AVON - обсъждане на продукти - тема 20

• 85 329
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Здравейте,
някой да има впечатления от чантата в синьо и червено на стр. 22? много искам да видя реални снимки...

# 661
Здравейте, да попитам за мнения за коректорите на Avon - добри попадения от тях има ли? И по-конкретно от намалените в каталога?

# 662
Тотално разочарована съм от антицелулитния крем. Преди ползвах на Кройтерхофт и очаквах същия ефект, но уви. Съвсем леко затопляне на намазаните места, направо съжалявам, че си дадох парите (не, че е кой знае колко, но ми се щеше да имаше ефект)

# 663
Не съм виждала жена без целулит. Пък било то и много слаба. Който очаква чудеса ще остане разочарован определено. Измазала съм много мат'риал по конкретните зони  различни марки цени състави ,от години....но дори като бях в анорексичния си период си го имах.

# 664
Не съм виждала жена без целулит. Пък било то и много слаба. Който очаква чудеса ще остане разочарован определено. Измазала съм много мат'риал по конкретните зони  различни марки цени състави ,от години....но дори като бях в анорексичния си период си го имах.

Е чак пък  Grinning Аз бих казала, че не съм виждала жена отървала се от целулита с кремове, само спорт му е майката  Wink

# 665
Най-вече май е до ген относно целулита. Наистина спорта и здравословната храна помагат. С каквото и да се мажеш все тая...

# 666
Не твърдя, че САМО с кремове се маха целулит.  То е и да спорт, и до храна, и до пиене на вода, и до ген - ясно е. Нямам кой знае какво нужда от антицелулитни процедури (даже по-скоро виждам някакви дефекти, които никой друг не би забелязал и превантивно използвам кремове, добавка към спорта). Сравнявам два продукта, които съм ползвала и трябва да имат един и същ ефект, но уви -нищо общо. Никъде не съм споменала, че с кремовете проблемите изчезват като с вълшебна пръчица. Просто смятам, че този на Avon не струва и го споделям, за тези, които мислят да го пробват.

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 23:40 от Vanchita_345

# 667
От предлаганото от ейвън в тази насока ми хареса най-миналогодишната версия с кафето. Обикновено като харесам нещо не го сменям и затова пак си взех от него. Но то си е до мен и до моята кожа. Смятам че новия крем има жени които биха го харесали и даже много просто трябва да се опита.

# 668
  • Пловдив
Не твърдя, че САМО с кремове се маха целулит.  То е и да спорт, и до храна, и до пиене на вода, и до ген - ясно е. Нямам кой знае какво нужда от антицелулитни процедури (даже по-скоро виждам някакви дефекти, които никой друг не би забелязал и превантивно използвам кремове, добавка към спорта). Сравнявам два продукта, които съм ползвала и трябва да имат един и същ ефект, но уви -нищо общо. Никъде не съм споменала, че с кремовете проблемите изчезват като с вълшебна пръчица. Просто смятам, че този на Avon не струва и го споделям, за тези, които мислят да го пробват.

Е, от колко време се мажеш с него? Ако не си се мазала с него поне месец, няма как да разбереш дали действа. Не може да се каже, че като не пари като Кройтерхоф, значи не е ефективен. Иначе, аз го ползвам от две седмици и загрява леко като се мажа сутрин, но ако го мажа вечер след банята доста по-яко. Пробвай след баня.

# 669
Ок, ще пробвам още довечера. Да, може би си права, трябва време. От фармацевт знам, че пари ли, значи има ефект, а аз усетих съвсем леееко загряване. Бях се настроила психически за голямо парене и се разочаровах.

# 670
Аз пак да си побутна запитването за коректорите, препоръчвате ли някой и по-конкретно от тези намалените от каталог 6?

И да допълня с още една питанка - мнения за освежаващия почистващ гел Nutra Effects?

# 671
Има ли някакво червило, без значение коя серия като цвета на Хилда тази вечер в Капките  Confused

# 672
Ок, ще пробвам още довечера. Да, може би си права, трябва време. От фармацевт знам, че пари ли, значи има ефект, а аз усетих съвсем леееко загряване. Бях се настроила психически за голямо парене и се разочаровах.
Най-добре действа след ексфолиант, опитай.  bouquet

# 673
  • София
Има ли някакво червило, без значение коя серия като цвета на Хилда тази вечер в Капките  Confused

Прилича ми на sparking nude

# 674

Прилича ми на sparking nude

Извинете невежеството ми коя е Хилда ( предполагам  че е Казасян) и кои са капките.

Общи условия

Активация на акаунт