Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-221 тема

• 64 404
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
 rotfImao това с терапевтите. hahaha

А индонезийският ще каже :"Вземете автобуса". Grinning

# 106
А кинотерапевта Надин, ще каже: "Задължително гледайте Гара за двама /Русия/ " Wink

Хубав ден на всички!  Peace Hug

С тези премиерни дати на "СВ" станах така  Shocked

http://www.08haber.com/haber/yazdir.php?hid=12842  /нещо не ми се получава да увелича и извадя снимките Sad/

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 15:36 от nadine1111

# 107
Привет! Hug Hug Hug

Канти,Саби,Надин Hug Hug Hug

# 108
Скрит текст:
Здравейте  Hug
Честит 8ми декенври на всички, запазили студентския си дух

3 в 1. С една от коледните емблематични песни искам да почета паметта на Джон. Най-тихият 8ми декември който съм имала- претъпкано и мълчаливо, студентско театрално студио, свещи и музиката му, но и най-неформалният.

Скрит текст:
„Щастливо Рождество (Край с войната)”

Е, Рождество е,
и що стори ти?
Годината свърши,
новата се възвести.

Е да, Рождество е.
И пръска се чар –
за скъп и за близък,
за млад и за стар.

Да дойде Рождеството
със щастие, смях,
а Нова Година
посрещнем без страх.

Е да, Рождество е.
За слаб или здрав,
богат или беден,  
в света тъй неправ.

Сияй Рождеството
за черен, червен
за жълт и за бял – и
войните да спрем.

Да дойде Рождеството
със щастие, смях,
а Нова Година
посрещнем без страх.

Е, Рождество е,
що сторихме ний?
Годината свърши,
новата се възвести.

Е да, Рождество е.
И пръска се чар –
за скъп и за близък,
за млад и за стар.

Да дойде Рождеството
със щастие, смях,
а Нова Година
посрещнем без страх.

Край с войната:
ако искаш,
краят й е
в миг...

Колкото и да харесвам или да не го харесвам някого, се стремя да съм обективна. Лесно е някой да  принизи друг, когато си затвори очите пред фактите  или ги изопачи, най-малкото като е пристрастен Peace
 Тези дни доста помия се изля върху Онур заради някакви измъкнати стопкадри( а и е удобно да се забравя, че една двойка се състои от двама Mr. Green) - формален повод някои хора да дадат воля на омразата си към човек, когото не познават, който в очите им е най-големият грешник, само защото  развалил първичните им фантазии.  А това бяха неговите дни, неговите фестивали. Ако човек вземе пред вид само Джунглата и СВ, ще види, че той си има свой път в киното и то в сериозното кино. Това че някои от зрителите на сапунките са чули името му покрай Туба, не значи, че всичко за Онур започва с нея. Писала съм го и пак ще го напиша: той е минал през доста световни фестивали и е обиколил доста места в Европа и Америка преди Туба.  Няма смисъл  да продължавам. Фатмета има навсякъде и за съжаление и сред феновете на Туба ooooh!
Написаното няма общо с това колко харесвам Туба. Ако ми беше дъщеря пак щях да го твърдя!

Цитат
Баги, не си спомням да е награждаван другаде "Джунглата". Селектиран е от масовката на няколко фестивала, но това е първата му, и единствена за сега, награда.  Peace

Линка, Джунглата  е допусната не  на някой и друг фестивал, а на много фестивали по цял свят: от Щатите до Индия, от Франция до Австралия. една от наградите беше от Джайпур. Да ги изреждам ли Wink  По същия начин може да се напише с пренебрежение за каналите и страните, в които дават турските сапунки Peace  

Благодаря за линка с отзиви за ролята на Текин. Не за всеки пишат нееднократни хвалебствия. Едва ли са само заради връзката му с Туба  Peace

И нещо хубаво, за оправяне на вкуса:

Баги Hug Благодаря. Явно авторката на клипа (който и на мен ми се стори безвкусен Peace) ,  й е харесал колажа, щом няколко пъти го показва. Ама защо ли е трябвало да  ми  резва името.  newsm78 Ама нейсе.  Ето, кога го сложих за сефте - тук  в 213 тема Peace

Надин,Сабинка, Злати Hug Hug Hug
Продължавам с терапията, но сега е малко от по-друг вид WinkА мисля, че сме  й  привърженици  Peace

8 детски приказки, чиито смисъл е много по-дълбок, отколкото изглежда при пръв прочит

Известният писател Клайв Луис е казал: „Един ден ти ще пораснеш толкова, че ще започнеш отново да четеш приказки“.
Скрит текст:
Известният писател Клайв Луис е казал: „Един ден ти ще пораснеш толкова, че ще започнеш отново да четеш приказки“. Приказките са невероятен, вълшебен свят, в който ние сме потопени от детството си. Докато сме малки, техният смисъл за нас е един, но пораствайки, откриваме и друго по-дълбоко съдържание, пише Мениджър NEWS

"Мечо Пух" от Алън Милн
— Ама, какво е станало с опашката ти? — попита Мечо Пух изненадано.
— Какво да е станало? - попита Йори
— Няма я!
— Да не бъркаш?
— Опашката ти или е тук, или не е тук! По мое мнение, не може да се сбърка.

"Пипи Дългото чорапче" от Астрид Линдгрен
— Моля те, Пипи, остани да спиш у нас първата нощ — рече Аника.
— О, не — отвърна Пипи и скочи от коня си в снежнатя пряспа пред портата. — Сега трябва бързо да разтребя Вила Вилекула.
Тя продължи през дълбоките преспи, които стигаха чак до кръста й. Конят я следваше послушно.
— Но помисли само колко ще ти е студено — каза Томи: — След като толкова дълго време не е палено.
— Ами! — отвърна Пипи. — Щом сърцето е топло и бие както трябва, на човек не му става студено.

"Алиса в страната на чудесата" от Луис Карол
- Не тъжи – каза Алиса – Рано или късно всичко ще стане ясно, всичко ще си дойде на мястото и ще се подреди в красива схема като дантела. Ще се изясни, за какво е било нужно всичко, защото всичко ще се окаже правилно.
- Да, така и ще бъде. Но понякога човек има нужда от малко помощ в този процес, а не просто да чака – отвърна котаракът – необходимо е да знаеш и чувстваш, как е правилно, иначе има вероятност да не проумееш, когато всичко си дойде на мястото.
- Или можеш да развалиш всичко като прибързаш или изпуснеш момента. - добави момичето.
- Необходимо е да се действа, когато удари звънеца. След първата стъпка ще стане по-лесно, а пътят – по-ясен. Глупаво е да биеш звънеца сам, но още по-глупаво е да не го чуеш – каза котарака и изчезна, оставяйки само сива раирана опашка след себе си

„Хрониките на Нарния“ от Клайв Луис
- Другите ще могат ли също да те виждат? - попита Луси
- В началото определено не – каза Аслан – По-късно – в зависимост от обстоятелствата.
- Но те няма да ми повярват – каза Луси.
- Няма значение – отвърна Аслан.
- А аз така се зарадвах, че те открих – проплака Луси – помислих, че ще ми позволиш да остана. Помислих че ще изръмжиш и всички врагове ще се ужасят, както преди. А сега всичко е толкова страшно.
- Сега ти е трудно да проумееш, малка моя – каза Аслан – но никога нищо няма да е същото.

И естествено ...

"Грозното патенце", Ханс Кристиан Андерсен
„Аз ще отлетя при тези царствени птици. Те вероятно ще ме убият за това, че съм толкова грозно, а пък се осмелявам да се приближа до тях. Но нека тъй да бъде! По-добре да бъда убит от тях, отколкото да понасям щипането на патиците, боя на кокошките и да търпя всякакви лишения през зимата.“
И патенцето полетя, спусна се във водата и заплува срещу великолепните лебеди, които като го видяха също тръгнаха към него.
— Убийте ме! — прошепна патенцето и наведе глава към водата, очаквайки смъртта. Ала какво видя то в прозрачната вода? Своето собствено отражение, но не някаква грозна тъмносива птица, а бял, строен лебед.
Не е нещастие да се появиш на света в патешко гнездо, ако си се излюпил от лебедово яйце.

Ако искате да видите и другите приказки - ето го линка
http://www.obekti.bg/chovek/8-detski-prikazki-chiito-smisl-e-mno … a-pri-prv-prochit

# 109
Здравейте Hug

Специално предаване за Ишил.

Вичи  Hug дали  за това не се е появила тази снимка на Ишил в Истанграм, която Туба е харесала Thinking

Канти, Вичи Hug Много харесвам тази актриса. За нея в пълна сила важи тази част от интервюто на Туба за TLC:
Т: Красотата е нещо интересно. Нещо много истинско,не нещо красиво. То кара хората да гледат.
В: Много хубаво казано.То е нещо като: аз имам голям нос и казвам: аз искам да си запазя големия нос. Той е несъвършен. Няма проблем. Това, което казвате, че красотата е несъвършена...
Т: Някой минава и ако тя е много красива или той е много красив, вие просто я поглеждате и няма защо да се обръщате, защото няма какво да гледате. Но ако има нещо наистина некрасиво, необходимо ви е да гледате, за да разберете.

Надникнах в биографията й за повод - през октомври е навършила 70 г. Това ли е поводът или някой нов или награден проект newsm78 Няма значение, още дълги години творески живот й желая!

Канти, съжалявам, че не ти познах колажа Peace Познат ми се стори, но бях  #Cussing out покрай меко казания безвкусен клип, та въобще не се замислих откъде. Пък и ти вече толкова много ги сътвори, че не ги помня всички Embarassed
Предложението ти за избор на терапевт дълго го разглеждах, макар че напоследък ми е дошло до гуша от тях. Всички май трябва да ги посетя, за да се запозная с методите им. А за да открия гарата, най-просто е да си взема карта, така нашепва терапевтът в мене Wink

От резултатите по последните тестове за животното и картината се чудя как да ги съчетая, та Венера да си остане с непокътната красота, а вълкът сит  newsm78

Наздраве за всички именици!

ПП Вичи, благодаря за информацията за този ден Hug

# 110
  Ето го графикът на СВ до 16.12. Не го слагах, защото няма да ходим.Само квартрал Малтепе зная и картата ме изпрати ... ooooh!

https://www.facebook.com/note.php?note_id=1043011509095271

"Кобра" си е все така чувствителен Flutter:

надин, римейк ли има на "Гара за двама"?

# 111
Пропуснах клипа с изпълнение на Ишъл - С теб или без теб. Рядко харесвам турска песен Peace, но тази я слагам заради фотосите на Ишъл.

Сабинка, а нас кога ще включат в графика  newsm78

# 112

Баги, за СВ не знам, дали ще ни включат. За "Джунглата" нямам отговор, но повече няма и да чакам.

П.П. Пишат, че е от фестивала в Дубай. Ама нещо не им вярвам. Не виждам първоизточника.

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 18:04 от sabina_k

# 113

И в ТТ търсят първоизточника!
не сме разбрали кога е заминала...

# 114
Явно е от там - червеният килим е същият:

Скрит текст:
Michael B Jordan is here! The #Creed star is having a banner year. #DIFF15

Излъчват и вътре на екран и някой е снимал и пуснал с телефона.

И Катрин Деньов е там.

Да слагам ли впечатлителните тоалети? не тези със забрадките. Party

А, и този шегаджията от ИЕММИ е тук:

Dr Bassem Youssef

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 18:23 от sabina_k

# 115
Сабинка, Линка Hug
От който и да е Peace

Аз реших, че е от някоя прожекция. Нали щеше да участва. newsm78

Не бях я виждала с бяла рокля, освен по реклами и на сватбата й.

Като няма проект, станахме разногледи Laughing  Като героинята на Висоцки:

# 116
  И Ферзан бей кацна на профила на фестивала да следи. Party

Скрит текст:
Full house at Madinat Arena! Major stars and film fans are lining up to enjoy the #MENA premiere of 'Room'! #DIFF15

Залата е фул, но вече искаме снимки на Туба. smile3521

Ето им фейсбук-страницата - http://www.dubaifilmfest.com/ - от 9 до 16-ти е фестивалът.
Аз трябва да ставам. wavey Hug

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 18:40 от sabina_k

# 117
# 118

Ще има и видео.

# 119
https://twitter.com/dubaifilm/status/674632004785168384

Зарята, по повод откриването на фестивала
И Ясемин е там. Туитнала е Туба на червения килим за откриването на фестивала

https://twitter.com/YaseminOzbudunM/status/674627006475169795

И сайта на фестивала

http://www.dubaifilmfest.com/

На английски е. Разгледайте го, видях, че два турски филма участват. Не са на Туба.

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 19:11 от Lina_4

Общи условия

Активация на акаунт