дами искам да попитам на 2ят месец съм бременна

• 1 379
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте мили дами  На 2 я месец съм бременна имам леки болки в ниско корема и от време на време киселини в стомахът,  някой да ли може са ми помогне от какво се получава да ли е нормално или трябва да избягвам някои храни . Благодаря ви предварително   newsm78

# 1
  • Най-красивата страна
Ходи ли на преглед при гинеколог?

# 2
Да бях миналата седмица но от два дена ми е така незнам защо и съм в чужбина няма никой до мен освен съпругът ми

# 3
Болките в началото са нормални и аз ги имах, но след третия месец изчезнаха. А киселините трябва сама да видиш от кои храни точно ти става гадно. Аз съм в пети месец и имам киселини от определени храни и тях гледам да ги избягвам и нямам проблеми. На мен лично ми помага газираната вода  #Crazy при всеки различно  Simple Smile Simple Smile

# 4
  • Най-красивата страна
Избягвай храни с много консерванти,както и по-пикантните  храни.

# 5
  • Пловдив
Болки не е много нормално да имаш,но ако са леки е възможно да не е притеснително. Разбира се,най-добре е да питаш лекарят си. Киселини е нормално да имаш,аз също съм имала,но след 5-6 месец и на мен доста добре ми се отразяваше газираната вода.

# 6
Благодаря ви  Joy най вече киселините се получавали от газирани те  питиета, кола фанта и т.н.
А да ви попитам някоя майка  да е раждала в Англия  т.е  да е запозната със законите

Общи условия

Активация на акаунт