Гуга

странно е, не че нямат поглед за красивите неща, а че се дразнят, че другите имат! 

нали нямаш нищо напротив. 

Поне с Онур да сложи нещо такова, например...

, макар и точно предпразнично да ме пипна това, за което и с
говорихме тези дни ( пролетното време е = на вируси ) -
не ми се беше случвало много отдавна, но...
не се предавам лесно. 
май го правим често де
радвам се, че се върна и то... още по-забележимо 
че ни четат е ясно, но...
аз едва смогвам с реала си и тук да прочета това, което ме вълнува и интересува и не разбирам как някой си губи ценното време за дебнене и неща, които не харесва или мрази
да им е скучен живота

този кадър май наистина намеква нещо, но...
какво ли ще е то? 
ти си по следите на СС - чакам с нетърпение да откриеш и мястото където са

В Турция съм виждала ретрофото, но само с ориенталски дрехи и фереджета (не значи, че няма и с европейски
) 

Ето и малко история на Прага. Не нзаех, че в някои отношения тя е първа. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0% … D0%B0%D0%B3%D0%B0
Не ми се беше случвало скоро с турски сериал. Ако някой, само заради това, че не обича Онур не го гледа, много губи. 

В Турция съм виждала ретрофото, но само с ориенталски дрехи и фереджета (не значи, че няма и с европейски
) 

Ето и малко история на Прага. Не нзаех, че в някои отношения тя е първа. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0% … D0%B0%D0%B3%D0%B0
съгласна съм с теб, особено с текста в червено. Мисля, че Туба е започнала да се изморява от непрестанното прелитане от град на град, от една държава в друга. Вярно, че е по хубави поводи , но непрекъснатото пътуване изморява, особено , ако стягаш и куфарите на две малки, сладки принцеси. Освен това, всяко събитие си изисква и определено поведение. Навсякъде има дебнещи камери. Тя не само се появява там, а става център на събитието.
Ако ви трябва доказателство.

за нощната смяна.Баги
за Прага.
Честит празник.Много здраве и успехи.

Не ми се беше случвало скоро с турски сериал. Ако някой, само заради това, че не обича Онур не го гледа, много губи.
Много точно си го казала,няма ставане от стола ,няма мишка,гледаш и не усещаш времето.
Препоръчани теми