Отговори
# 465

ivkelina  Hug Каквото и да става ти пожелавам успех. Вече се видя че нашите бебета са много издържливи така че и твоето не би трябвали да е изключение! Ще стискаме палци !!! Heart Eyes
За кога ти беше термина?

# 466
  • Варна
Леле, мамчета, не мога да ви изчета. Много сте писали, пъкна мен изобщо не ми остава време за четене.
И ние сме добре. Определиха секциото за 29ти декември. Днес пак сме на консултация, да видим бебо как е и колко е порастнал. Вчера ходих до личната и взех документите за приемане в болницата. Готови сме Wink Само не съм сложила нещата за болницата в чантата, но иначе пък всичко е налично. Все го отлагам това, че да не я прескачаме и тази чанта постоянно.
С каката големи ангажименти- то коледни концерти и партита, то лекари и зъболекари изобщо картинката е пълна.
И аз имам по няколко контракции всеки ден, а нощем и киселини си имам. Явно си е нормално всичко това накрая.
Хайде хубав и успешен ден на всички Simple Smile

# 467
ми по последен цикъм излиза 26.12, вчера доктора който ще ме оперира ми вика последния цикъм +7 . излиза 28 декември, ама явно там някъде.
Благодаря.
Трябва да е издръжливо, даже е задължително, че аз вече немога да издържам, никакво спокойствие цяла бременност. Praynig

# 468
ми по последен цикъм излиза 26.12, вчера доктора който ще ме оперира ми вика последния цикъм +7 . излиза 28 декември, ама явно там някъде.
Благодаря.
Трябва да е издръжливо, даже е задължително, че аз вече немога да издържам, никакво спокойствие цяла бременност. Praynig
Ами щом толкова е напреднал термина а бебока е с тези килограми , сигурно наистина ще е по-добре да го вадят . Нещо не му е комфортно вътре.  На сестра ми бебето така не е растяло добре и  са й предизвикали раждането. Сега младежът 2 1 клас и е много умен

# 469
  • София
ivkelina цветът по принцип се влияе от храните, а мътността от приема на течности.
Ако състава е ок, цвят и мътност да не те притесняват.
А за големината не се притеснявай, няма как да го измерят точно и винаги дават отклонения лекарите, щом си имате и дата ще се види тогава със сигурност.  Hug

Май газираната вода+две ябълки удържат киселините, или просто защото съм седнала.

Чудя се обаче гъбена крем супа дали е риск за нови киселини?  newsm78

# 470
Тъмна урина може да означава албумин, пуснаха ли ти?

Аз днес се размърдах повечко, и ето--пак съм седнала и си почивам. Като стара баба съм станала Simple Smile Но съм твърдо решена да направя поредната доза коледни сладки и това е.  Mr. Green

# 471
Ми аз съм под постоянно наблюдение, всички казват че бебето не страда, щяло да се види от тоновете, имам нормално количество околоплодна течност, което също било критерии дали страда плода, само че имам и нарушен кръвоток към бебето и сигурно затова не се храни добре.Те и немогат нещо да го измерят навряло си е главата много ниско долу, зад окосмената част и не се вижда хубаво сянката, и странно се е завъртяло щото и на коремчето сянката не се виждала добре, ама само мога да се надявам да се пръкне здравичко, а кг ще ги наваксаме.Аз първото си дете го родих 2900 преносен, 49см, и ни изписаха 2680, а след месец беше 4100, само на кърма, така че то ако е здраво ще навакса сигурна съм.

# 472
Ивкелина, всичко ще бъде наред и бебето ще е здраво и силно!  Hug Аз знам, че тъмната урина е знак за обезводняване, та пробвай с малко повечко течности. То и изследването ще покаже де, дано всичко е наред, че и ти се измъчи  Praynig
Момичета, на мен за киселините ми помага газираната вода. Вчера цял ден почти не съм имала, както и вечерта, тук- там някоя заблудена киселинка  Mr. Green
При мен болките в кръста преминаха, сега ме боли корема, особерно като лежа  ooooh! снощи се събудих посред малките часове с ужасна, постоянна болка, която постепенно премина към бъбреците и не утихна от но- шпа. Станах да се изкъпя, за да мога да събудя мъжо и да тръгваме за родилното. Да, ама като си взех душа и всичко премина. Легнах си, а сутринта корема ми една голяма болка, целият ме боли, тук ме дърпа, там ме боли, твърд, не мога да стана от леглото. Мъчих се доста докато успея да се надигна. След като се раздвижих всичко отшумя. Сега съм с придърпвания долу, сякаш ще ми изпадат вътрешностите. Страх ме е и да полегна, за да не ме заболи пак. Предполагам, че бебко се придвижва надолу. Да споделят родилите мами какви са им били усещанията в 9-ти месец.

# 473
Ivkelina, не се притеснявай, сигурна съм че с бебето всичко ще е наред в последствие, а и термина ти е близо, тъй че явно  му е време да излиза на бебко. Те и при мен различни доктори различни мерки му изкарват на ехото, защото измерванията не могат да бъдат абсолютно точни ,, а и щом позицията му не е оптимална значи може да има големи отклонения. А при теб как разбраха, че белега е изтънял - с нормален абдоминален ехограф или ти правиха вагинален такъв? Във всеки случай ти пожелавам успех и стискам палци и двамата да сте добре и да се приберете за НГ вкъщи Simple Smile

Frozy, гъбена крем супа е голям риск, защото гъбите по принцип са си доста тежка и трудносмилаема храна.. Пробвай с пилешка или зеленчукова примерно. А за киселини (аз имам рядко) ми помага като пийна малко сода бикарбонат и газирана вода, известно време намалявам порциите на хранене (и без мазно и без пържено) и за няколко часа се оправям. Прахчета и други до сега не съм пробвала

# 474
  • София
Риск, ама нищо друго не си харесах в заведенията около офиса, та се пробвах с една, сега ще видим как ще ми понесе. Иначе се надявах, все някой да е направил я картофена, я пилешка, ама нямаше.

То аз до вчера всичко си ядях, включително и люто и нямах никакви проблеми, а от нощес от раз  ooooh!

# 475
Балонче, раждала мама ми каза, че топлата вода успокоява и отпуска мускулатурата, движението/разходката също действа добре. За разтварянето на таза най-вече.
А за слизането на бебето, усещането било като прерязване ниско долу, но това според мен си е субективно.

Иначе и аз се събудих сутринта, корема ми на камък, ужас. През нощта и при мен се появиха киселинки, но малко студена вода сякаш ги успокой...за сметка на това пък бебонка се разбушува (студената вода винаги така й се отразява) и голям купон посред нощите  #Crazy

# 476
Здравейте, момичета! Аз за щастие рядко имам киселини, но като съм имала беше много гадно. Откакто намалих ферофолгаммата на 1 на ден и запека изчезна и сега съм се кротнала. Днес гледах На кафе, репортажа от Майчин дом за недоносените бебенца и така си поревах. Такива мишленца мънички, а толкова сладички и нежни, милите сладурчета.
Момичетата от Бургас знаят ли от сега до края на януари дали и къде ще има лекции за бременни, защото искам да отида, но май съм закъсняла.
Също ако може момичетата, които гледат клипчета с техники за дишане и т.н. да споделят, че се чувствам доста неподготвена. Не че док и акушерката няма да ми казват какво да правя, но все пак да погледам малко.

# 477
Тези дни покрай прането,простиране,гладене на дрешките и други домашни задължения се поуморих. Снощи не си чувствах краката,сякаш не бяха отекли,но бяха огън.

# 478
Ивкелина, стискам палчета! То явно на бебче му наближава времето.
Урината целодневно ли е така? Пробвай да се поналееш с вода и др. течности, да видиш няма ли да се избистри.

Балонче, от първата Б  не помня да съм имала неразположения, освен подготвителните контракции и тежестта на корема. Та не мога да съм полезна.

Кисилините аз си ги търпя, те напоследък поотминаха. Гледам вечер да не ям  след 8ч. и пия газирина вода, но е имало моменти просто ужасно е било.

Днес и аз смятам да погладя малко бебешорските неща, колкото и да не обичам, такас усещам че веремето наближава. Иначе ми е ужасно мързеливо  Laughing
 Ида се похваля коледните подаръци идват вече- двата дивана, едният днес, другият в събота. Юпи. Че продадохме стария и сега се надпреварваме коий ще седне на летния шезлонг  Joy

# 479
  • Варна
И аз сега от лекар си идвам. Бебко 3150 го измериха. И акушерката и лекарката казаха че е слязъл надолу вече. Иначе с околоплодната течност всичко си било наред, но лекарката ме вика пак на 21ви следобед и ще прецени дали секциото ще е преди Коледа или преди Нова година. Има си явно съмнения, че младежът ще си изчака плануваното за 29ти секцио. Абе божа работа. Дано всичко мине наред и си гушнем живо и здраво бебече, другото за подробности.
Аз от седмица имам болки в костите ниско долу на таза. Явно това е симптом на смъкването на бебчо. Защото миналата седмица не се беше смъкнал още.
Хайде хубав ден на всички и по-малко болежки и неразположения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт