Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-221 тема

• 64 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!  Hug

Не беше снежно като станах тази сутрин, но сега започна да прехвръква сух сняг - сигурно е от студа...  ooooh!
Очаква ни явно една снежна Нова година! Но няма лошо, време му е...  Peace

https://vine.co/v/iqvqdKWU6BW

Ще изгледам явно сериала на Онур, през 2016, макар, че не обичам такива ужасни сериали. Наситих се откакто гледах "Туин пийкс"... Mr. Green

Моите пожелания за 2016 към вас са:

И да спазвате

Желая ви една щастлива година на маймуната!  Hug

Ринка  Hug Честит рожден ден!  Hug Много здраве и щастие ти желая!  Hug

А на всички пожелавам щастлив и успешен ден!  Hug

# 541
Добро утро! Hug

Ринка Hug,Честит рожден ден!  bdbaloni
Желая ти здраве,щастие,късмет и много успехи! Hug
Скрит текст:
Цвети HugВичи HugЛинка Hug

Епизодът на СГ ще го изгледам днес или утре! Peace

А при нас- само студ и духа силен вятър! ooooh!

Прекрасен ден,момичета! Hug

# 542

Туба е спечелила някакво гласуване на арабска ТВ, заедно с актьора от "...вълците"

Ако искате да разберете колко е интересно в Прага по Коледа и Нова година, проследете линка

http://iloveprg.ru/rozhdestvo-i-novyj-god-v-prage-kak-otmechayut-ix-prazhane/

Туба и нейните майки  Laughing

# 543

Хубав ден и от мен! Grinning Hug
Подготовката за Новата година е в пълна сила Wink Както се каза в един турски сериал, вече съм на етап "няма какво да облека"  Joy Joy Joy

# 544
Здравейте Запленени дружки в последния работен ден за 2015 г

С този прекрасен зимен лебед в полет на Гуга Hug темата ни  е придобила допълнителна изящност и извисяване yes

Отново имаме хабер за СС от Прага  и ретро снимка на Туба, на която е прекрасна Peace

Я да я сложа отново newsm03

Сега очакваме още някоя снимка на СС да се появи в социалните мрежи, които да ни подскажат къде са, а ние тук да тръгнем по знаците и да разберем кои места са посетили. А с тази задача ще се справим успешно и най-вече основните ни детективки Линка, Баги, Надин, Сабинка Hug Hug Hug Hug
Вичи  Hug много ми хареса сутрешното ти послание за не се ядосвам
Злати Hug и при нас захвърча сняг и е по-студено, което е добре. Е, очаквах по-голям сняг , но и този е добре
Цвети Hug и аз се боря с един вирус, който този път го усетих по-навреме и взех крути мерки Sunglasses. Сега като застудя(което се надявам да продължи по-дълго време) може би вирусите ще поизмръзнат и няма да им е хубаво да щъкат насам-натам
Надин Hug Аз наваксвам със сериала и всяка серия я гледам от - до без мишка. И действието, и играта са на такова ниво, че не усещам как над 2 часа отлитат. Надявам се до следващото излъчване на серията да съм изгледала всички серии и да мога да коментирам повече Peace
Линка  Hug според мен разликата между ХГ и Туин Пийкс е огромна. И аз досега като се сетя за него ме побиват тръпки. В ХГ нещата са много по-омекотени (поне до този етап на който съм 7 серия) yes

А днес домакинята на темата ни има рожден ден Peace

Ринка, Честит Рожден Ден! newsm67
Пожелавам ти преди всичко здраве, добър късмет през цялата година, много хубави и щастливи моменти с обичаните от теб хора!

Цитат
Подготовката за Новата година е в пълна сила  Wink Както се каза в един турски сериал, вече съм на етап "няма какво да облека"  Joy Joy Joy
Надин само да не изпаднем в депресия от това  newsm47

Скрит текст:

Хубав и спорен следобед!

# 545
Привет следобедно! santa2

Линка Hug открила си интересно инфо за Новогодишна Прага! Peace

Надин HugКанти Hug

Честото признание на Туба в Арабския свят! Hug Heart Eyes

# 546
Скрит текст:

Ей сЯ, тва мЪ разби! Rolling Eyes Rolling Eyes Аз, че съм в целогодишна депресия си е факт Embarassed Лошото е, че в момента гледам италиански сериал "Крадла", в който двамата главни герои са готвачи. Постоянно някакви храни се разнасят пред очите ми и аз се сещам ту за сладко, ту за солено Sad Mr. Green Виждам три изхода от ситуацията: да прекратя гледането на сериала, да не си купувам никога обръч или да го разширя с подръчни средства Wink

Линка, Канти ти е отговорила правилно. Нищо общо нямат двата сериала. Но пък и аз не ставам за мярка, отдавна не се натоварвам с действието от филми и сериали. Просто си ги гледам Rolling Eyes Grinning

И актьорите изглеждат доволни на прощалното селфи. Онур ми се губи , сигурно е бързал за самолета Wink

# 547

Канти  Hug Надин  Hug Злати  Hug Вичи  Hug ще го гледам СГ, ама след празниците.  Peace
Ако е толкова интересен, колкото обещавате,  ще имам време да го изгледам бързо.  Simple Smile

Така... Енгин заминава да празнува НГ в Рим. Хванали са го на летището с негова приятелка - актрисата, дето й ходи на театралното представление и мениджърката му. Май казва (според гуги ТТ), че не се касае за нов проект, а за почивка, ама не съм сигурна. Ако руските ни приятелки го преведат, ще имаме по-достоверно инфо.  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=nJUFYxTtJy0&feature=youtu.be

Ферзан бей пък ще посреща НГ в един курорт на Адриатическо море, точно на токчето на италианския ботуш!  Laughing

https://www.instagram.com/p/_5KqOJmIru/?taken-by=ferzanozpetek

Карта...

https://www.google.bg/maps/place/Masseria+Prosperi/@40.6089682,1 … x163648aaf61c907a

Хотела...

https://www.google.bg/maps/uv?hl=bg&pb=!1s0x1344479cbf94a17f … RkzARAQoioIkAEwCg

Не знаем само компанията, ама може по-късно и нея да сложи!  Joy Joy Joy

Нашите си ги знаем - Магията Прага...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Другите партньори и приятели не ги знам, не че че интересуват, де...  Mr. Green
То, като изключиш СС, другите не ме интересуват, но ТТ е пълен с инфо, и рекох да го споделя!  Wink

Най-харесваните снимки на 2015 от ИГ на Туба

Най-харесваните снимки с Туба от ИГ на Бендис

Нова снимка от СВ

И да започнем с наградите на Туба през 2015 г.

"Медиен Оскар"

Нещо забавно извън темата - бухалки за ... мъже... Rolling Eyes

Скрит текст:

# 548
Здравейте Hug

За отмора

Проклятие е силната жена -
тя винаги живее във сърцето.
Понякога е слаба и сама –
понякога – съзвездие. И свети.
Не проси хляб. Не моли, а гори!
Сама разпалва своята жарава –
в пустинята да я откриеш ти,
ще ти даде вода. И друго ще ти дава..
Ще събере трохи, запалена от страст,
и после ще отвори двете длани
да те нахрани.А след още час,
единствена в нощта ти ще остане...

Ивайло Цанов

За настроение

">#t=23[/video]

# 549
Вичи Hug е предложила кафенце! Laughing
Аз да предложа чай,че времето е студено! Wink
Скрит текст:

Линка Hug,благодаря за инфото от ТТ! bouquet

Изгледах 11еп. на Спомни си Гьонюл!Много ми хареса играта на Онур!

# 550

Здравейте Hug  

Почти като заклинание звучи предпоследния ден на годината - изпращаме с много желание старата година с лошотиите й и с много надежда чакаме новата. Сякаш всичко ще потече по мед и масло. Но такива сме си хората - обичаме да си създаваме уют и магия в дългите зимни нощи.

А в темата си имаме една постоянна магия Wink И се радвам, че е много земна и едновременно с това нестандартна.

Може да е преподследен ден на годината, ама животът си тече - Рина има рожден ден. Да е жива и здрава и усмихната!

Доволна съм, че Онур е избраникът на Туба, иначе нямаше да гледам СГ.  Стегнат и наситен психотрилър, за който  мога да кажа, че не тежката, турска драма е характерното. Спокойно може да се нарече универсален проект. Няма време и място за битовизми, за сълзливи и колебливи мъже, няма вричане и отричане,  Мотиви и действие. И добра игра. За превъплъщенията на Текин - няма да повтарям, но се изкушавам да кажа, че с всеки, с когото общува, е различен и само като го гледаш и слушаш можеш да разбереш кой е насреща му.
Предубедеността може само да ощети. Но всеки  избира какво и кого да гледа. Аз лично нямам кой знае какви предпочитания за жанра - стига историята да е поднесена по-различно, стегнато и талантливо. Интересни са ми психотрилърите, а Онур е от актьорите, които мога да гледам с удоволствие. Играе с лекота и има с какво да те изненада.
За Туин пикс вече сте отговорили на Линка. В СГ няма необясними неща и мистерии, всичко си има  добре обосновани  причини и обяснения.

Едно предновгодишно клипче:

И да кажа наздраве, че предпразник само с чай и кафе не върви, Злати, Вичи Wink

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 18:33 от Bagi

# 551
Сега виждам в ТТ, че Джунглата е номиниран на International filmmaker festival in London

Скрит текст:
#Orman Has 5 nominations in International filmmaker festival in London
#OnurSaylak #TubaBüyüküstün #TheJungle

Самата номинация вече е успех!  Peace
Дано има и награди!  Praynig Praynig Praynig

Не разбрах точно какво УНИЦЕФ казват, но мисля, че един от най-успешните им амбасадори за 2015 е Туба. Май в 10-ката на най-успешните. Моля за превод!  Praynig

Скрит текст:
Our Goodwill Ambassador #TubaBüyüküstün’s call is #2 in our top 10 posts of 2015. #FightUnfair for #ChildrenofSyria

https://twitter.com/unicefturk

Не го разбирам Ферзан бей - къде е тоя човек?!?  newsm78
Сложил е в ТТ снимка на снеговалеж в Истанбул, ама вали ли сняг сега, там ли е... кой да ти каже...  ooooh!

https://www.instagram.com/p/_62WzCGIrM/?taken-by=ferzanozpetek

# 552
Сега виждам в ТТ, че Джунглата е номиниран на International filmmaker festival in London

Скрит текст:
#Orman Has 5 nominations in International filmmaker festival in London
#OnurSaylak #TubaBüyüküstün #TheJungle

Самата номинация вече е успех!  Peace
Дано има и награди!  Praynig Praynig Praynig

Не разбрах точно какво УНИЦЕФ казват, но мисля, че един от най-успешните им амбасадори за 2015 е Туба. Май в 10-ката на най-успешните. Моля за превод!  Praynig

Скрит текст:
Our Goodwill Ambassador #TubaBüyüküstün’s call is #2 in our top 10 posts of 2015. #FightUnfair for #ChildrenofSyria

https://twitter.com/unicefturk
За Джунглата не съм се съмнявала. Представя се добре за първи опит, а самият фрагман ми подсказва нещо по-особено, най-малкото необичайно пусто за голям град и парализиращо пред гледката.

А УНИЦЕф са написали: Призивът на нашия посланник на добра воля Туба Б.  е No2 в 10 топпоста за 2015.  Несправедливата борба за децата на Сирия
*Не ползвам ТТ, та ми е малко непонятен начинът на писане  Peace

# 553
  • Сливен
              Привет! Hug

Лина, Hug   в Истанбул наистина е започнало да вали сняг. Знам го от моята комшийка, дъщеря и живее там, та сутринта и казала за снега. При нас има само студ и вятър.

Ринка, да си жива и здрава!

Вичи,  Hug чудесно би било да не се ядосваме. Peace

Нашите любимци СС са в приказната Прага и за 2016 година.

Весело посрещане на Новата година, приятели! Hug

# 554
Здравейте!  Hug
Благодаря за пожеланията!  Hug
Весело посрещане на Новата година!  Hug

Скрит текст:
Наздраве!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт