Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява албуминът и как може да се определи дали е наличен в урината?
Как мога да се справя със синндрома на неспокойните крака?
Как трябва да се опакова и закрепи бебето, когато се изпише с дебело одеяло, за да не падне?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява албуминът и как може да се определи дали е наличен в урината?
-
Как мога да се справя със синндрома на неспокойните крака?
-
Как трябва да се опакова и закрепи бебето, когато се изпише с дебело одеяло, за да не падне?
-
Какво представлява СУЕ и нормално ли е да бъде по-високо?
-
Какво е мнението за естественото раждане при по-напреднала възраст?
Каквото и да става ти пожелавам успех. Вече се видя че нашите бебета са много издържливи така че и твоето не би трябвали да е изключение! Ще стискаме палци !!! 
Само не съм сложила нещата за болницата в чантата, но иначе пък всичко е налично. Все го отлагам това, че да не я прескачаме и тази чанта постоянно.

снощи се събудих посред малките часове с ужасна, постоянна болка, която постепенно премина към бъбреците и не утихна от но- шпа. Станах да се изкъпя, за да мога да събудя мъжо и да тръгваме за родилното. Да, ама като си взех душа и всичко премина. Легнах си, а сутринта корема ми една голяма болка, целият ме боли, тук ме дърпа, там ме боли, твърд, не мога да стана от леглото. Мъчих се доста докато успея да се надигна. След като се раздвижих всичко отшумя. Сега съм с придърпвания долу, сякаш ще ми изпадат вътрешностите. Страх ме е и да полегна, за да не ме заболи пак. Предполагам, че бебко се придвижва надолу. Да споделят родилите мами какви са им били усещанията в 9-ти месец.