Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-221 тема

• 64 444
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Вичи  Hug извинявай  Embarassed как можах точно теб и принцесата ви да пропусна тази вечер, то често ми се случва напоследък да забравя нещо, но...  Embarassed Embarassed Embarassed

Скрит текст:

Да ви е жива и здрава малката кукла  bouquet - късметлии сте да си я имате ( някои от нас все още само си мечтаем за такава  Blush)

Баги  Hug сигурна съм, че Мая и Топрак гледат единствено мулт филми, така че... тази публикация си е безсмислена - не вярвам у СС да се гледат изобщо някакви сериали.  Peace

Защо ми се върти нещо от миналото за интервю на Онур, в което той каза, че няма телевизор у дома си?  newsm78

Някой помни ли го?  newsm78

# 511
Цвети, вярно, че Онур беше казал, че няма телевизор. Но това е било преди близначките (както често обича да дели живота си). В интервю след  беше споменал  как заспиввали уморени пред детска ТВ.

Някои си е пожелал Туба за Коледа:

ПП Някой, ако се чувства непрочетен, напразно  се Sad . Нищо не  остава незабелязано. Ама си  мисля, че по-добре е да  , отколкото  

# 512
Здравейте HugМомичета, HugБлагодаря ви за поздравленията.
Поздрави Hug на нощната смяна за всичко написано,споделено.

Пред нас е един невероятен ден, заредете се с хубави мисли,
добро настроение и безброи слънчеви усмивки!
Пожелавам ви красив и усмихнат ден!
Нека да е изпълнен с Любов, Доброта и безброй Чудеса ...
Усмихнат и ползотворен Вторник!

Актриси и асоциации.

Дано ,днес ни зарадва някоя снимка  на СС от Прага ,от сладкарница, или похапвайки си някоя наденичка. Laughing Laughing

Ние, жените сме склонни постоянно да се преуморяваме - особено в желанието си еднакво да отговорим на предизвикателствата от професионално и семейно естество.

Не би ли било по-добре да имаме треньор? Жена, която да ни придружава, да бъде винаги с нас и да ни познава по-добре от всекиго?

Добрата новина: не е нужно да чакате чужда помощ - самата този треньор сте  вие! Във вас дремят неподозирани сили и способности. Събудете ги!

# 513
  • Русе
Добро утро  Hug в последният вторник за тази година!

Вичи  Hug

Туитър тези дни е зареден с всички образи на Туба, та... не мога да прескоча нашата Хасрет - след последните два сериала...  Simple Smile така ми се иска една весела героиня, липсва ми забавното напоследък ( затова и тръгнах по Пътеките де, там го открих  Wink)

Хубав и успешен ден на всички!  Hug

# 514
Добро утро!  Hug

Малко остана да се порадваме на 2015. Да я изживеем пълноценно и щастливо!  Peace
Това беше една хубава година, както за Туба, така и за Онур, за темата ни. В нито един момент не скучахме!  Laughing
То дизи, то награди, то срещи, то пътувания, какво ли не беше!  Grinning

Ето един разговор от последното масово мероприятие с присъствието на СС

Бопай  Hug го преведе  bouquet

Жената на Баръш пита: Как си? С какво се занимаваш?
Туба: Уморена съм. Не разбирам защо, не работя, и все пак се уморявам...
Жената на Баръш: Понякога бездействието уморява повече...

Скрит текст:
жена Барыша спросила: как ты? чем занимаешься?
Туба: Устала. Вот не понимаю, хоть и не работаю, все равно устаю..
Жена Барыша: Безделие еще больше утомляет людей.

При толкова активен социален живот, пътувания насам-натам, занимания с момичетата, и се чуди защо се уморява!  ooooh! ooooh! ooooh!
Ние се уморяваме, само като я следим, къде ходи и какво прави, и то само което ни показва!  Mr. Green Twisted Evil Laughing

И цената на интересното колие

Малко новогодишни колажи от Людмила  Hug   bouquet

И просто колаж, без да е новогодишен и не е на Людмила... Wink

Поздрав с една песен, която слушам тези дни нон-стоп... Не че нещо, просто много ми харесва и ми навява асоциации...   Embarassed Нали сме по асоциациите...  Wink

Приятен ден в очакване на обещания сняг!  Hug

# 515
Добро утро

Вичи, Цвети, Линка Hug

Последните приготовления по смяната на годината започва с пълна пара:

Да не забравим и за тоалета:

И не забравяйте да слагате красотите, които ви попаднат - следят ни внимателно да не пропуснем някоя и съвестно докладват

Хубав ден ви желая Hug

# 516
Добро утро! Hug Close-mas: Hug

Снощи наминах късно,но не видях поста на Гуга Hug newsm78!Има два последователни на Линка!Може да бил м/у тях! Peace

Вичи HugЦвети HugЛинка Hug,за споделеното! bouquet

Отлично настроение и емоции през целия ден! bouquet

ПП Баги Hug

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 09:57 от Zlatina3

# 517
  Здравейте! Hug

Дали са и на ски?

Хубав последен работен ден! Hug А къде е постът на Гуга? newsm78

# 518

Забравих да помоля Гуга  Hug да пусне отново прекрасния лебед, с някой  клип за Туба... Да не го губим.  Laughing Пък после всички ще го слагаме в постовете си, за да зарадваме с пълна сила фатмето, дето ни порти... Mr. Green

А сега един клип - поздрав за феновете на "Аси", направен през 2012 г., но актуалено - новогодишен!  Laughing

Asi Fans:
Happy new year - Sretna nova godina - Yeni yılınız kutlu olsun - Srečno novo leto - Срећна нова година - С Новым Годом - La mulţi ani - Среќна Нова Година - שנה טובה - Καλή Χρονιά - Frohes neues Jahr - Bonne année - честита нова година - عام سعيد

За нас е, всички тук сме фенове на "Аси"  Laughing Mr. Green Heart Eyes

Уау, и нова снимка  bouquet

Здравейте! Hug

Дали са и на ски?

Хубав последен работен ден! Hug А къде е постът на Гуга? newsm78

На ски са, на ски са, в Чешките Татри вероятно, в кой ли курорт?  newsm78 Трябва да се разтърсим... Joy

РР. Редактирах се, за да ви пусна едно инфо за Чешка Швейцария

http://www.journey.bg/guide/guide.php?guide=4124&q=

Скрит текст:
Аз предполагам Черни дул - много писти, в т.ч. и много детски писти!!!  Laughing

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 10:10 от Lina_4

# 519

Хубав ден на всички! Peace При мен ваканцията свършва, когато почва при учениците Wink

Тези снимки на Онур с Хазал не ги бях виждала Rolling Eyes

# 520
   Туба на корицата на списание в Обединените арабски емирства:

Скрит текст:
Tuba on the January cover of Mondanite UAE magazine #TubaBüyüküstün @TubaBustun

Към предложението за програма на Линка предлагам да отпадне замъкът Кривоклат, защото има фатмета. Peace

Скрит текст:

# 521
  Красиво... Heart Eyes

# 522

Много красиво...

Едно следобедно кафе от Данчето  Hug...

И сама...

Грейката е  същата, май?  newsm78
Надин  Hug тези сн са от "Синята вълна" затова си ги виждала вече.  Peace

# 523
  • Пазарджик
Здравейте, красиво ято!  newsm53 love001

Долитам отново

Странно е , че някои нямат очи за красивите неща, но те си знаят защо е така.  Joy Joy Joy

www.youtube.com/watch?v=8tvtuD5kNB0

И ... задължително лейди TU за радост на очите

# 524
Здравейте, красиво ято!  newsm53 love001

Долитам отново

Странно е , че някои нямат очи за красивите неща, но те си знаят защо е така.  Joy Joy Joy

www.youtube.com/watch?v=8tvtuD5kNB0

И ... задължително лейди TU за радост на очите

Лейди ТУ с дълга коса

Общи условия

Активация на акаунт