Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 872
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
ДУ, и честито на празнуващите! Да е усмихнат деня Ви.
Да ви питам, знаете ли, че има парфюми кръстени на книги. Като летяхме към Хаваи едната от стюардесите беше...с унукален парфюм, лично на мен ми подейства като наркотик. Попитах я и ми каза името на парфюма. Попрочетох за него и се оказа че е кръстен на книга "Портрет на жена/ дама" от Хенри Джеймс....та сега издирвам книгата. Ако и тя има такива въздействие върху мен, ше си поръчам парфюма

# 106
  • Пловдив
Добро утро и от мен.

Нелче, честити боти, със здраве да си ги носиш.

Гигич, честита прическа, вярвам на твоята усмивка и къса коса ще ходи и повече нямаш работа при тази фризьорка, за мен лично посегателство над косата ми ще е травмиеащо.

Нези, благодаря за кафето, да ви е жива и здрава пуканката.

Честит празник и на останалите празнуващи. Бъдете здрави и щастливи!

Хубав ден!

# 107
Добро утро , прекрасни !  Hug

Идвам да честитя празника на милата ни Авлига ! Авлига , миличка , вече ти пожелах , но и тук да го направя , да си ми жива и здрава , девойко ! Пожелавам ти много , ама много щастие , много късмет , хубави и незабравими моменти на обич с любимите ти хора и нека усмивката да грее винаги на лицето ти ! Прегръдки от мен и весел празник ти пожелавам !  bouquet   bouquet   bouquet

Отлитам да допия кафето и паля маратонките .

Хубав да ни е деня и да е много положителен !  Hug

# 108
Добро утро и честит имен ден на всички празнуващи днес!

Нези, да е жива и здрава вашата именичка и да расте все така обградена от любов.

Титина, може да се сприятелиш с Хенри Джеймс, но може и да не ти допадне. Аз не успях съвсем, но си струва да опиташ определено.
Разгледах пирамидата на "Портрет на една дама" и изглежда интересен. Мярнах тамян някъде из пирамидата и ако е наблегнато на него, има шанс да ми хареса и на мен. Създава впечатление за зимен аромат, макар съчетанието на връхните нотки да ми е малко подозрително Simple Smile
Но в крайна сметка ако толкова ти е харесал си го вземи независимо дали ще ти хареса книгата или не Simple Smile

Миле, бива ли така да ме държиш в напрежение, бърже се яви и загадката реши: кой се върна за билетите?

# 109
  • София
Добро утро,

Нези, честит празник на малкото слънчеце, Ани. Да е жива и здрава.
Благодаря за кафето.

Хубав ден. bouquet

# 110
Ей ме и мен Grinning

Първо да ви почерпя за именния ми ден Flutter

После да честитя на Авлига и Аничка на Нези Hug Да са живи и здрави и Св. Анна да ги пази и закриля Hug

Нел, честити боти! Със здраве да ги разхождаш Flutter

Дев, браво, пожелавам ти още по-удовлетворена да си Hug

Гиг, честита прическа Hug Дано порасне бързо, да не се косиш Flutter

Аз вчера бях на нокти, но таз жена ме загуби като клиент още преди да ме спечели Crossing Arms Значи, хубаво решаваш да се занимаваш с нещо, ама прави като хората, защо мъчиш и себе си и другите Naughty Та да ви покажа и лака, исках коледен, без човеците, ама не и се разправяше да ми прави нещо различно. Поне детето им се радва Joy каза: Много те харесвам с тези пръсти hahaha
Скрит текст:

Тити, чакаме снимките Whistling Hug

Хайде изчезвам, че съм на София днес, панаира още го умувам Thinking
Хубав ден, момичета bouquet

# 111
  • на североизток от Рая
 Добро утро! Отново е празнично в темата ни.  Simple Smile

Нези, честит имен ден на безценната ви Ани! Да ви прави все по-щастливи и да расте здрава и все така обаятелна, мила, красива!  Heart Eyes

Авлига, честит имен ден, сърдечно момиче!  Hug Със здраве носи хубавото си име, само добро да те следва, бъди много щастлива!  bouquet

Ленинка, и ти се нареждаш сред дамите с красивото име Ана. Само с добро да се споменава то, бъди здрава, обичана, щастлива!  Hug

Не мога да не си дръпна няколко макарона, че тъкмо има, идвам навреме.  Mr. Green
 Много хубав маникюр имаш, Ленинка.  Heart Eyes Не знам кое не ти допада, но е нежен, семпъл, тематичен. Имам колежка със снежни човеци на ноктите, много е идейно.  Simple Smile

Хубав празник на празнуващите!

# 112
  • София
Авлига, честит имен ден. Бъди жива и здрава. Много обичана и щастлива. Хубав празник.

Ленинка, честит имен ден. Много здраве, щастие и късмет. Хубав празник.
Макароните са страхотни.
Скрит текст:
Снощи правих и аз, но ми е пръв и последен път  Crossing Arms.

# 113
Добро утро  Hug

Честит имен ден Авлига и Лелинка  Heart Eyes Бъдете много здрави, имайте много хубави моменти през новата година и сбъдване на всички желания Hug bouquet

Честит имен ден и на малката Анна  Heart Eyes Нези, пожелавам Ви малката да не спира да ви радва и да изпълва дните ви с детски смях Heart Eyes

Нели, честити ти ботички със здраве да си ги носиш и да не се късат  Hug

Дев, дано работата ти не спира да ти носи удоволствие и удовлетворение  Heart Eyes

Аз съм щастлива, от снощи започнах да получавам подаръци за РДто, а то е още далеч  Blush Моята шефка ми подари много хубава нощница и малък комплимент за начина по който си върша работата. Усещам, че иска да ме задържи и след края на проекта, но ще трябва да се постарае защото аз определено се оглеждам за ново място  Whistling  ММ и той ме зарадва тази сутрин с подранил подарък, мечтан сешоар който ще пристигне тези дни.
Общо взето започна се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 114
  • на североизток от Рая
 Ох, другарче, искам да ти напиша писмо, винаги съм писала на другарчетата си, но не мога..., не мога да започна. Едно такова сантиментално ми става, не успявам да подбера думите....Какво да правя? Не ми се иска да получиш само картичка.  Confused

Другото - нямам в какво да сложа подаръка. Не намирам кашон и това е. Вчера ходих до пощата, моят чичко ми обеща, че ще се справим и ще пратим подаръка, аз да го занеса насипно там. Струва ми се, че яко ще се изложа този път. Винаги нареждам подаръците вътре, слагам което където аз преценя. Взех да се гипсирам нещо, ама ще се справя, нЕма начин. Heart Eyes

# 115
Добро празнично утро!

Авлига, честит имен ден!
Ти си ми първото другарче и винаги се сещам за теб с радост! Да си жива и здрава, да получаваш много любов и подкрепа от семейството и близките си! Да си щастлива и успешна във всички аспекти!

Нези, честит имен ден на слънчицето Ани! Да расте здрава, усмихната и безгрижна! Да ви радва и усмихва!

Ленинка, честит имен ден и на теб!
Да си много щастлива и усмихната! Хубав е маникюрът ти, не се притеснявай.

Нели, честити боти! Със здраве да си ги носиш и браво на ТМ! Хубаво е, когато човек се чувства обичан и обгрижван!  Hug И не се измъчвай за опаковката! Другарчето ти ще го приеме всякак.

И за писмото не се притеснявай. Аз не държа на писмо, ако на другарчето ми не му се пише. Няма как да се накараш насила.  Hug

И аз днес ще се опитам да изпратя. Вчера съвсем неочаквано получих смс, че ще дойде едно мънинко нещице, което мислех, че няма да пристигне навреме. И реших повече да не се размотавам. И без това съм готова - ще пращам.  Simple Smile

Другарчето ми ще получи един малък червено-оранжев плик, пълен с дребни нещица, които обаче съм събрала с много любов и мисли само за него.  Heart Eyes

Хубав и усмихнат празничен ден!  Hug

Лофче, още по-празничен да ти се получава Декември, с всеки следващ ден!  Hug

Алекс, забравих да ти честитя подаръка! И за теб този месец ще е пълен с радостни емоции!  Hug

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 10:41 от Елинка

# 116
  • на североизток от Рая

Другарчето ми ще получи един малък червено-оранжев плик, пълен с дребни нещица, които обаче съм събрала с много любов и мисли само за него.  Heart Eyes

Чакам го!!! Пълния плик с любов.  Heart Eyes

За писмото си права, Ели, като дойде музата  и мисълта ми, ще пиша тогава. А те може да дойдат като съм в час.  Joy

# 117
Честит имен ден на Авлига и Ленинка! Много здраве, щастие и любов!  smile3525

Нези, честит празник и на вашето малко слънчице! Да расте здрава и щастлива!

Нели, със здраве да си носиш новите боти. Все по хубави места да те водят Simple Smile

Гигова, честита прическа. Сигурна съм, че и с къса коса си хубава. Няма как да е иначе, с твойта чаровна усмивка Hug

# 118
  • София
Честито на всички малки и още по-малки нежни дами, които носят това красиво име. Да сте живи и здрави, момичета, от сърце ви желая всичко най-най-хубаво! Весел празник  bouquet!

# 119
  • Benelux / Varna
Честит имен ден на прекрасните девойки в нашата тема, които празнуват! Авлигче, Лени, малкото Ани, живи и здрави да сте!  bouquet

Гиговче, сигурна съм че си многооо фешън!

Нели, честити ти ботички , със здраве да си ги носиш!

Аз съм абсолютно доникъде с подаръка, ужас направо  Sad

Пете сърчице, беше ме питала нещо офтопик и все забравям да ти отоворя - не , не съм шила такъв.

Петеее, другото ,,,що така с макароните? Къде сгафи,,,? Я кажи какви други сладки приготви за Коледа?

Забравих някого, ама вие ще ми простите,,,по-късно пак ще ви нагледам.
Хубав ден девойки

Общи условия

Активация на акаунт