Не мога да отслабна...

• 11 670
  • 20
  •   1
Отговори
Момичетаа,родих преди 3 месеца и килограмите ми си седят все същите .. По време на бременността качих около 26 кг..Отидох да раждам 83кг,и се върнах 73кг и досега все същото... Кърмя... някои казват,че по време на кърмене трудно се свалят килограми,други пък казват обратното..   Thinking Не ям по много.Даже преди да забременея ядях доста повече от сега и не качвах килограми.

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 09:25 от Редактор*

# 1
По време на кърмене хормоните играят доста голяма роля, възможно е затова да не можеш да свалиш. Храни се здравословно и си кърми детенцето спокойно. Аз свалях най много килограми след като започнах диета за АБКМ, тъй като дъщеря ми е алергична. Не ядях никакви млечни, яйца, цитруси, банани, ядки, риба, шоколад и маргарини. Варих си много жито и лимец за кърмата. Но няма смисъл да пазиш толкова строга диета, ако нямате проблем с алергии. Може би като ти се възстанови цикъла ще се оправят нещата. За всеки случай може да си прегледаш щитовидната жлеза, тъй като понякога след раждане се получават разни отклонения, които изчезват след около 6-7 месеца.

# 2
Правих изследвания на хормоните..всичко е в норма.. Явно трябва да съм по-търпелива... Simple Smile

# 3
И аз бях така-даже май по време на кърменето качих още,имах доста апетит,вече не вярвах,че нещо ще се промени.Кърмих до 10-ти месец,след което лека-полека и детето започна да се мъчи да ходи... и хоп за месец-два теглото ми си стана както преди бременността.И по разходките не съм се ''скатавала''  Laughing ако детето трябва да се гони-се гони.Много помага!!!!  Laughing

# 4
Охх даноо,дано.. Никога не съм тежала повече от 60 кг преди да забременея и сега направо се стресирам Grinning Да не говорим ,че и корема ми още не се е прибрал ...

# 5
Продължавай да кърмиш и няма да усетиш кога ще си върнеш нормалното тегло. При мен беше същото, 6 месеца след раждането имах килограмите от след раждането и след това постепенно почнаха да се топят. Природата всичко е измислила.  През първите месеци тялото поддържа резерви.

# 6
Благодаря Simple Smile Даде ми надежда Grinning  Кърмя си ..това е на първо място ,пък после ще му мисля Simple Smile

# 7
Мамчета,бебо стана на 6 месеца,а аз  вече тежа почти толкова,колкото бях като отидох да раждам..... Моля ви,дайте някакъв съвет...  #Crazy

# 8
Щом е сигурно, че не е от хормони, какво, кога и колко ядеш?

# 9
Храня си се абсолютно нормално.Не е  от храната... преди да забременея ,ядях много повече от сега и си хапвах и чипсове и всякакви боклуци и не качвах килограми...От кърменето е явно..

# 10
Не е от кърменето, от яденето е и липса на движение. Аз имам същия проблем, сега съм по-дебела отколкото като родих, но аз имам следродилна депресия и ме е страх да излизам от къщи. Пробвах 90 дневната диета, свалих само 2 кг, пробвах и Зоната - нищо не свалих. Предполага, че като се стопли и излизам по-често по разходки, като се върна на работа ще започна да свалям. Депересирам се, че най-хубавите години от живота си съм дебела, но поне имам красиви деца  Joy

# 11
Ами не мисля,че е  от яденето ,при случай,че се храня по-здравословно от преди,както казах... Simple Smile Имам доста познати ,които кърмят и са точно като мен... Някои ядат по съвсем малко и се разхождат по много и пак няма резултат Simple Smile

# 12
Вече станаха 9 месеца...аз съм си 78 кг.... Нередовен цикъл...два месеца изобщо го нямаше даже... Спрях да кърмя вече... и нямат сваляне тези килограми и това е...  Sad

# 13
Здравей! Съчувствам ти. Аз родих преди почти 5 месеца, а килограмите ми са като след раждането, не мърдат по- надолу. А най- лошото е, че коремът ми си стои. Почнах да се сдухвам много. Но няма да се откажем. Дано се включат хора със съвети. Sad

# 14
Аз родих ноември. От 24кг., качени през бременността , ми останаха 7 за сваляне. Обаче те си седят вече 3-4 месеца. Другите ги свалих някак неусетно. Ям си нормално уж. Сега вече се и движа повече, откакто се затопли. А коремът ми е голям. Отстъпват ми място в трамвая. Sad
Надеждата ми е като проходи малкото човече и аз да сваля. Но не съм се депресирала чак. Толкова съм ненаспана, че другото не ми се вижда толкова страшно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт