Keeping up with the Kardashians

• 7 156
  • 30
  •   1
Отговори
Извинявам се предварително.Знам,че може би вече е имало такава тема и преди,но бих искала да помоля ако някой може да ми даде конкретен сайт,от който да гледам Keeping up with the Kardashians ще съм ви изключително благодарна.Търсих доста и не можах да намеря къде да го гледам или да го изтегля,а искам да започна от първи сезон.Благодаря предварително!

# 1
# 2
Дали има някой друг във форума да го гледа за да си спретнем тема?

# 3
Аз си го зяпам, главно за да им се смея, но все пак...  Twisted Evil Това семейство просто всеки път ме изумява

# 4
На мен са ми много забавни. Изгледала съм ги до 9 сезон, като включвам и спинофите ( от тях не съм гледала само Kourtney and Khloé Take The Hamptons).

# 5
Обожавам да убивам време с тях, но след появата на онова черничкото, приятеля на Крис, който е по - малък от Кoртни Whistling, както и Брусовските истории спрях да го гледам.
Но мъжете са ужасни - Роб е като озверял, Скот е някаква помийна яма, Кание ми направи впечатление как още в една от първите му изяви в предаването смени целия гардероб на Ким, а това е нещо което, което ме издразни страшно.

# 6
Още съм далеч от тези моменти, току-що се върнаха от Тайланд и Кортни и Клои обзавеждат къщата на Клои. Втората ми е любимка, само се притеснявам в новите сезони да не се промени характера и тъй като виждам, че и на външен вид е много променена. Роб го виждам по веднъж-два в сезон...

# 7
И на мен Клои ми е любимка, рядко постъпва като мен в живота, но ми е страшно симпатична. Старае се да е позитивна, но и уравновесена.

# 8
Значи не съм само - доста сме фенките на Клои - намирам я за най-нормална от сестрите - не се превзема излишно, не е колеблива като Кортни и както се казва на никого не цепи басма  Grinning

# 9
Toчно. Отделно изключително се Кортни да не прибере оня съсел Скот. Колко години онзи се прави на бохем - пиянде, прави сцени. Такъв кой би го прибрал?
В един от сезоните беше изключителна драма, че Кортни, бая бременна, не искала да отиде веднага на семейната ваканция. Мамин дрисльо прави не знам колко сцени, побоища и излагации.

# 10
И аз от фенките на Клои, но най-вече на мама Крис Heart Eyes,
и като новоизлюпена фенка ще си пренеса въпроса от другата тема:

Някой има ли представа, доколко импровизират репликите си и до колко гледаме сценарий?

# 11
На мен след толкова сезони ми се струва, че общо взето са си истински без разбира се срамните неща. За мен Ким най-много не показва истинското си "аз" в шоуто въпреки, че доста често особено в първите сезони ни показваха колко е самовлюбена и какъв егоист е. Че цялата работа е един голям ПР е ясно, но наистина мисля, че голяма част от случващото се е истина поне до където аз съм стигнала. В този сезон Клои се разделя с Ламар и наистина си личи, че и е тежко. За мен е изкуствен "позитивизма" в края на почти всеки епизод.

# 12
Мисля, че им бяха свили един от сценариите и после стана скандал, защото е нали риалити. 100% има ужасно нагласени ситуации, които да ги представят добри - примерно Ким както мразеше кучета и хоп появи се едно изгубено, скъпо, породисто куче, за което тя се грижеше и после рИва и го обичаше когато трябваше да го остави.

Същото е и с Total divas, пак на Е!, там пак страшни драми, които малко не разбирам. Сестра ми е по кеча, а то нали е с техните мадами.

# 13
За мен всичките им сестрински конфликти са по сценарий.

# 14
Напомняне, днес има нов епизод

Общи условия

Активация на акаунт