Ужасно се притеснявам

• 1 652
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, аз съм на 17, приятелката ми също, не знаех къде да пиша за това пиша тук. С нея водим полов живот от 6-7 месеца насам. От началото пробвахме с презерватив, но след няколко пъти вече го правихме без. Знам, трябва да сме били побъркани... Но ппц първо свършвах преди акта, след това го правихме. До сега винаги се получаваше. Обаче тоя месец за малко пробвахме още преди да съм свършил. И когато усетих, че ще свършвам, го извадих и свърших вънка. Това е главният случай, заради който се притеснявам. Това беше седмица след нейната овулация. Предишната седмица пак бяхме го правили, но тогава вече бях свършил преди самият акт и не смятам, че е станало нещо. По принцип се усещам и знам кога какво става. Също така при играта с пръсти изведнъж стана нещо. Явно съм закачил нещо и потече кръв. Та сега й закъснява, днес е 4-тия ден, никога не й е закъснявало толкова. Няма онова зацапване, за което се говори. Не и се гади, апетита й е нормален, но сега има някакво неразположение в долната област. Знам, че вие няма как да кажете дали е бременна и дали не е, но все пак искам да чуя вашето мнение. Утре ще си прави тест и ще се разбере със сигурност какво има, но ужасно много се притесняваме. А ако е бременна? Какво трябва да направим според вас? Родителите ни не знаят...Трагична ситуация сме да...

# 1
Направете тест и ако е бременна - уведомявате родителите, сядате и взимате решение. Щом сте достатъчно големи да правите секс, значи сте достатъчно големи и да си понесете отговорността за последствията.

Ако не е - бъдете по-отговорни. Ти хубаво си свършил преди това, но има останали сперматозоиди. Т.е. опасността е също толкова голяма.
Ако не си, а свършваш навън, пак е опасно. Много преди същинската еякулация отделяш сперматозоиди, макар и в по-малко количество.
С една дума - ако не искате бебе ползвайте предпазни средства.
Ако искате - карайте като досега.

# 2
Не искаме бебе, естествено научих си урока, но е късно вече. Какво мислите за това късане? Дали не е нещо от това?

# 3
Първо много глупаво да правите секс без предпазни средства, щото прекъснатият акт си е все едно без.
Второ не разбрах логиката на първо свършвам, после правим секс, нали ти е ясно че ако не си минал през банята преди акта за основно измиване, че и при това положение пак съмнително това "пазене".
Трето режи си ноктите.
Четвърто ако е бременна ще трябва да кажете на родителите си, а иначе гадене не може да се очаква ако е бременна от една -2  седмици само, камо ли други симптоми, може да и закъснява от нерви примерно, не се знае, теста ще си покаже.
И пето щом сте достатъчно възрастни за секс, трябва да бъдете и достатъчно отговорни да се пазите.

# 4

Не.
Процесите от които зависи М са много по-навътре, няма начин да си повлиял с пръст.
Това неразположение ниско долу може да е знак както на бременност, така и на скорошна М, така че нищо не може да се каже.
Другите симптоми се появяват само при 50% от жените, така че липсата им не значи, че не е бременна.
С една дума - лягаш да спиш, а утре като видите теста ще го мислите.

# 5
Лошото е, че аз съм от хората, които първо правят нещо, после мислят и ужасно се мразя за това. Разбира се ще си поема последствията каквито и да са те и ще внимавам много повече за напред, но може да е станало и късно вече... Е дано да не е и това да ми е като 1 голям урок, но утре ще се види. Благодаря за бързите отговори. Приятна вечер и стискайте палци за мен.

# 6
Успокой се малко, нищо страшно не е станало. Да си направи тест и той ще покаже, нормално е до 7 дни да й закъснение, пък и колкото повече се притеснява, толкова е по-вероятно да й закъснее повече.

# 7
Доста безотговорно. Това със свършването и правенето на секс е също несериозно и доста детинско. Надявам се, че всичко се е развило, по желания от вас начин.

# 8
Здравейте, понеделник й доди. Благодаря за всичко, научих си урока вече. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт