Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 674
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Маришка,това за всеки ден по пакетче,май е  точно за теб,а! Wink Така заразително се радваш!  Hug
Точи,кажи кои са тези пет,де. Аз уж съм на 22,но взех да забравям нещо.  Mr. Green

# 706
Ако не бъркам, все още не са изпратили Деси, Мариетка, Лофчето, Зори и Рейн. Зори ще е последна, това е ясно Peace А на Лиската, вече пътува. От вчера даже Peace
Това казва моя тефтер.
Само не се сещам кои не са получили. Точка, Нези, Зори, Деси, Кали и ? Или нещо съм объркала Thinking

Маришко, много хубави картички  Flutter Hug Heart Eyes

# 707
Ох, голямо чудене беше дали да подлагам Лоренка на такова каляване на волята, ама не се удържах Simple Smile
Лоренка, нали знаеш, това е само предположение как да подходиш към пакетчетата, ако искаш може и веднага да си ги отвориш  Hug

Ай, Авлига получила от Гиговчето, а Гиговчето получи от Авлига Simple Smile

Хм, я да, видим сега кой не е изпратил: Рейн, Точица, Лис, Зори, Деси?

Ох, редактирам, Точица няма как да изпрати, щото го даде лично  ooooh!

# 708
  • ГОре на черешата...
Ааааа, Мариета е изпратила и еленчетата май вече са стигнали Whistling...

# 709
Хм, я да, видим сега кой не е изпратил: Рейн, Точица, Лис, Зори, Деси?
Аааа имаш грешки в записките  smile3534
Точица беше една от първите подарили  Flutter А Лиска, каза още снощи, че вече е изпратила. Сега чакаме някой да изпищи  Mr. Green

Ааааа, Мариета е изпратила и еленчетата май вече са стигнали Whistling...
Ахаааа значи чакаме две моми да изпищят  Crazy

# 710
  • ГОре на черешата...
Мчи чакаме, чакаме...ама не пищят, бре  Crossing Arms

# 711
И аз чакам да изпищят, че да зачерквам  Mr. Green
Останаха малко заподозрени. Не се разпознах в жокерите на Зори, та остават маааалко варианти Flutter

# 712
Аз нямам известие,така че не ме чакайте да пищя.  Wink
Ох не ги помня вече и жокерите,затова извиках  Милето с тефтера,ама...Няма я.  Crossing Arms
Пък и Нели била желязната лейди-и тя няма да подскаже.  Whistling

# 713
  • ГОре на черешата...
Бе те известията...нещо закъсняват напоследък, пък кашончетата чакат ли чакат в пощите Rolling Eyes...

# 714
  • на североизток от Рая
 Идвам и пищяяяяяяяяяяяяя! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Имам картички, прекрасни и трогателни - от Мариетка, Бъбълчето и от Скарамуш.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Така съм трогната от съдържанието им...Момичета с големи сърца сте. А Бъб какво ми е написала, не мога да не го споделя - "Ти можеш!", това е първото, което прочетох и ...знаете какво съм направила след това.

Бъбъл, докосна ме това изречение, моето мото е, от моята Библия. Благодаря ти за него!  Hug Дойде в ден, в който ми беше нужно, но никой не знае защо. Ей, пак съдбата си знае работата.

От Скарамуш имам и книга,  и коледна играчка, но каква... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Приказна! Учениците ми един по един я пипаха и ахкаха. Скарамуш, заета си много, но това, че си намерила авреме за мен, значи много. От сърце благодаря!  Hug Heart Eyes Ти беше мое другарче, което днес ме навести най-неочаквано.   Hug

Мариетко
, твоите думи винаги попадат в сърцето ми. Не устоявам, винаги се разстройвам. А си знам, че като отворя  и прочета, ще плача от радост, затова и по два-три пъти чета. Имам нужда да си поплача, от радост ,от гордост /заради сина ми/, от разни други неща, неизяснени за мен самата. Тези подаръци ми дойдоха като звезден прах и щастие! Благодаря, благодаря!  Hug Hug Hug

# 715
  • на североизток от Рая
 Точиии, а теб те чака кашонище в пощата, душа. Не чакай пищящи, а утре отиди и пищи пред пощата да отворят.  Mr. Green

# 716
Такаа,значи кашона на Мариетка чака Точицата да си го вземе. Simple Smile
За мен останаха Зори,Деси,Рейн и Лофчето. А може и подаръка на Лис да пътува към мен.  Thinking

# 717
  • ГОре на черешата...
А може и подаръка на Лис да пътува към мен.  Thinking

Или към Точ  Mr. Green

# 718
Точиии, а теб те чака кашонище в пощата, душа. Не чакай пищящи, а утре отиди и пищи пред пощата да отворят.  Mr. Green
ААаааааааа  newsm44 newsm44 newsm44
Ама известие няма  Confused Кхххх да му се невиди ooooh! Утре паля колата и отивам първо в пощата, после в гората за борче  Mr. Green
А може и подаръка на Лис да пътува към мен.  Thinking
Или към Точ  Mr. Green
Мхм  Thinking Или Лоф, или Деси, или Рейнчето не са казали, че са изпратили  Thinking newsm78
Нези, жокерите и аз ги забравих вече, но си спомням, че бях зачеркнала Мариетка и Зори. Ама щом вече ме чака нещо, значи наистина не е Зори Thinking
Пу! Разтреперих се  Heart Eyes Как ще спя сега, Ъм?!?!?!? Crazy Heart Eyes

# 719
Добър вечер  Hug

Лоренка , Авлига , честити ви подаръци , момичета ! Толкова щастливо и развълнувано звучите , радавате ме от сърце !  Hug

Точиии , бягай бързичко утре , че и ние сме нетърпеливи като теб да узнаем кое ти е другарчето !  Hug

Нели , честити ти картички , мога да разбера колко си развълнувана и щастлива !  Heart Eyes

Мариши , прекрасно стоят картичките на библиотеката ти , топят сърцето , нали ?  Hug

Сливка  Hug   Heart Eyes Гардероба ми ухае невероятно от ароматизаторите , направо ..... ако има един начин ще се навра там тази вечер да спя .  Crazy  Heart Eyes

Уж днес нямах работа , но се чувствам каталясала много . Моето човече замина да банкетства и аз ще си остана вкъщи да почета "Каменоделецът" , започва да ми се отпушва книжната дупка , ама то пеперудите виновни , не аз  Naughty Сипах си даже един Бейлис , малко сушени плодове и вирвам краката нагоре .  Whistling

Ако не заспя с кокошките (моите посестрими) ще се включа , ако ли не утре от работа .

Общи условия

Активация на акаунт