Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-221 тема

• 64 406
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Тази вечер се бях наточила да гледам награждаване, а то...  Mr. Green не само нета ми изчезна, но и изцяло и цифровата тв-я  ooooh!, така че... не само бях бясна, но и бях обречена на скука  Sad

Добре, че всичко мина за няколко часа и ето ме отново  Wink

Виждам, че за времето на липсата ми сте донесли инфо и за някоя и друга награда, а и малко превод на онуровото интервю  bouquet

Е, сега да поогледам и малко настрани  Wink

# 46
Надин, май сме се поразминали покрай жълтите вълнения. Точно Екатерина(2014) изгледах. Други версии може и да съм гледала, но спомени нямам. Ти за коя версия говориш за сравнение?

СВ доколкото разбрах спечели наградата на публиката и за музика. А наш Кобра не напразно замина за Париж - получи награда за най-добра мъжка роля.

Баги, в момента гледам Великая/2015/  Той ще бъде на сезони, отговор на ВВ . Слагам ти линк за първи епизод
Скрит текст:

Браво за Надир/Кобра! Peace Grinning За нас не е изненада, че си е баш актьор.

# 47
Честито на Надир/Кобра! Peace

Antalya Uluslararası İzleyici ödülü|| Rüzgarın Hatıraları

Antalya Film Festivali Ulusal Yarışma En İyi Müzik dalında Kalandar Soğuğu ve Rüzgarın Hatıraları'na gidiyor

# 48
Добро утро! Hug

И аз погледах малко снощи, колкото да хвана как награждават Надир Саръбаджак. Много ме ядосваше в ПС, но е великолепен актьор, и съм убедена, че напълно заслужено спечели награда. Само съм любопитна комедийна или за драматична е ролята. Предполагам - драматична. Изобщо филма на Толга Карачелик спечели и наградите за режисура и за най-добър филм. Браво!  Peace Сармъшък - не беше ли Бръшлян.  newsm78 Няма лесно да забравя това име!  Joy Как се увиваше около Джамал Ага... Joy

Дива  Hug какъв коментар на видеото да направя!  Joy Joy Joy
Кралицата гордо премина по пътеката, а Онур я гледаше със зяпнала уста...  Joy Чудеше се дали да не я грабне веднага на ръце, или да го отложи за след церемонията...  Joy Joy Joy

И накрая едно ново тестче, да не ви е скучно!  Mr. Green

Какво ще разкаже за вас теста Палмира?

http://marketium.ru/test-palmer/

Скрит текст:
Вы очень гибкий в общении человек!
В общении с людьми вы – очень гибкий и коммуникабельный человек, который в любой ситуации умеет «настроиться на нужный лад». При желании вы можете найти подход к любому человеку. Но учтите, что далеко не все способны по достоинству оценить вашу гибкость в общении. Некоторые люди воспринимают её как «скользкость» и неискренность. Чтобы избежать такого мнения о себе, старайтесь не только сглаживать острые углы, но и корректно отстаивать свою точку зрения на ту или иную ситуацию.

Приятен ден и успешна нова седмица от мен!  Hug
Починете днес, че утре отново е празник!   ooooh! Mr. Green Laughing

# 49
Здравейте Hug
Поздрави за нощната смяна. Hug
Благодарност за уловените новини. smile3501

Добро утро, приятели!
Желая ви слънчева седмица, с огнен ентусиазъм, с успехи и прекрасни резултати!
 Късметът и доброто настроение да са с вас, бъдете щастливи!

Да са честити наградите на СВ ,за оператор и наградата на публиката за музика.С пожелания за още награди.
Надин HugБлагодаря за линковете.

За начало на деня. 

Характерът ни има цвят, зависещ от датата ни на раждане! Вижте кой е вашият!

Скрит текст:
Известната астроложка Мишел Бернхард в сътрудничество с експерти от „Pantone Inc“ разработва система, която включва астрология, метафизика, нумерология и науката за цветовете, наречена колорстрология. Системата разглежда взаимодействието на цветовете със слънчевите знаци, влиянието на планетите, елементите: огън, земя, въздух, вода и нумерологичната вибрация на датата на раждане. Специалистите, занимаващи се с колорстрология,
. За да разберете какъв цвят е вашият характер и какво разкрива той за вас, погледнете графиката по-долу.

20 януари – 18 февруари Хората, родени в този период притежават изключително богата духовност. Те са мъдри и зрели, независимо от годините си. Ненавиждат несправедливостта и мерзостта. Най-важното нещо в живота за тях е достойнството.

21 декември –
19 януари
Родените в периода 21 декември – 19 януари са изтънчени естети, които често залитат в мечти и фантазии. Мразят скуката и еднообразието, затова непрекъснато се впускат в разми приключения. Обикновено успяват в начинанията си, благодарение на силно развитото си шесто чувство.

21 ноември – 20 декември Остър ум – това най-добре описва хората, родени в този период Те са изключително креативни и любознателни.

22 октомври – 20 ноември Истински лидери! Тези хора кипят от енергия и страст. Притежават силна воля за живот и много трудно биха се огънали пред трудностите.

23 септември – 21 октомври Вие сте родени, за да побеждавате! Притежавате силна енергия и воля. Обичате да закриляте близките си и определено сте най-добрият приятел, който някой може да има.

22 август – 22 септември Изключително дружелюбни и общителни личности. Тези хора са много лоялни и отговорни, което понякога им носи и негативи, защото пренебрегват собствените си нужди и желание в името на чуждото благополучие.

22 юли – 21 август Истински ентусиасти! Те са уверени в себе си и това винаги привлича околните, особено противоположния пол. 21 юни – 21 юли Мили, добронамерени и много топли хора. Те обичат да се грижат за близките си и никога не биха предали приятел.

21 май – 20 юни Тези хора са изключително адаптивни към промените. Тяхното нестихващо желание да изследват и изучават ги прави независими и свободни личности, които трудно някои може да постави в граници.

20 април – 20 май Идеалисти, които никога не спират да търсят и развиват себе си.

20 март – 19 април Уравновесени и спокойни хора. Винаги успяват да намерят баланса в живота си и не залитат в крайности.

19 февруари – 19 март Хора на честа! Не си падат по мръсните игрички и щом се отдадат на някого или нещо, остават му верни докрай.

По теста  Линка wavey wavey
Скрит текст:

В общении с людьми вы – очень гибкий и коммуникабельный человек, который в любой ситуации умеет «настроиться на нужный лад». При желании вы можете найти подход к любому человеку. Но учтите, что далеко не все способны по достоинству оценить вашу гибкость в общении. Некоторые люди воспринимают её как «скользкость» и неискренность. Чтобы избежать такого мнения о себе, старайтесь не только сглаживать острые углы, но и корректно отстаивать свою точку зрения на ту или иную ситуацию.

Хубав ден,дами bouquet

# 50
  • Русе
Добро утро!  Hug

Броим дните, оставащи до големите и дългоочаквани празници  Simple Smile - затова и настроението е все прекрасно и приповдигнато  Peace А и когато ти се случват и хубави неща, получаваш хубави новини и всеки ден ти е като малък празник... какво да ти е настроението  Simple Smile

Линка Hug тест не пропускам  Wink

Не ми хареса много, че той ми сложи ''табелка'', че съм  Wink ''достатъчно праволинейна'', ама... за текста  Simple Smile съм по-съгласна, а и за картинката - котка  Wink още по-добре ме позна  Simple Smile

Скрит текст:

Вы довольно прямолинейный человек

В общении с окружающими вы проявляете себя довольно прямолинейно. Вы легко находите общий язык практически с каждым человеком, способны расположить к себе любого. Даже в самых критических ситуациях вы можете найти правильный выход. Тем не менее, обычно вы слишком громко и бескомпромиссно заявляете о своём мнении. Особенно сильно вас выводит из себя несправедливость. В такой ситуации вы можете повести себя агрессивно, и это способно отпугнуть от вас окружающих. Научитесь управлять своими эмоциями, и тогда вам как другу просто не будет цены!

Вичи  Hug

# 51
Цвети  Hug, и мен са ме илюстрирали с една протегната котка!  Joy Joy Joy

В ТТ броят дните до старта на КРА по ТВ канала в САЩ. Ще видим отзивите после.  Peace

А сега ви пускам един забавен линк - "Мъжете, от чиито погледи ни замира сърцето!"  Joy Joy Joy

Списание "Пийпъл" всяка година кара читателките си да избират най-сексуалния (по тяхно усмотрение), мъж  Wink

Вижте интересното изследване.  Mr. Green

http://www.adme.ru/tvorchestvo-kino/muzhchiny-ot-vzglyada-kotory … t-serdce-1112010/

И едно забавно гадаене по топките, с които украсяваме елхите. Каква ще бъде 2016 за нас!  Laughing

http://marketium.ru/chto-gotovit-2016/

Още веднъж - приятен ден!  Hug

# 52
Добро утро на всички! Grinning Hug
Днес изтрезняваме бавно, неусетно почти... Embarassed

Я как му отива статуетката на "Чиче" Laughing Било е преди три години, ама аз тогава не съм знаела за него. Актьори като Еркан и Надир няма да срещнем на първите места в анкети, няма да се водят фенски воини, няма да се ползват за колажи и фантазии. Но пък истинските кинаджии ги разпознават Wink Peace Браво!

Сега чакаме официалната премиера на СВ за Турция на 11 декември, и после Туба я пращам в почивка. Че то награди, фестивали, посолства... аз се уморих да гледам, какво остава за нея като пряк участник  Mr. Green

За теста :
Скрит текст:
В общении с окружающими вы проявляете себя довольно прямолинейно. Вы легко находите общий язык практически с каждым человеком, способны расположить к себе любого. Даже в самых критических ситуациях вы можете найти правильный выход. Тем не менее, обычно вы слишком громко и бескомпромиссно заявляете о своём мнении. Особенно сильно вас выводит из себя несправедливость. В такой ситуации вы можете повести себя агрессивно, и это способно отпугнуть от вас окружающих. Научитесь управлять своими эмоциями, и тогда вам как другу просто не будет цены!

Хубав ден! Hug

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 09:06 от nadine1111

# 53
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка HugВичи HugЦвети HugНадин Hug

И тази седмица очакваме новини и нови снимки! Peace

По теста като Линка  Hugи Вичи Hug съм! Laughing
Скрит текст:

Приятен ден и успешна нова седмица! bouquet

# 54
   Добро утро от още един гъвкав и общителен човек - особено първото Outta Joint! Hug
Скрит текст:

Снощи хванах премиерно излъчване на "Loose Cannons" ( "Mine vaganti") на ФО по Филм+, но преводът беше ужасен.  ooooh! Множествено число с "й" накрая ви е достатъчно, нали? Stop
  В събота пък гледах първа част на турския филм "Завладяването на Константинопул". Ибрахим Челикол ми харесва за партньор. Laughing П.П. Вай, пул на края на града. ooooh! Разбрахте ли, кой е играл табла? Joy Ама не казвам, кой е победил. Embarassed

Надир Саръбаджак е много щастлив и го е споделил в туитър. Има около 2 хил. харесвания и толкова ретуитвания:peace:

Илкин Тюфркчи е поздравила СВ.

Скрит текст:
İlkin Tüfekçi @ilkinnt  10 ч.10 часов назад
#RuezgarınHatıraları 👏🏻👏🏻👏🏻💫

Хубава седмица! Hug

П.П. А какво му е особеното на видеото? Отрязък от суетящи се около излизащи припряно на сцената хора, за да няма конфузи в програмата. Rolling Eyes Например тази снимка я постват с какви ли не текстове. Но видях кратко видео от мишките, където преди това жената, която наричат "сватовницата", да говори нещо, обърната към Енгин. Той сведе поглед и сложи така ръцете си пред лицето, не отговори, но предполагам си мисли:"Боже/аллах, прости й, толкова си й отнел от горния етаж."

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 11:20 от sabina_k

# 55
Добро утро в понеделник, момичета

Не успях за първото кафе на Вичи Hug и сега  идвам с второто Whistling

Сабинка Hug снощи ни е информирала за наградата на  Надир. Да му е честита! Още от ПС си го харесвам.  Peace Не съм го гледала в драматична роля, но съм чела мнението на актьори, че е по-трудно да играеш комедиен образ отколкото драматичен.
Цитат
Актьори като Еркан и Надир няма да срещнем на първите места в анкети, няма да се водят фенски воини, няма да се ползват за колажи и фантазии. Но пък истинските кинаджии ги разпознават

Надин  smile3521

Линка Hug още не си се събудила и вече си ни заредила нов тест и интересни анкети, където да си оплакнем очите  Laughing

По теста ти от сутринта и аз като Цвети  Peace  не съм съвсем съгласна, но за някое и друго изречение са познали  Wink Whistling
(и при мен има котка. Явно авторът на теста е фен на котките като някои от нас Wink)
Скрит текст:
Вы осторожно относитесь к людям

Вы – очень осторожный человек. Это проявляется в том, что обычно вы довольно «воинственно» настроены по отношению к незнакомым людям. Мало кто может сразу вам понравиться. Такая настороженная позиция отпугивает от вас новых людей. Но если уж вы приняли кого-то всей душой, то ваше доверие к этому человеку будет безгранично. Близкие люди знают вас, как очень коммуникабельного, сердечного и честного человека. Научитесь не так критично относиться к окружающим, покажите им вашу природную доброжелательность, и тогда они будут относиться к вам с ещё большей симпатией и уважением.

Злати Hug

Да ви е хубав деня и усмихната цялата семица, въпреки, че при нас за сега  денят е мъглив Flutter

ПП. Докато си "изплаквам очите" и Сабинка  Hug се е появила
ПП2 Колкото да тези прословути снимки от видеото за СВ, които Злати Peace е сложила : Така като се гледат измъкнати от контекста, човек си прави разни изводи. Но като видях видеото нямаше нищо особено - никакви реплики от страна на Туба и Онур.  

# 56
Саби, нормално е за "кукувиците" да правят коментар какъвто им е изгоден. Не напразно съществува мъдрост, че човек вижда и чува това, което иска да види и чуе. Винаги когато около Туба има много хора при събития, Онур се държи така. Той не говори на Туба, той гледа около нея. Даже друг път предпочита да е пред нея, нещо като закрила.

По скоро ми е интересно, защо коментарите са от хора, които пропускат другите снимки от реала на СС Wink Или по точно, вярват на снимките избирателно Grinning Аз вярвам на интуицията  ... и на "ястребовото" ми око:35: Joy / с това давам отговор, защо съм доволна от птицата в мен. Сабинка може да гледа Гришо от 12-ти ред, ама аз съм на самия корт Joy Joy/

# 57
Саби HugКанти Hug

Рейтингът за 8-ми епизод! Peace
Тотал-12м-3,03
АВ-10м-3,06
20+ABC1-8м-4,24
http://www.ranini.tv/reyting
Hatırla Gönül 8. Bölüm

https://youtu.be/Dw6rwRWhPbU

Фрагман за 9-ти еп. на руски ез.!
Вспомни, Гёнюль" - 1-й анонс к 9-ой серии (рус. суб.)
https://vk.com/hatirla_gonul?z=video-48619406_171476106%2Fb8754556d0f3a698e0

# 58

Все пак трябва да признаете, че днес е звездният ден на "мой" Кобра: bowuu

Скрит текст:
CNN Türk @cnnturk  2 h.
Antalya Film Festivali'nde Nadir Sarıbacak'ın ödül konuşması sansürlendi. İşte o konuşma.. ➤ http://buff.ly/1NEzDoE 

http://www.cnnturk.com/kultur-sanat/sinema/antalyada-nadir-sarib … m_campaign=buffer

http://www.radikal.com.tr/kultur/nadir-saribacakin-odul-konusmas … nlanmadi-1487585/

A Озкан Алпер напомня за премиерата на "Спомени за вятъра" в...убийте ме, но не мога да буквувам името на университета.

Скрит текст:
Özcan Alper @oezcanalper  17 min.
Özcan Alper ретвитнул(а) Rüzgarın Hatıraları
Yollardayız... Artvin galası...

Скрит текст:
Filmimizin #Artvin Galası Bugün 18.00'da Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre Merkezi'nde. #RüzgarınHatıraları

Злати, wavey оживях и след този Никулден. Cry Но канти щом ме изпревари.. newsm29

# 59
Да, това е денят на нашия Кобра! Браво на него! Да е жив и здрав, много нови и успешни роли да направи!  Peace

http://vbox7.com/play:1bd9194caa

Все пак трябва да признаете, че днес е звездният ден на "мой" Кобра: bowuu

Скрит текст:

Скрит текст:
CNN Türk @cnnturk  2 h.
Antalya Film Festivali'nde Nadir Sarıbacak'ın ödül konuşması sansürlendi. İşte o konuşma.. ➤ http://buff.ly/1NEzDoE 

http://www.cnnturk.com/kultur-sanat/sinema/antalyada-nadir-sarib … m_campaign=buffer

http://www.radikal.com.tr/kultur/nadir-saribacakin-odul-konusmas … nlanmadi-1487585/

A Озкан Алпер напомня за премиерата на "Спомени за вятъра" в...убийте ме, но не мога да буквувам името на университета.

Скрит текст:
Özcan Alper @oezcanalper  17 min.
Özcan Alper ретвитнул(а) Rüzgarın Hatıraları
Yollardayız... Artvin galası...

Скрит текст:
Filmimizin #Artvin Galası Bugün 18.00'da Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre Merkezi'nde. #RüzgarınHatıraları

Злати, wavey оживях и след този Никулден. Cry Но канти щом ме изпревари.. newsm29

Къде ли е снимано това?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт