Не мога да отслабна...

• 11 672
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
При мен проблема се оказа леко повишен инсулин (на границата на инс.резистентност) ,проблеми с цикъла,предразположена съм и към поликистозни яйчници.... и така.Сега съм на ниско въглехидратна диета Simple Smile

# 16
При мен проблема се оказа леко повишен инсулин (на границата на инс.резистентност) ,проблеми с цикъла,предразположена съм и към поликистозни яйчници.... и така.Сега съм на ниско въглехидратна диета Simple Smile

Чакаме тогава да се похвалиш  Hug

Аз като чета коментарите ви тук и си викам, че нямам право да се оплача. Качих само 10 кг през бременността, а в момента бебока е на няма и два месеца и ми остават 1-2 кг да сваля. Явно ще се случи от само себе си и нямам право да мрънкам  Peace Бързо възстановяване на всички - и физически и психически  Peace

# 17
Вероятно по време на бремеността си била и с гестационен диабет, за да качиш толкова много. Имай в предвид, че при следваща бременност почти на 100% ще го имаш пак. И този път се изследвай, защото е опасно да седи неконтролиран.

# 18
Ами възможно да го е имало...никой не ми е казал... Някои качват 20-25 кг и след това нямат проблеми,но....

# 19
  • Варна
Много странна тема...Авторката през цялото време се опитваше да накара всички да й кажат "ама разбира се, заради кърменето си дебела" и понеже не получи такива отговори, реши да спре да кърми, за да си потвърди тезата. Жалко за детето, че е било лишено от кърма, заради подобна глупост...

# 20
Много странна тема...Авторката през цялото време се опитваше да накара всички да й кажат "ама разбира се, заради кърменето си дебела" и понеже не получи такива отговори, реши да спре да кърми, за да си потвърди тезата. Жалко за детето, че е било лишено от кърма, заради подобна глупост...
Хахха много погрешно си разбрала всичко... Изобщо не съм спряла да кърмя заради килограмите...Не мисля да обяснявам тук,защо съм го направила. Такива тъпи коментари ,моля да си ги запазвате за себе си. Wink

Общи условия

Активация на акаунт