Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-221 тема

• 64 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Още една публикация в пресата за СГ

http://televizyongazetesi.com/hatirla-gonul-dizisinde-onur-sayla … r-yapiyor/23025/9

Гуги превежда заглавието, като:

В сериала Hatırla Gönül  Onur Saylak прави невероятна работа

Ако имате време за едно кратко тестче... Mr. Green

http://marketium.ru/you-picture/

Скрит текст:
Девочка на шаре
Вашему мироощущению больше всего соответствует картина «Девочка на шаре» гениального испанского художника Пабло Пикассо. Как девочка-акробатка с этой картины, вы то пребываете в состоянии полного равновесия, то, подобно атлету, застываете в раздумьях о тяжести существования. В любом случае, вы точно знаете, что поиск гармонии делает вашу жизнь счастливой!

В ТТ ми излезе пост с 3-ти епизод на Аси. Че като се загледах... не мога да се спра... Страхотен Джамал Ага.  Peace

Баги, не си спомням да е награждаван другаде "Джунглата". Селектиран е от масовката на няколко фестивала, но това е първата му, и единствена за сега, награда.  Peace

# 91
Саби Hug

По теста-Линка Hug като теб съм! Laughing
Скрит текст:
Девочка на шаре
Вашему мироощущению больше всего соответствует картина «Девочка на шаре» гениального испанского художника Пабло Пикассо. Как девочка-акробатка с этой картины, вы то пребываете в состоянии полного равновесия, то, подобно атлету, застываете в раздумьях о тяжести существования. В любом случае, вы точно знаете, что поиск гармонии делает вашу жизнь счастливой!

JOHN LENNON - STAND BY ME - HD

https://youtu.be/fYGoCNvTtqg

# 92
Здравейте  Hug
Честит 8ми декенври на всички, запазили студентския си дух

3 в 1. С една от коледните емблематични песни искам да почета паметта на Джон. Най-тихият 8ми декември който съм имала- претъпкано и мълчаливо, студентско театрално студио, свещи и музиката му, но и най-неформалният.

Скрит текст:
„Щастливо Рождество (Край с войната)”

Е, Рождество е,
и що стори ти?
Годината свърши,
новата се възвести.

Е да, Рождество е.
И пръска се чар –
за скъп и за близък,
за млад и за стар.

Да дойде Рождеството
със щастие, смях,
а Нова Година
посрещнем без страх.

Е да, Рождество е.
За слаб или здрав,
богат или беден,  
в света тъй неправ.

Сияй Рождеството
за черен, червен
за жълт и за бял – и
войните да спрем.

Да дойде Рождеството
със щастие, смях,
а Нова Година
посрещнем без страх.

Е, Рождество е,
що сторихме ний?
Годината свърши,
новата се възвести.

Е да, Рождество е.
И пръска се чар –
за скъп и за близък,
за млад и за стар.

Да дойде Рождеството
със щастие, смях,
а Нова Година
посрещнем без страх.

Край с войната:
ако искаш,
краят й е
в миг...

Колкото и да харесвам или да не го харесвам някого, се стремя да съм обективна. Лесно е някой да  принизи друг, когато си затвори очите пред фактите  или ги изопачи, най-малкото като е пристрастен Peace
 Тези дни доста помия се изля върху Онур заради някакви измъкнати стопкадри( а и е удобно да се забравя, че една двойка се състои от двама Mr. Green) - формален повод някои хора да дадат воля на омразата си към човек, когото не познават, който в очите им е най-големият грешник, само защото  развалил първичните им фантазии.  А това бяха неговите дни, неговите фестивали. Ако човек вземе пред вид само Джунглата и СВ, ще види, че той си има свой път в киното и то в сериозното кино. Това че някои от зрителите на сапунките са чули името му покрай Туба, не значи, че всичко за Онур започва с нея. Писала съм го и пак ще го напиша: той е минал през доста световни фестивали и е обиколил доста места в Европа и Америка преди Туба.  Няма смисъл  да продължавам. Фатмета има навсякъде и за съжаление и сред феновете на Туба ooooh!
Написаното няма общо с това колко харесвам Туба. Ако ми беше дъщеря пак щях да го твърдя!

Цитат
Баги, не си спомням да е награждаван другаде "Джунглата". Селектиран е от масовката на няколко фестивала, но това е първата му, и единствена за сега, награда.  Peace

Линка, Джунглата  е допусната не  на някой и друг фестивал, а на много фестивали по цял свят: от Щатите до Индия, от Франция до Австралия. една от наградите беше от Джайпур. Да ги изреждам ли Wink  По същия начин може да се напише с пренебрежение за каналите и страните, в които дават турските сапунки Peace  

Благодаря за линка с отзиви за ролята на Текин. Не за всеки пишат нееднократни хвалебствия. Едва ли са само заради връзката му с Туба  Peace

И нещо хубаво, за оправяне на вкуса:

Надин, благодаря за линка. Нали съм нетърпелива, отпочва преведения епизод Laughing Теста оставям за после.

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 16:32 от Bagi

# 93
По теста: Роди се една Венера от Ботичели Sad Rolling Eyes ooooh!

Скрит текст:
Вашему мироощущению соответствует восхитительная картина итальянского художника Сандро Боттичелли — «Рождение Венеры». В вашей жизни много красок и ожидания весны. Вы – неисправимый оптимист, который всегда верит в лучшее и постоянно находится в состоянии влюблённости. И жизнь отвечает вам взаимностью!

Направо тези тестове ми взеха и останалите 20% акъл newsm78 Снощи за малко да сънувам, как хвърлям листа от рози в син басейн и очаквам някакъв любим от следващ живот, ама повтарям.. за малко  Wink Тук пак ме изкарват някаква влюбена, та загубена постоянно Embarassed По скоро съм гимнастичка по Пикасо. Достатъчно е сутрин да ме види човек през колко пози от Кама Сутра и йога минавам...за да си обуя чорапогащника Joy Joy

Ето на тази картина искам да приличам ! :peace

Като са казали, че съм влюбена, такава музика ми се полага Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 15:46 от nadine1111

# 94
# 95
Баги HugНадин Hug за клиповете и превода от Баги! Hug

Саби Hug,благодаря за видеото!Туба е изпратила обръщение към зрителите на Rüzgarın Hatıraları на галата в Артвин!

# 96
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес покрай празнуването и липсата на новини, тук не е така оживено, както в предните дни, но...  Simple Smile пак е интересно.  Peace

Линка  Hug теста днес ми е много познат  Wink май и друг път съм го правила, а и отговорът отново излезе същия  Laughing - и аз съм Момичето с топката

Надин  Hug не зная музиката ти, колко влюбена те изкарва, ама...  Wink пак те прави фен на индийското  Joy Joy Joy ( в клипа са ползвали кадри от индийски филм  Wink) - е, там поне и любов се намира.  Peace

Баги  Hug благодаря и за поста с коментар, и за превода на песента, която си сложила  bouquet

И накрая да взема и аз да сложа нещо любопитно - Древнославянски хороскоп

Скрит текст:
За основу славянского гороскопа взята звездная карта, составленная Вещим Олегом, которая дошла до наших дней в записях на бересте. Временные периоды приводятся по современному летосчислению. Итак, кто вы гороскопу?

Росомаха (10 января — 10 февраля) — зверь, с которым охотники стараются не связываться.

Охраняет свою территорию. Рожденные под знаком Росомахи ставят общественные интересы выше личных. Сами же предпочитают держаться в тени. К себе относятся критически.

Ворон (10 февраля — 10 марта) — мудрая птица, причем мудрая от природы.

Рожденные под этим знаком отличаются мудростью и прозорливостью, но практически никогда не становятся руководителями. Для них характерны неторопливость и спокойствие.

Горностай (10 марта — 10 апреля) —зверь, переполненный великой силой.

Постоянно находится в движении, а если отдыхает, значит — придумывает в это время изощренные каверзы. Рожденные под этим знаком всегда уверены в своей правоте. Несмотря на это, часто бывают бескорыстными и отзывчивыми, охотно приходят на помощь в трудные минуты.

Жаба (10 апреля — 10 мая) — может жить на суше и под водой, а иногда даже на деревьях.

Рожденные под этим знаком могут легко приспосабливаться к любым условиям и работать на самых разных должностях. Для них характерна сила духа и удовлетворенность занимаемой должностью. Жаб обычно ценят, считая, что под их неприглядной внешностью скрывается светлая душа. Но сами Жабы подозрительны и неохотно сходятся с людьми.

Кузнечик (10 мая — 10 июня) — не любит выставлять на обозрение усталость, поражения и несчастья.

Любит солнышко и всегда прихорашивается под ним. Легок на подъем, хотя всегда при этом трепещет от страха. Рожденные под этим знаком трусливы, хотя признаются в этом только самым близким людям. Им все дается легко и без усилий, несмотря на то, что они неусидчивы и не трудолюбивы. Бросают начатое дело на полпути, но, вернувшись к нему, заканчивают быстро и успешно.

Хомяк (10 июня — 10 июля) — существо, которое спит почти девять месяцев в году, а в остальное время развивает удивительную активность.

Рожденные под этим знаком способны работать день и ночь практически без отдыха, но, выдохшись, долго не могут прийти в себя. Для этих людей характерны неторопливость, добродушие и незлобивый характер. Любят и умеют отдыхать.

Равлик (10 июля — 10 августа) — отличается особой чувствительностью.

Очень тонко чувствует других. Из рожденных под этим знаком получаются хорошие вожди благодаря их сверхчувствительности. Могут отдать чужому все, что имеют, но, спохватившись, отгораживаются даже от близких, опасаясь обмана. Живут в придуманном ими мире. Прекрасные собеседники, готовы всегда прийти на помощь, умны, но им мешает их иллюзорность.

Муравей (10 августа — 10 сентября) — создание, которое отличается особым трудолюбием и не боится переработать.

Планирует свой день и выполняет намеченное. Рожденные под этим знаком всегда стараются сделать как можно больше. Берут не умом, а трудолюбием. И оно не остается незамеченным: их повышают по службе, поручают ответственную работу.

Хрущ (10 сентября — 10 октября) — роется в земле, грызет корни.

Испытывает в жизни очень резкие перемены. Рожденные под этим знаком с легкостью достигают любых высот, если не начинают искать сложных путей.

Бобер (10 октября — 10 ноября) — стремление к порядку и покою.

Подгоняет погоду под свой характер. Рожденные под этим знаком работают спокойно и уверенно, поскольку у них всегда все под рукой. Много знают и умеют. Рядом с ними все чувствуют себя спокойно и защищенно.

Пес (10 ноября — 10 декабря) — верность и бесстрашие.

Рожденные под этим знаком придерживаются старых канонов чести, верности слову. Верны друзьям, прощают измены и предательства, защищают людей. Даже враги доверяют им больше, чем друзьям. Им можно доверить деньги, тайны и даже собственную жизнь. Если их друзья окажутся в беде, они будут защищать их до последнего дыхания.

Медведь (10 декабря — 10 января) — хозяин леса, но не царь зверей.

Отличается ленью. Рожденные под этим знаком, несмотря на их неповоротливость, достаточно ловки. При всей своей мощи удивительно просты и беспечны, довольствуются малым. Если потребуется, умеют устраиваться.

... за протокола -  Wink мравка съм, та... отивам още да работя  Joy Joy Joy

# 97

http://www.umutmedyagroup.com/haber/guncel_1/-ruzgarin-hatiralar … tm_medium=twitter

Скрит текст:
pishut vyroshi v Artvine i filmy kotoryi snimal poluchivshi mnogo nagrad i imya sredi izvestnyix imen v kino molodoi rezhisser Ozcan Alper posle prem'ery daval interv'u.
v 7 dekabrya byl prem'era VV v Artvine, v zale kultornom tsentre Nihat Gokyigit. zal byl polnyi zritelyami. na interv'u Alper i Sofia Khandemir prisutstvovali. na prem'eru drugie aktery ne prisutstvovali. Tuba i Onur otprivil video soobshenie, i izvinilis chto ne smogli prisutstvovat.
Onur Saylak v svoem video poslanie, na zhiteli Artvin, osobenno uchityval ili obrashalsya za borbu Cerattep(neznaiu chto takoe, ne ponyala voobshem) Onur skazal; "narod Artvina pozdravlyaiu pochetnyi pobedu v Cerattepe. Oni vystupili ne tolko za Artvin, oni zashishali budushix nashix detei tozhe". za eti ego slova v zale byl burnyi aplodismenty. dalshe Alper pro film rasskazyval.
pervyi Alper chitaet chto otpravil Onur. nizhe v poste Olgi perevela uzhe. Tuba govorit: Vsem dobryi vecher. Dorogie Artvincy, ogromnoe spasibo chto vy segodnya sobralis iz za prem'ery. k sozheleniu segodnya na vechere nesmogla prisutstvovat, no moe serdco s vami.(eshe chto to skazlala ne ponyala) vsem vsego dobrogo. tseluiu vsex.

Елмира  Hug  bouquet

Рисунка на Мая (това е баба й Хандан)  Laughing

И един колаж, който много ми хареса.  Peace

# 98

Rüzgarın Hatıraları 'nın yarın saat 21.30'da Beyoğlu Beyoğlu Sineması'nda yapılacak olan Başka Çarşamba ön gösterimi sonrasında Onur Saylak, Sofya Khandamirova ve Soner Alper söyleşisi gerçekleşecektir.

Утре Онур, София и Сонер Алпер ще са гости на показване на СВ в Истанбул

# 99

http://www.umutmedyagroup.com/haber/guncel_1/-ruzgarin-hatiralar … tm_medium=twitter

Скрит текст:
pishut vyroshi v Artvine i filmy kotoryi snimal poluchivshi mnogo nagrad i imya sredi izvestnyix imen v kino molodoi rezhisser Ozcan Alper posle prem'ery daval interv'u.
v 7 dekabrya byl prem'era VV v Artvine, v zale kultornom tsentre Nihat Gokyigit. zal byl polnyi zritelyami. na interv'u Alper i Sofia Khandemir prisutstvovali. na prem'eru drugie aktery ne prisutstvovali. Tuba i Onur otprivil video soobshenie, i izvinilis chto ne smogli prisutstvovat.
Onur Saylak v svoem video poslanie, na zhiteli Artvin, osobenno uchityval ili obrashalsya za borbu Cerattep(neznaiu chto takoe, ne ponyala voobshem) Onur skazal; "narod Artvina pozdravlyaiu pochetnyi pobedu v Cerattepe. Oni vystupili ne tolko za Artvin, oni zashishali budushix nashix detei tozhe". za eti ego slova v zale byl burnyi aplodismenty. dalshe Alper pro film rasskazyval.
pervyi Alper chitaet chto otpravil Onur. nizhe v poste Olgi perevela uzhe. Tuba govorit: Vsem dobryi vecher. Dorogie Artvincy, ogromnoe spasibo chto vy segodnya sobralis iz za prem'ery. k sozheleniu segodnya na vechere nesmogla prisutstvovat, no moe serdco s vami.(eshe chto to skazlala ne ponyala) vsem vsego dobrogo. tseluiu vsex.

Елмира  Hug  bouquet
И от мене  bouquet за Елмира. Линка, и на тебе, че споделяш с нас преводите й bouquet
 Cerattepe, за която Онур говори е медна мина в района на Артвин. От 20 години местните жители водят борба с/у замърсяването на водите от мината. Доколкото разбрах, това лято съдът се е произнесъл в полза на града. Това е най-голямото дело, спечелено от защитниците на околната среда в Турция. Това разбрах с гуги Peace

Как няма да бъде бурно аплодиран Онур. Казал го е не от куртоазия, а от уважение  към усилията на жителите на Артвин, нали има активна екологична позиция!

И някои от протестиращите Wink

СВ е филм на продуцентската къща Нар филм. Хареса ми логото й

Изгледах СГ. Както Дива писа - силен епизод. Без пълнеж, без статисти сред основните герои. Всеки с емоциите си и вътрешни си дилеми, всеки със своята игра, та затова е трудно да се предвиди накъде ще задуха вятърът. Любовните истории и интриги основно се въртят около Текин Wink Юсуф е праволинеен в любовта си. И бежанският проблем не е подминат.

# 100
Здравейте Hug
Поздрави за нощната смяна Hug

Душата винаги намира пролука, за да погледне към света...
Времето и обстоятелствата не влизат в договора!
 Очаква ни зашеметяваща сряда!
И не забравяйте,
животът може да бъде чудесен...Всичко зависи от нас!

Студентката Туба

Специално предаване за Ишил.

Колкото и да харесвам или да не го харесвам някого, се стремя да съм обективна. Лесно е някой да  принизи друг, когато си затвори очите пред фактите  или ги изопачи, най-малкото като е пристрастен Peace
 Тези дни доста помия се изля върху Онур заради някакви измъкнати стопкадри( а и е удобно да се забравя, че една двойка се състои от двама Mr. Green) - формален повод някои хора да дадат воля на омразата си към човек, когото не познават, който в очите им е най-големият грешник, само защото  развалил първичните им фантазии.  А това бяха неговите дни, неговите фестивали. Ако човек вземе пред вид само Джунглата и СВ, ще види, че той си има свой път в киното и то в сериозното кино. Това че някои от зрителите на сапунките са чули името му покрай Туба, не значи, че всичко за Онур започва с нея. Писала съм го и пак ще го напиша: той е минал през доста световни фестивали и е обиколил доста места в Европа и Америка преди Туба.  Няма смисъл  да продължавам. Фатмета има навсякъде и за съжаление и сред феновете на Туба ooooh!
Написаното няма общо с това колко харесвам Туба. Ако ми беше дъщеря пак щях да го твърдя!
Благодаря за линка с отзиви за ролята на Текин. Не за всеки пишат нееднократни хвалебствия. Едва ли са само заради връзката му с Туба  Peace

Баги newsm10 newsm10

СабинаHug за  видео обръщението на Туба.

За теста,   като Линка waveyЗлати waveyЦвети  wavey

Скрит текст:

За добро утро.

Много са начините, по които може да бъде определена една жена – дъщеря, майка, съпруга, професионалист, приятел, учен. Всяка жена е особена и неповторима, но между тях съществува нещо общо. Това, което свързва всички  жени, са несъизмеримите преживявания на любов и израстване – да почувстваш ласката на любовта, да изковеш приятелство за цял живот, да се докажеш в избраната професия, да родиш нов живот, да балансираш умело с отговорностите на професионалните и семейните ангажименти.

От книгата "Пилешка супа за женската душа."

Честит празник на всички именници. bouquet
Хубав ден ,дами bouquet

# 101
Добро утро!  Hug

Честит имен ден на Анитата!  bouquet Да са живи и здрави!  Praynig

Един нов тест, за забавление...Simple Smile

http://www.adme.ru/svoboda-psihologiya/etot-test-opredelit-vash- … he-vsego-1123610/

Скрит текст:
Отважный путешественник
У вас дикая и свободная душа с жаждой приключений. Вы испытываете жизнь, ищете новых ощущений и никогда не бываете удовлетворены полностью. Как только достигаете одной цели, у вас тут же появляется следующая, которая поднимает вас все выше и выше по лестнице жизни. У вас настоящий талант оказываться в нужное время в нужном месте. Не переставайте исследовать и любить этот мир!

Хубав ден и приятни емоции, са моите пожелания за вас! Бъдете здрави!  Hug

# 102
Добро утро! Hug Hug Hug

Вичи HugЛинка Hug

Честито на именниците! bouquet

По теста-Художник  Laughing
Скрит текст:
Художник
Вы человек творческий, изобретательный и с хорошим вкусом. Милы, дружелюбны и живете здесь и сейчас. Даже когда случаются неудачи, вы все равно продолжаете идти к своей цели. Неважно, кто вы - писатель, строитель, художник, поэт или мыслитель, - вы замечательный человек, который любит и ценит свою жизнь.

Желая на всички приятен ден! Hug Hug Hug

# 103
 Привет от още едно "момиче с топката" wavey и се сещате къде е топката - в главата. Cry
  И по втория тест:

Скрит текст:
Одинокий волк

Вы независимы, находчивы, немного нерешительны и любите одиночество. Вы нелегко доверяетесь другим, но к близким людям относитесь невероятно лояльно. Надежный человек - это про вас. У вас хорошая интуиция и собственный взгляд на жизнь. Лучше всего вы работаете в одиночку. А ваша сила позволяет преодолевать множество разных жизненных проблем.

http://istanbulgundemi.net/haber/ruzgarin-hatiralari-filminin-ga … -tskmde-3366.html

Честит имен ден на именниците! smile3525

# 104
Здравейте момичета и от мен

Честит празник на всички с имената Ана, Анна, Анета, Яна, Янко  newsm51

Скрит текст:

Днес българската православна църква отбелязва деня на Св. Ана. Според библията Св. Анна е майката на Дева Мария. На Зимна Св. Анна църквата чества нейното зачатие.

Света Анна се смята за покровителка на брака, семейството, майчинството, закрилница на девиците, вдовиците и бременните жени.

Дълго време Йоаким и Анна нямали деца. Освен личната си мъка трябвало да понасят и обществения укор, тъй като бездетството, считано за Божие наказание, не се посрещало със съчувствие. С молитва и надежда дошла вестта за дългоочакваната рожба, която ще бъде наречена Мария.

Анна обещава да посвети детето си на служба на Бог и на тригодишна възраст Мария е отведена във Втория храм.

Църквата почита Света Анна няколко пъти в годината - на 8 и 9 септември, когато празнуваме Рождеството на Пресвета Богородица и възпоменаваме нейните родители - Св. Иоаким и Св. Анна. На 25 юли се отбелязва денят на успението (смъртта) й.

На този ден празнуват Ана, Анна, Анка, Ани, Янко, Янка.

Скрит текст:
Здравейте Hug
Поздрави за нощната смяна Hug

Душата винаги намира пролука, за да погледне към света...
Времето и обстоятелствата не влизат в договора!
 Очаква ни зашеметяваща сряда!
И не забравяйте,
животът може да бъде чудесен...Всичко зависи от нас!

Студентката Туба

Специално предаване за Ишил.

Баги newsm10 newsm10

Скрит текст:
СабинаHug за  видео обръщението на Туба.

Скрит текст:

За добро утро.

Много са начините, по които може да бъде определена една жена – дъщеря, майка, съпруга, професионалист, приятел, учен. Всяка жена е особена и неповторима, но между тях съществува нещо общо. Това, което свързва всички  жени, са несъизмеримите преживявания на любов и израстване – да почувстваш ласката на любовта, да изковеш приятелство за цял живот, да се докажеш в избраната професия, да родиш нов живот, да балансираш умело с отговорностите на професионалните и семейните ангажименти.

От книгата "Пилешка супа за женската душа."

Честит празник на всички именници. bouquet
Хубав ден ,дами bouquet

Баги  smile3521 newsm10 +1
Вичи Hug дали  за това не се е появила тази снимка на Ишил в Истанграм, която Туба е харесала Thinking  Rolling Eyes

Саби Hug мерси за видеото от премиерата на СВ в Атравин
Линка Hug мерси, че си ни сложила и превода на Елмира за водеото. И така като се навържат нейния и този на Баги чийто Гуги Wink отново се е справил добре с превода   Sunglasses нещата стават съвсем точни
И днес си ни заредила интересен тест , по който съм от групата на Художниците - Злати Hug
Скрит текст:
По вчерашния тест малко се различавам  от вас Heart Eyes Излезе,, че съм Незнакомая newsm03
Скрит текст:
Незнакомая

Надин,Баги Peace Другата седмица  ще изгледам няколкото епизода на HG накуп и тогава ще коментирам

Слагам ви нещо, което може и на вас да ви се стори забавно /нали малко съм на такава вълна тези дни Laughing/ КАКВО ОТГОВАРЯТ РАЗЛИЧНИТЕ ТЕРАПЕВТИ АКО ГИ ПОПИТАТ "КАК ДА ОТИДА ДО ГАРАТА?" hahaha
Скрит текст:

Бихевиорист - Повдигнете десния крак и го плъзнете напред. Браво! Хапнете бонбонче.

Дълбинен терапевт - Искаш ли да си тръгна?

Психоаналитик - Може би ти харесва да бъдеш на място на което нагоре-надолу, нагоре-надолу минават влакове. Свързваш ли това с майка си?

Гещалт терапевт - Позволи си да искаш да отидеш до гарата.

Танцувален терапевт - Хайде да изтанцуваме танца на срещата и раздялата

Биоенергетичен терапевт - Наведете се напред, кажете
Шшшшшш и споделете какво чувствате.

Арт терапевт - Нарисувай емоцията си!

Семеен терапевт - За кой от вашето семейство е особено важно да отиде до гарата

Системен терапевт - Аз се питам какво би отговорила майка ти ако този въпрос и бъде зададен от баща й.

Терапевт по семейни констелации - Ти се идентифицираш с прадядо си, който е убит по време на първата световна война на една гара.

Психодрама терапевт - Добре, избери си някой, който да играе гарата и някой който да играе влака.

Когнитивен терапевт - Ок, нека изследваме когнитивните изкривявания, които ти пречат да намериш гарата.

Терапевт по Провокативна терапия - Обзалагам се, че никога няма да разбереш.

Реинкарнационен терапевт - Добре, нека се върнем в дните преди твоето раждане и да видим какво в твоите минали животи те кара да се страхуваш от гари.

Хуманистичен терапевт - Ако ти наистина искаш да отидеш там, то тогава сам ще намериш пътя.

NLP терапевт - Представи си, че вече си там. Какви стъпки си предприел?

Хипнотерапевт - Затвори очи, отпусни се и остави твоето несъзнавано да намери отговора.

Криейтив терапевт - Застани на един крак и обикаляй докато не намериш отговора.

Трудов терапевт - Построй три къщички за птици.

Аналитичен терапевт - Нека изследваме посланието на символите. Асоциирай свободно върху представата за гара.

Духовен терапевт - За това се нуждаеш от много енергия. Да направим кръг на силата и да призовем ангел-хранител, който да те напътства.

Коучер - Ако аз ти кажа решението, ти никога няма да разрешиш проблема си.

Дзен терапевт - Ако трябва да питаш, никога няма да разбереш!

Психиатър - Дайте му четири милиграма респиридон!

http://www.psy-mobius.com/2014/03/what-will-be-different-therapists-if.html

Хубав и ползотворен следобед!

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 13:50 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт