Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-221 тема

• 64 412
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Добро снежно утро!

Снощи гледах и познах тримата от охраната снимали се с Онур!Реших да пиша след края на епизода,но тока спря(към 18ч.пак ни спря) и не успях да го догледам!Изчаках да дойде,но нямах нет! Laughing Сега видях,че Дива Hug е отговорила на Баги Hug! Peace
Тъй като решиха да има финал,днес на бързо убиха 4-ма! Peace Да видим кой стреля на края в Текин? newsm78

Канти HugВичи HugЦвети Hug

Ето и руски превод на фрагмана за 13еп.! Peace
ВИДЕО: "Вспомни Гёнюль" - 1-й анонс к 13-ой (ФИНАЛЬНОЙ) серии рус. суб.
https://vk.com/hatirla_gonul?z=video-48619406_171533543%2F173a9cf38a3cb6207b

Приятен ден и успешна първа работна седмица за годината! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 10:04 от Zlatina3

# 646
Здравейте!  Hug
Снощи сме получили нови стари снимки! Супер! Благодаря!  Hug

Ако някой му трябват рисувани картини за колекция, например, моля:

Приятен ден ви желая!  Hug

# 647

Привет, привет! Grinning Hug От мен двамата най-обичани актьори в Арабския свят/ според не знам какво Embarassed/ в общ клип:

Хубав ден желая! Аз съм на релакс, че пак имах нощна, страстна и победоносна  среща...с Григор Joy Joy Joy

# 648
Здравейте Hug
Подхващаме ежедневието на 2016 снежно и да се надяваме ентусиазирано. Дано и празничното настроение и положителната енергия не ни напускат, въпреки снега, студа и работата Peace

В очакване на новини и нови снимки, се оглеждаме назад. Там красив материал - бол Laughing

Цвети, благодаря! Не толкова сънят, колкото захласът по снимката с ръкописа и бързането да я споделя ме разсеяха  Embarassed

Вичи, вчера сложих доста подробна информация за The International Filmmaker Film Festival of World Cinema LONDON (Международния филмов фестивал на филмовите творци на световното кино в Лондон), 19-26.2.2016 Peace

Злати  снощи е преброила труповете, на мене ми остава до превода да newsm78 чии са Wink

Линка, Надин Hug

Ако имате проблеми със снега и градския транспорт:

Хубав и спорен понеделник Hug

# 649
Малко световна клюка:

Скрит текст:
  Никол Шерцингер е в Австралия за да подкрепя Гришо. Аз ще стискам палци, от нея целувките Joy Joy Joy

Едно ново клипче. Не, че има нещо ново за гледане, вече съм на слушане, ако ми харесва музиката Grinning

# 650
Здравейте Hug
Баги Hug,Съжалявам,не съм искала да омаловажа написаното от теб,
явно нещо съм се разсеяла и пак съм го сложила.Съжалявам.

Хубав снежен ден.

# 651
Привет! Hug Hug Hug

Линка HugНадин HugБаги Hug

Цитат
В тези категории са номинирани освен Туба и Селим Байрактар и други двама комшии Езги Мола и М.И. за последния им филм (не му знам заглавието) със заглавие на английски "Husband Factor".  
Баги,вчера писа подробно за фестивала в Лондон!Филма за който е номиниран Мурат за главна мъжка роля е "Kocan Kadar Konus"!Беше представен в Истанбул,Адана,Измир!Днес са в Бурса! Peace
Скрит текст:

# 652
Здравейте в първия работен ден за годината

Навън е снежно и студено, но пък е толкова красиво yes (е, докато не се разкашка Mr. Green)

Хареса ми начина за придвижване сложен от Баги Heart Eyes Къде може да си купи човек това устройство?  newsm53 Wink
Снощи си наминала след мен и си ни е предоставила няколко нови-стари снимки от времето на КРА  bouquet Прочетох вчера сложената информация за фестивала IFF в Лондон през 02.2016, както и номинациите. Изглежда, че това е форум, който може да се каже, че е място където може да те забележат и запомнят в  световната филмова гилдия Peace Хубаво е, че този първи опит на Онур като режисьор и съ-сценарист има толкова много участия на международни форуми, от някои от които вече е и с награди thumbsup По този начин името му, както и това на Туба вече ще са познати и в други страни, освен в Турция. smile3521

А от днес сутринта сте заредили толкова позитивно зимно настроение Вичи, Цвети, Линка, Надин Hug Hug Hug , че на човек не му се излиза от тук за да тръгва по задачи Flutter

Злати Hug мерси за превода на трея за HG. Не знаех, че и Мурат Й.е номиниран Blush Хубаво е, че и него са го забелязали, така че да го отличат, както и филма ККК Peace Но каква ли е тази категория Husband factor? /фактор съпруг/ newsm78

Няколко мисли от нета, които много ми харесаха Peace
Когато посегнеш към звездите, сигурно няма да достигнеш някоя, но и няма да напълниш ръката си с кал.
Лео Бърнет

Човек не е остарял, докато съжалението не замени мечтите му.
Джон Баримор

Не следвай път - върви, където няма път и остави следа.

Така, че мили приятелки нека продължим и през новата година да мечтаем (а ние сме доказали това, че го умеем) и да продължим да виждаме красивото и стойностното в живота около нас, както и свързаното с Туба Peace

Понеже само за ПЛ не съм слагала колаж за НГ - сега да поправя тази липса Wink

Хубав да ви е следобеда!

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 14:00 от kanti

# 653

Направо им завиждам на перуанците, че за първи път ще гледат ПС. Само ако знаете, как ми стана приятно, когато потърсих някакво откъсче от сериала. Честни кафяви очи в очила, остава си ми любим от сериалите с Туба Grinning

Днес за сетен път се убедих, че за истинските актьори няма възраст.  Naughty
Скрит текст:
Изгледах последния филм на Ник Нолти и Роберт Редфорд A Walk in the Woods / Разходка в гората (2015)   В първият момент ми стана тъжно, заради времето, когато забравях да дишам гледайки ги. После забравих, че са актьори. Толкова симпатични старчета ми изиграха, толкова свежарски диалог чух..и всичко това сред невероятната природа на Апалачите /имала съм късмета да я видя на живо/. Ще си остане един от филмите, които ще помня

# 654

Цитат
Злати Hug мерси за превода на трея за HG. Не знаех, че и Мурат Й.е номиниран Blush Хубаво е, че и него са го забелязали, така че да го отличат, както и филма ККК Peace Но каква ли е тази категория Husband factor? /фактор съпруг/ newsm78
Канти Hug, "Kocan Kadar Konus"(ККК) на български ез. е преведен като-''Говори колкото мъжа си''!А Баги Hug е писала,че под това заглавие-"Husband Factor" е на фестивала! Peace
Хубаво си се сетила да направиш колаж за ПЛ! Wink

# 655
СС нещо ни забрави и не напомня за себе си.  Crossing Arms

Всъщност преди 1 час Онур е сложил снимка на студено и тъмно море, и е надписал, че е от сета на СГ...

https://www.instagram.com/p/BAHqjvaOtL2/?taken-by=aosonursaylak

Всички го поздравяват за страхотната игра, която прави и съжаляват, че сериала приключва.  Sad

Дори не са написали,че искат снимка на Туба и децата...  Laughing

Аз ще сложа два интересни колажа, в ТТ отново творят и приканват да се гласува.  Sunglasses

Един колаж се въртеше в ТТ - шокиращите новини за 2015 в шоу-бизнеса
Туба присъства (няма да се сетите с какво  Joy Joy Joy)

С пострижката си, естествено...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 656
Когато хората нямат работа и новини нямат, застават на главата си да видят света под друг ъгъл Wink

Както авторът на този материал  Wink. Какво пише в него не знам, но беше придружен със следния коментар (превод на гуги): "шокът, който 2015 донесе на Турция, дойде от Туба. Нейната къса пострижка!" Mr. Green

Истинските мъже си личат от малки Wink

ПП И Линка е прочела за шока Wink Няма да трия Peace, щото публикацията ми е против триене Wink

# 657
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Взех си за поздрава назаем  Wink любимец, че моите хич не знаят що е сняг и студ  Simple Smile

А пък аз тази вечер така премръзнах, докато се прибера - страшна зима настана...  ooooh!

Та... беше ми нужно време да се сгрея, а и използвах да разгледам тук там.  Simple Smile

Виждам, че...  Надин  Hug още питаеш мили чувства към нашата ПС, та... подкрепям те  Peace - за мен също си остава любим ( дори си прехвърлих серийките и на новия комп, въпреки мърморенето на ''майстора' ми)  Laughing А сега си намерих и една любима сцена  Wink

https://vine.co/v/iZ19tqFAwvn

Баги  Hug новият ти метод за предвижване в снега го дадоха и по новините  Wink - интересното е, че и той е туркиш и то от Анкара  Simple Smile

За СГ не се изказвам, че нали не го гледам, ама... да видим сега като свършва дали пък няма да се реша.  Thinking

# 658

Изгледах я тази прословута "гола" сцена с Онур и София Rolling Eyes
И наистина се чудя на реакцията на турската преса и целия шум около нея ooooh! Ама и няма как да са в час с времето, след като прочетох тази новина от днес, която ме направи #Crazy
#Crazy

Висшият съвет при турското Министерство на вероизповеданията издаде фетва със строги ограничения за отношенията между сгодените двойки, съобщава БГНЕС.

Според указанието, поведението на младите в никакъв случай не трябва да включва флирт, интимни отношения, усамотяване, прегръщане, държане за ръце и всичко онова, което е в противоречие с исляма и би дало повод за клюки, се посочва в документа, публикуван в интернет-платформата на органа и цитиран във в.“Джумхуриет“.

Без коментар Naughty http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5211536

# 659

Изгледах я тази прословута "гола" сцена с Онур и София Rolling Eyes
И наистина се чудя на реакцията на турската преса и целия шум около нея ooooh! Ама и няма как да са в час с времето, след като прочетох тази новина от днес, която ме направи #Crazy
#Crazy

Висшият съвет при турското Министерство на вероизповеданията издаде фетва със строги ограничения за отношенията между сгодените двойки, съобщава БГНЕС.

Според указанието, поведението на младите в никакъв случай не трябва да включва флирт, интимни отношения, усамотяване, прегръщане, държане за ръце и всичко онова, което е в противоречие с исляма и би дало повод за клюки, се посочва в документа, публикуван в интернет-платформата на органа и цитиран във в.“Джумхуриет“.

Без коментар Naughty

Е, това ли е всичко...  Crossing Arms

Разочарована съм... Къде са истинските секс сцени, дето ни ги обеща София К.?  Rolling Eyes

А за фетвата се придържам строго към коментара на Надин  Hug   Close

Елиф и Йомер не знаеха за тази фетва и ...

имахме хубаво дизи. Ами от сега нататък... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт