Keeping up with the Kardashians

• 7 160
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Сега се загледах в някои по-стари серии и определено Кендъл излиза като един по-земните членове на клана.
Иначе попаднах на това:
http://radaronline.com/photos/monster-mom-kris-jenner-keeping-up … ily/photo/822285/

# 17
Момаджера /на български е ужасно/ поне е разрешила на Роб да се откъсне, пак е близък с Кардашките, но не го преследват камерите.
По повод статията - мисля, че вчера точно четох за някакво промо от новите епизоди където Кендъл се оплаква как е била много близка с баща си, но след трансформацията му той се е сближил повече с Кайли, защото вече имат повече общи интереси. Липсвало ѝ да имат приключения заедно, били се отдалечили.

# 18
Аз все още не мога да разбера какво стана с Брус... гледам оуто от първият епозд и той винаги е бил супер странен с неговите панталони, чорапи и ризи. Никога не даваше вид да му пука как се носи. Правеше проблеми само за косата, а хобитата му също са супер мъжки - голфа и радио-управлението на разни джаджи. Сега започвам да гледам 10 сезон, където  настъпва цялата драма около него, но все още не ми го побира ума.

# 19
И аз много съм се чудела за Брус, дори да се е чувствал цял живот като жена, затворена в тялото на мъж, това не означава че на 60+ години тепърва има тотално нови интереси. Някакси не го разбирам как толкова кардинално се е променила персоната му. Та, съчувствам на Кендъл - в това семейство е невъзможно да си близък с родители си.

# 20
Не виждам какво има за съчувствие, нали трябва да се измислят, някакви вътрешни конфликти, днешната серия беше абсолютна класика, уж противопоставяне на Клое vs Мама Крис, Кени vs Кайли и накрая всичко е ОК  Mr. Green

Много ми харесва как в измислени супер драматични моменти си играят с музиката за подсилване на ефекта, отделно монтажа понякога е направо не за Еми, а за Оскар.  Mr. Green

# 21
Мomager при Елън
Игра

Цялото https://www.youtube.com/watch?v=95d9CwYhXZk

# 22
Кога започва новият сезон? Като гледам в снапчат все още снимат, но ми се иска да започне скоро. Липсват ми тези кукувици. Сега и със завръщането на Роб ще е още по-интересно.
Блек Чайна и Кайли го раздават приятелки... голямо лицемерие, голямо нещо..

# 23
1 май / 9 p.m.

# 24
Чайна и Роб току-що обявиха, че тя е бременна. Много твърдо е решила да става Кардашиян.
Изненадах се, че толкова явно показаха нетърпимостта на семейството към нея в първият епизод.

# 25
Изгледах, къде набързо къде по-внимателно
в допълнение

ето инфо за интервюто на Клои заради което стана драмата с Кейтлин
https://www.howardstern.com/news/2016/1/13/listen-official-audio … er-and-boob-jobs/

забавната част с интервюто на Кортни при Елън
https://www.youtube.com/watch?v=lNbIu-Kmus8

От фотосесията на Кени и Кайли намирам засега само тази снимка

Съгласна съм с Крис и за двата "скандала" в серията,
първо, че защити Клои и второ, че защити Роб.

Кени - може да си я обичам, но също не е права, подаръка си е подарък,
Роб може да го прави каквото си иска, беше тъпо и дребнаво от нейна страна.

Скот ме дразни с тоя писклив гласец, като зъболекарска машина ми е, направо го превъртам

# 26
  • София
И аз гледам Кардашиянките, много са ми забавни.
Харесва ми, че са голямо семейство, винаги обсъждат проблемите си, извиняват се когато трябва, подкрепят се. Всяка си има хубавите качества, като че ли Кортни ми е най естествена, разумна и спокойна,също и Кендъл, понякога ми е жал за Крис като я нападнат всички като кокошки, но пък после бързо оправят нещата. Скот...егати дришльото е тоя, ето уж ги покани на вечеря дрън дрън и изчезна безследно. Не заслужава никъв съпорт от никой. Помня колко беше разочарован, че Кортни е бременна с третото им дете.То бива бива, ама се изложи сериозно. Като че ли той ги дундурка и гледа по цял ден, та голям проблем му беше.

# 27
И аз започвам да гледам сериала, затова се записвам да следя темата

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт