ами щом е така  Peace Еркан не иска целувки , лесна работа Гюл връща пръстена на Джи,разваляме годеж,модеж и пускаме някои нов герои, някоя стар приятел на Гюл, ама да е богат и след някоя друга серия да ги залюбят,как за няколко серии Дилара и Харун ги влюбиха, почти веднага имаше джиджи иджи,ей го на наследника чука вече на вратата им  bowuu  а с Джи да си останат просто приятели, поне до сега добре се справяха, а децата Джану при мама си Дилара а Хазал с мама Гюл и богатия татко ...
айде аз пренаписах сценария  Joy Joy Joy Joy Joy

Toni Nedelcheva  Hug monivalcheva Hug

# 91
Бихте ли ми препоръчали някой също толкова интересен филм, докато чакам  23 епизод да гледам нещо интересноо  Heart Eyes Hug
зависи какво ти се гледа  Thinking Thinking
Скрит текст:
един от любимите ми е  В очакване на слънцето   Peace
има го с бг.суб  Peace има и тема в форума ни  Peace много сладък младежки сериал  Peace
а в момента гледам Карадаи / Хулигана , много екшън ,но и много любов ,Кенан и Бергюзал са страхотни сладури , давали са го по нашта Тв7 до някъде

# 92
момичета кога слагат руските буквички на сериията която излезе по принцип ?най накрая и аз стигнах до 43 серия и с нетърпение чакам всяка следваща:)

руския превод на Парчетата излиза най късно понеделник следобяд ,във Вбох, Дизилер и Галина 74 го качват   Peace

# 93
момичета кога слагат руските буквички на сериията която излезе по принцип ?най накрая и аз стигнах до 43 серия и с нетърпение чакам всяка следваща:)

руския превод на Парчетата излиза най късно понеделник следобяд ,във Вбох, Дизилер и Галина 74 го качват   Peace

ах ах, уникална Кериман  Laughing

# 94
Свет Hug Toni Nedelcheva  Hug monivalcheva  Hug  Nia7  Hug

Скрит текст:

# 95
# 96
Тони Hug за фотките  bouquet bouquet bouquet

Oзета на 45. еп на Paramparça

Dilara Harun'dan hamile

Dilara ve Harun arasındaki ilişkiye tanık olan Ozan büyük bir şok yaşar. Harun ise Ozan’ın bu sürpriz ziyaretinin arkasında Candan olduğundan emindir. Dilara’nın hamile olduğunu öğrenmesi ise, işleri iyice karıştırır.

Deniz'in annesi aslında kim?

Öte yandan Rahmi Bey, Cansu’nun erkek arkadaşı Deniz’in annesi Nergis ile karşılaşır. İkili arasındaki eski ve gizemli tanışıklık, Cansu ve Deniz’in ilişkisinde zor bir dönemin başlayacağının habercisidir.

Ozan vuruluyor!

Sokakta tanıştığı genç bir kadına yardım etmek isteyen Ozan kendisini belanın tam ortasında bulur. Sokak ortasında kurşun yağmuruna tutulan Ozan’ın başına gelenleri duyan Cihan ve Dilara yıkılır; Ozan’ın durumu kritiktir.

Yayın Günü: 14 Aralık Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

почти нищо ново от фрагмана,само това ,че майката на Дениз и Рахми са май стари познати  newsm78
ама не смея нищо да твърдя,Тинче  Hug Кеии Hug ако можете помогнете с превода  Praynig Praynig

# 97
  • София
Йозет, 45ти епизод:

Дилара е бременна от Харун
Разбирайки за връзката на Дилара и Харун, Озан преживява голям шок. Харун е убеден, че зад внезапното появяване на Озан стои Джандан. Новината, че Дилара е бременна, допълнително обърква нещата.

Коя е всъщност майката на Дениз?
Рахми бей се сблъсква с майката на Дениз - приятелят на Джансу. Между двама им има старо скрито приятелство, което ще носи трудности на бъдещата връзка между Джансу и Дениз.

Стрелят по Озан!
След като се среща на улицата с младо момиче, Озан иска да й помогне, но си навлича беля. Когато разбират, че Озан е прострелян на улицата, Джихан и Дилара се сломени; състоянието на Озан е критично.

# 98
Йозет, 45ти епизод:

Разбирайки за връзката на Дилара и Харун, Озан преживява голям шок. Харун е убеден, че зад внезапното появяване на Озан стои Джандан. Новината, че Дилара е бременна, допълнително обърква нещата.

Рахми бей се сблъсква с майката на Дениз - приятелят на Джансу. Между двама им има старо скрито приятелство, което ще носи трудности на бъдещата връзка между Джансу и Дениз.

Стрелят по Озан!
След като се среща на улицата с младо момиче, Озан иска да й помогне, но си навлича беля. Когато разбират, че Озан е прострелян на улицата, Джихан и Дилара се сломени; състоянието на Озан е критично.

Тинче Hug златна  си Благодаря  newsm51 love001

работата хиич не е добре , за всички нещата ще стават от сложни по сложни, особенно за Гюл  Cry
май няма да я има много ,много, дано след 46 се оправят нещата м/у Еркан и Нургюл и си продължат с Гюлихан  Praynig Praynig
но се чудя как ще излезе от ттова положение Дилара  newsm78 да не вземе да припадне и доктора да чистити бебето на Джи  Joy Joy Joy

# 99
Йозет, 45ти епизод:

Стрелят по Озан!

Тине,мерси за превода!  bouquet bouquet bouquet

# 100
Добро утро!

Скрит текст:

Спокойни почивни дни!

# 101
Здравейте Сладурки Hug Hug Hug Hug Hug

Тони  Hug Благодаря за кафето и красивата Гюл  bouquet  bouquet bouquet

Тони  Hug Благодаря за кафето и красивата Гюл  bouquet  bouquet bouquet

# 102
# 103
Добро утро!

Скрит текст:

Спокойна неделя!

# 104
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey

Голяма тишина в дворчето ни  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Само Тони Hug  както винаги си е на поста и ни донася по някоя красота  newsm51 love001

галиба след последните новини относно любимите ни Парченца и вие, може би сте като мен, чок шашардъ  #Crazy направо съм разбита, не ми се и пише, не ми се коментира нищо свързано с Парченцата, след като излязоха снимките за 45еп , ми стана ясно защо Нургюл е поискала да си тръгне от сериала и дано да го направи ,просто сценаристите се подиграват много отдавна с образа на  Гюлсерен , жалко за хубавия сериал  Cry не очаквам от Ендемол нищо, поне до сега показаха , че не са добри професионалисти ,ако бяха такива,нямаше да чакат до сега а когато  имало каквито и проблеми на сета ,да ги разрешават на момента а не да чакат сами да се разрешат и сега след като гръмна тази новина,за прословутата целувка на  Нургюл и Еркан, никой не излезе да каже какво става , защото техния проблем е бил камъчето което е обърнало колата, така че вече се настройвам за раздяла с  Гюл  Cry Cry
може пък този път Ендемол да ме опровергаят този път  Praynig дай боже , да не отиде напразно труда на толкова хора , защото ако си мислят че излезе ли Гюлсерен и няма да се отрази на рейтинга,жестоко се лъжат , беез Гюл всичко се обезмисля,това го казвам не защото съм фен на Нургюл и да я издигам в култ , а като зрител кайто харесва обикновенната жена и майка,Гюлсерен   Peace

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 16:57 от Свет_ВАРНА

Общи условия

Активация на акаунт