Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-221 тема

• 64 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Привет следобедно! santa2

Гуга newsm10

# 526

Добре се справяте с красотите newsm47

Дали да не си спретнем изложба "Кой се страхува от красотата?"

И по едно следобедно кафе да сложа заободряване - едни да не пропуснем новините, други -  доклада

# 527
Здравейте, красиво ято!  newsm53 love001

Долитам отново

Странно е , че някои нямат очи за красивите неща, но те си знаят защо е така.  Joy Joy Joy

Скрит текст:
www.youtube.com/watch?v=8tvtuD5kNB0

www.youtube.com/watch?v=8tvtuD5kNB0

И ... задължително лейди TU за радост на очите

Гуга  Hug странно е, не че нямат поглед за красивите неща, а че се дразнят, че другите имат!  Mr. Green

Нов новогодишен клип.

И нова снимка от СВ. Кога ли ще излезе и в нета?  newsm78

Баги  Hug нали нямаш нищо напротив.  Grinning

# 528
Какво ли ни подсказва? Нали са говорили с ФО.

# 529

https://www.instagram.com/p/_4NJQaRUnJ/?taken-by=tubabustun.official

Публикувала го е в ИГ си, и е написала Прага. Още са там. Явно се забавляват.  Peace

Сигурно има и на Мая и Топрак, ама не ги споделя!  Crossing Arms Поне с Онур да сложи нещо такова, например...

Joy Joy Joy

# 530
Интерпретация.

Скрит текст:
The 1920's Coco Chanel ✨ #TubaBüyüküstün #TubaBuyukustun @TubaBustun

П.П. Весело посрещане Hug на

# 531
Здравейте HugГуга Hug

И нещо от Варна 28.12.2015.Лебеди и чайки  в една компания.

Музичка/www.youtube.com/watch?v=QiZFaW4y2JE

# 532
Онур ни е показал Прага в ИГ  си

Prag....Büyülü Şehir....

Гуги го преведе - Прага - град-магия...

https://www.instagram.com/p/_4c6rcOtD8/?taken-by=aosonursaylak

https://en.wikipedia.org/wiki/Old_Town_Square

# 533
Нося 11-ти епизод на "Спомни си Гьонюл" с руски субтитри.

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/193 … sskom-yazyke.html

Анонс за 12-ти епизод:

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/193 … sskom-yazyke.html

# 534
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Не мога да пропусна и да не се обадя поне  Simple Smile, макар и точно предпразнично да ме пипна това, за което и с
Канти  Hug говорихме тези дни ( пролетното време е = на вируси ) - ooooh! не ми се беше случвало много отдавна, но...  Wink не се предавам лесно.  Simple Smile

Е, то и тук  Wink май го правим често де  Simple Smile

Гуга  Hug радвам се, че се върна и то... още по-забележимо  Peace

Баги  Hug че ни четат е ясно, но...  newsm78 аз едва смогвам с реала си и тук да прочета това, което ме вълнува и интересува и не разбирам как някой си губи ценното време за дебнене и неща, които не харесва или  мрази  newsm78
Е, може пък  Wink да им е скучен живота  Joy Joy Joy

Саби  Hug този кадър май наистина намеква нещо, но...  Thinking какво ли ще е то?  newsm78

Линка  Hug ти си по следите на СС - чакам с нетърпение да откриеш и мястото където са  Peace

# 535

Как няма да е уморена,Туба, мalko й е  преобличането по сериали и фотосесии, а и  ретрофото е посетила Wink В Турция съм виждала ретрофото, но само с ориенталски дрехи и фереджета  (не значи, че няма и с европейски Peace )

Знам защо харесвам Онур бей - и Туба харесваме, и Прага. Усещанията, че и думите са ни същите "Прага е магия". Само дето не съм  майтор фотограф като него Wink

На снимката е Църквата на Божията майка и част от мемориала на Ян Хус на площада на стара Прага. Линка е сложила линк за него Hug Hug Ето и малко история на Прага. Не нзаех, че в някои отношения тя е първа. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0% … D0%B0%D0%B3%D0%B0

Забелязвам, че след Анталия и Туба, и Онур сияят щастливо, особено като са един до друг. Да не им е уроки!

Linka, няма да докладвам  smile3503

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 22:59 от Bagi

# 536
Изгледах 11-ти епизод на СГ Shocked Shocked Ако кажа на един дъх, ще излъжа...направо без дъх и без бягане до хладилника Wink Не ми се беше случвало скоро с турски сериал. Ако някой, само заради това, че не обича Онур не го гледа, много губи.

Един клип със съвети за красота от познати актриси:

Секреты красоты турецких звезд.ФАХРИЕ ЭВДЖЕН/БЕРГЮЗАР КОРЕЛь/ТУБА БУЙУКУСТУН

# 537
  • Сливен
                       Привет, Запленени дружки! Hug

Благодаря на всички за снимките, инфото, колажите и всичко останало, което слагате. Така и аз съм в час със случващото се около Туба и семейството и.

Как няма да е уморена,Туба, мalko й е  преобличането по сериали и фотосесии, а и  ретрофото е посетила Wink В Турция съм виждала ретрофото, но само с ориенталски дрехи и фереджета  (не значи, че няма и с европейски Peace )

Знам защо харесвам Онур бей - и Туба харесваме, и Прага. Усещанията, че и думите са ни същите "Прага е магия". Само дето не съм  майтор фотограф като него Wink

На снимката е Църквата на Божията майка и част от мемориала на Ян Хус на площада на стара Прага. Линка е сложила линк за него Hug Hug Ето и малко история на Прага. Не нзаех, че в някои отношения тя е първа. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0% … D0%B0%D0%B3%D0%B0

Забелязвам, че след Анталия и Туба, и Онур сияят щастливо, особено като са един до друг. Да не им е уроки!

Linka, няма да докладвам  smile3503

Баги,  Hug съгласна съм с теб, особено с текста в червено. Мисля, че Туба е започнала да се изморява от непрестанното  прелитане от град на град, от една държава в друга. Вярно, че е по хубави поводи , но непрекъснатото пътуване изморява, особено , ако стягаш и  куфарите на две малки, сладки принцеси. Освен това, всяко събитие си изисква и определено поведение. Навсякъде има дебнещи камери. Тя не само се появява там, а става център на събитието.

Онур винаги съм го харесвала-първо  като актьор, после като мъж на Туба.  Уважението ми към него расте и като към  баща. Не му е лесно с три жени! А, това че излъчват любов и хармония съм го писала преди седмици. Пак ще го кажа - Туба и Онур изглеждат като едно цяло, когато са заедно! Да са живи и здрави и все така влюбени един в друг! Peace Peace Peace Peace Heart Eyes Ако ви трябва доказателство.

И още- може ли да си направиш деца - две, по свой образ и подобие- Топрак точно като Онур, Майя точно като Туба!!!! Това си е висше творение! Явно имат договор с Господ! Peace

Запленени дружки, вече е сряда, последната сряда за годината. В продължение на година и половина срядата беше Нашият ден  за КПА!!!  Дано през 2016 имаме още поводи за такива дни с  любимите ни актьори! Peace Peace Peace

Лека и спокойна нощ на всички!  Hug

# 538
  • Русе
Добро утро!  Hug

В последната сряда, а и последен работен ден за тази година - да ни е и много спорен и успешен  Peace

# 539
Здравейте Hug
Поздрави Hug за нощната смяна.Баги newsm10 за Прага.
Боби Hug

Рина HugЧестит празник.Много здраве и успехи.

Днес хванете вярната посока, последвайте мечтата си и намерете поне 100 причини да се усмихнете на живота!
Пожелаваме Ви един невероятен, светъл, топъл и цветен ден, изпълнен с красиви моменти и добри приятели, с които да ги споделите !

Туба,явно е уморена от този натоварен график непрекъснато в движение,а може би и факта че не снима,но пък ние сме доволни,че я виждаме на много места и това ни доставя огромно удоволствие.

Изгледах 11-ти епизод на СГ Shocked Shocked Ако кажа на един дъх, ще излъжа...направо без дъх и без бягане до хладилника Wink Не ми се беше случвало скоро с турски сериал. Ако някой, само заради това, че не обича Онур не го гледа, много губи.

Надин newsm10 Много точно си го казала,няма ставане от стола ,няма мишка,гледаш и не усещаш времето.

Цвети Hug

Не се ядосвам за нищо!

Не се ядосвам, когато завали, а нямам чадър!
Не се ядосвам, когато изпусна автобуса, защото знам, че след него идва друг!
Не се ядосвам, когато нещо се счупи, защото всичко е поправимо, освен човешкият живот, а и незаменими вещи няма, за разлика от хората!

Не се ядосвам, когато срещна лоши хора – може би те си имат основателна причина да са точно такива, точно в момента, в който съм ги срещнала, а всъщност са прекрасни хора за близките си и истински приятели за някой, който има нужда от тях!

Не се ядосвам за неща които не зависят от мен!

Не се ядосвам, че не мога да променя света около себе си, защото може би не той има нужда от промяна, а начинът по който аз гледам на него! Тогава първо трябва да променя нещо в себе си!
И аз промених – не се ядосвам за нищо!
Животът е твърде кратък, за да го живеем ядосани!

Общи условия

Активация на акаунт