AVON - обсъждане на продукти - тема 20

• 85 291
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
Имам портмонето в листовката в син цвят. Много бързо се нацепи. Не си заслужава.
Червилата са ми интересни. Ще ги пробвам първо с мостра.

# 46
  • Стара Загора
Днес сутринта се измих с новия шампоан с круша и ванилия, сложих и от балсама след това.

Освен аромата, не съм очарована от друго. Дори след второто миене ще ги засиля нанякъде.... толкова наелектризирана не е била косата ми след такива продукти. ooooh! А уж трябва да предпазва. Sick
Не придава обем и макар да е измита, не я чувствам чиста. И стои залепена за главата ми, безформена. Аромата е само в банята. Нито от шампоана, нито от балсама остава нещо. Общо взето не съм особено доволна.
Шампоана мирише на сериите захаросана ябълка/круша на Yves Rocher. Рядък е като консистенция, не се пени много.
Балсама е гъст, повече се усеща ванилията в него и ми напомня много на Gucci Rush, като го нанеса.

# 47
Купих го за синът ми. Исках нещо натурално. Има гъста твърда ужасно непослушна коса. След миенето е пригладена. Освен това се мие всеки ден и не омазнява допълнително нито премива. Може да зависи от косата а може от балсама, понеже аз не му слагам такъв.

# 48
  • Стара Загора
Моята е доста капризна напоследък. Иначе е гъста и до средата на гърба. Peace
Сега и от плетените дрехи се влияе доста. То за тези пари не е голяма загуба да се пробва, но за моето кофило не всичко върши работа. ooooh!

# 49
Иве, имаш чудесна коса но не всяко нещо е подходящо за всяка коса също. И аз сметнах че цената ме устройва и затова го взех. Има чудесен аромат наистина.

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 01:27 от _re_ge

# 50
_re_re_ge,  много благодаря за най-новия каталог! По-добър е според мен от предния и си харесах много неща, даже прекалено много.   Mr. Green

# 51
iv4enceto_91, благодаря за отзива. Забелязала съм, че общо взето харесваме едни и същи продукти за коса, така че няма да си поръчам тези.

# 52
  • Стара Загора
Няма защо. Peace
Днес косата ми е изцяло залепена за главата, не ми се е случвало такова нещо и толкова бързо. Не е мръсна, обаче не ми харесва как изглежда. Ще видя и след второто миене как ще е.

# 53
  • София
Момичета, някой сдоби ли се с коплекта за курабийки от бутика? Бива ли го? Чудя се дали да го взема за подарък на едно детенце...

# 54
  • Пловдив
Момичета,ако сега си поръчам нещо,кога има шанс да си го получа Thinking
Трябва ми подарък за 18-ти.Има един златист спрей за тяло с някакви частици и лосион...Мнения?Аромат има ли?
199стр. за 9,90.

# 55
  • София
Момичета,ако сега си поръчам нещо,кога има шанс да си го получа Thinking Трябва ми подарък за 18-ти.
Може да стигне навреме, ако представителят ти пусне поръчката до понеделник-вторник. Проблемът е, че ако няма други поръчки, може да не се съгласи да побърза, тъй като се начисляват такси за толкова малка сума. Но ще знаеш предварително и ще можеш да планираш нещо друго евентуално.

# 56
  • Стара Загора
Момичета, влизам да изкажа малко по-добри впечатления след продължителна употреба от шампоана и балсама с круша и ванилия. Но определено при мен не трябва да се нанася олио/серум по краищата, както направих първоначално. Явно косата ми от гъстотата натежава и по този начин се утежнява. Остава мнението ми обаче, че при мен не помага за лесно разресване и продължава да се наелектризира, краищата ми хвърчат. Не са толкова зле, но не бих ги повторила. Peace

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2015/12/avon-naturals … -nourishment.html

# 57
  • Стара Загора
Ревю на едно коледно комплектче с бижута на любима сръбска блогърка Heart Eyes

http://adjustingbeauty.blogspot.bg/2015/12/review-avon-jaliyah-a … vent-giftset.html

# 58
Честита нова година на всички!  Здраве, щастие, успехи и много любов!
Искам да попитам ползвалите гланцовете Glazewear Ultra дали харесват качеството на самия продукт. Моят е от кремообразните и доста изсушава устните. Иначе нюансът е страхотен - mullbery. Незнам дали тези с друг финиш са по-различни. Според вас заслужава ли си да дам шанс на друг цвят? За сравнение гланцовете Color Trend с бяла капачка ми допадат доста повече. Благодаря предварително!

# 59
  • Вестерос
Навремето ползвах много avon покрай моя роднина , която беше представител, но с годините спрях да поръчвам. Съвсем случайно си поръчах два лака, когато бяха 2 за 7,90.

Искам да ги похваля. Много съм впечатлена и много ми харесват.

Ruby Mineral Crush
Blue Steel Molten Metal  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт