Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 861
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • На високо
Благодаря ви за пожеланията, мили момичета! Hug Hug Hug
Ето скромна почерпка:
Скрит текст:

Ленинка, честит имен ден и на теб! Бъди щастлива и обичана! Hug
Нези, честит имен ден на най-прекрасната мъничка Ани на света Heart Eyes! Да е здрава, усмихната и много, много да ви радва!
И аз посъбрах вече нещата за пакетчето за моето скъпо другарче и сега имам известни проблеми с опаковането - кое как да бъде newsm78. Дано се организирам да пратя подаръчето до края на тази седмица. Ако не успея, ще го направя в началото на следващата. То не останало до Коледа...
И аз съм абсолютно сигурна, че Гигова ще е още по-красива с новата прическа Flutter!
Не знам аз кога ще събера смелост за някакви по-драстични промени при фризьра. Иска ми се, но не се решавам Crazy. А едва се гледам вече.
Нели, честити боти! Със здраве да си ги носиш!
И аз ще ходя на лов за боти или ботуши, но за децата, че съвсем боси се оказаха тази зима. То сняг едва ли ще видим, но пак си трябват. Тежък тур по магазините ни предстои в събота.

# 121
  • София
ЗориHug
Скрит текст:
офффф, това, малко, ми дойде сръткаво. Като количество излязоха 4-5 тави. Докато ги изпека, да ги изсуша, ааа не, това не е за мен. Второ, не се надигнаха много. Но пак са вкусни  Peace Като ги слепя с крем ганаш ще станат супер. Не са моите сладки. За сега само заготовки на сладките - меденки, които се дълбаят, Лешниковите линцери.  Ванилените кравайчета са готови. Чакат ме меденките без яйца и трюфел бисквитите.
Зори,  не бързам с подаръка. Тъпрпелива съм  Mr. Green

# 122
  • Benelux / Varna
Пете, отчет даден, отчет приет! Hug chef

# 123
  • Кърджали
Нези, честит имен ден на Аничка. Да ви е жива и здрава, много да и се радвате и да я обичате.
Авлига,  честит имен ден!
Лени, весел празник и на теб.Със здраве да си носите имената.
И моята мама днес имен ден. Да ми е жива и здрава.
Отивам да си чета книжката. Много ми е интересна. Довечера на концерт  вокалната група на Кати, ще палят светлините на елхата в града.

# 124
  • Варна
Здравейте  Crazy

Честит имен ден на Авлига и Ленинка! Както и на малкия бонбон на Нези  Heart Eyes   Да сте живи и здрави  bouquet

Нели,честити боти  Peace

Ние снощи празнувахме та днес ми е едно такова мързеливооо  Crazy
Да напомня пак на другарчето да свирне на Нели ,че ще праща скоро да предупредя татко да гледа за известие ,че нали ме няма вече в нас  #Crazy

# 125
Честит имен ден на  всички дами и големи и малки с това прекрасно име!

Другарчеееее gydi

Hug на останалите!

И сори, че тъй телеграфно,

# 126
  • София
 Party moresmile  Grinning Grinning Grinning Party Crazy Party Crazy Crazy Crazy Мимче Ч., ето защо ти бил харесал поздрава ми  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ААаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 127
  • На планетата Земя
Ухаааа, Маришка пак влезе в серия! Ехееее, Мария Ч., само ако можеш да си представиш как се смее от кеф Маришка!  Hug Mr. Green

Честит имен ден на всички празнуващи - малки и големи!

Ленинка, много ми харесва лакът ти! Аз нещо от няколко седмици съм се разпуснала лаково. Изтощиха ми се ноктите, начупиха се, изрязах, изсъхнаха ми ръцете, малко домашна работа, миналата седмица по атракциите навън и сега .....  Crazy

Гиг, много хубаво си направила с това дарение в библиотеката.  Hug

Нели, честити ботки! Не се тревожи за това писмо, то невинаги става. А и нали сме си заедно постоянно, друг път ще ти дойде музата да кажеш нещо, което си искала, по начин, който си усетила за подходящ. И аз не знам дали ще ми дойде муза, нещо съм в емоционална превъзбуда, която ме изпразва на моменти (ако ме разбирате какво искам да кажа  Crazy ).

Петяяя, какви неща си сътворила! Кога успяваш!!!

Питате за билетите - Мистър Дарлинг се върна да ги вземе, разбира се.  Mr. Green

И сега какво стана???? Никой не се припозна като мое другарче при всиииички жокери, които дадох. Никой не иска да ми е другарче.  Crossing Arms

Другарчееее  Flutter, ти айрян пиеш ли или предпочиташ биричка? Биричка светличка или тъмничка?

# 128
О, Миле, тъмничка, тъмничка Simple Smile
Или червеничка.
Но и светла няма да ти откажа. Laughing
--
На всички  Hug, и аз телеграфно.
Другарче, аз сигурно утре ще ти пращам, така ме е фанала музата, последно минавам да позяпам утре по тоя-оня магазин и ти пращам, и толкоз. Явно е, че повече нищо няма да успее да измисли моя мозък, ша звиняваш. Ама та обичам многУУУУ  Grinning

# 129
  • Берковица
Честит имен ден на всички празнуващи момичета!  Hug bouquet Авлига, Ленинка.  bouquet
Нези, да Ви е жива и здрава малката принцеса! Hug bouquet
Мило другарче,  bouquet
Малко ми е грозна кутията,  Embarassed
Но не можах да намеря друга подходяща, ще се постарая да ти изпратя тези дни. bouquet

# 130
  • София
Честит имен ден на Авлига,Ленинка и Незино,бабино детенце!Да сте живи и здрави!

Малко телеграфно минавам,утре повече,Девчо,честит ти курс.Да си го изкараш с кеф и гордост!Нелка и на теб честити ти ботушки,боти,обувки с токче,изпуснах,какво точно беше  Embarassed

Премръзнах като дърт пес,връщах се днес в градината,сега се прибрахме и още не знам от къде да подхвана.Ай по-късно ще се явя на отчета пак  Hug

# 131
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на Авлига, Ленинка, малък сладък Незин бонбон Heart Eyes и мамчето на Алекс - да са живи и здрави, прещастливи и обичани bouquet!

Нели, честити ти боти и все така да ти угажда Оги Peace!

Ох, щях да пиша много, ама ми изфиряса Crazy. Търчахме от ортодонт на зъболекар, нерви вадиха, държа се геройски момчето, е поплакваше си когато трябва, но дано това да беше. Сега пак е с лекарство, другата седмица вече трябва да пломбират. На работа - нормално-предколедно-нанагорно-налудничаво  Crazy- правят се картички и сурвакници за разни благотворителни изложби в неусвест, организира се коледно парти, отделно един тон бумаги за попълване, ама...да идва ваканцията, че да поема глътка въздух.

Нели, искаш ли да ти метна нещо на мейла за твоите дечковци Rolling Eyes? Голяма занимавка е - моите кротуват втори ден - гък не се чува в междучасията - творят, че пушек се вдига...
И за Караджата беше питала - снощи я прочетох. Е, не е като Калунята, но пак те грабва и завладява, влизаш сякаш сред момчетата, с тях крачиш из черните нощи към Балкана и куршуми пищят край тебе, и устата ти съхнат за капка водица...завладяващ език. Да е там, до Калунята, място и е Peace.

# 132
ДВ Hug

Авлига, да ти е живо и здраво името, да си честита, доволна, щастлива и усмихната! Весел празник!

Лени, честито и на теб мила, от здраве да се не оттърваш и много прекрасни моменти със семейството! Весел празник! И на мен лакът ти ми харесва Peace

Нези, да е живо и здраво мъничкото Ани, да ви радва много и да расте шастлива и усмихната!

Нелко, честити ти ботушки, със здраве да ги носиш и да предизвикваш възхита като се фръцкаш с тях Hug

Другарче, дополовина си стегната, но имам още това онова, сигурно в събота ще излезя да го свърша, че вече време не остана Rolling Eyes, дано има кашончета в пощата Thinking

Прегръдки на всички и хубава вечер!

# 133
  • Берковица
Мариетко, може ли и на мен да  пратиш?

# 134
  • ГОре на черешата...
С удоволствие, дай ми мейл Peace. Я да кажа какво е, че може и друг да иска - май и за детската градина ще стане - разпечатва се  огромна елха/22 листа/ - оцветявка - много е сладка. Аз първо я сглобих и събрах 6 от масите на децата - на толкова се побра - има да оцветяват една седмица поне...после мисля да я лепнем на стената за украса.

Общи условия

Активация на акаунт