Кофтито е ,че се оказа атопична кожа, която изисква повечко грижи, но се надявам да го израсте до 3-тата година.Значи лечението включва някакви капки за обрива и мазила, докато завехнат, след което се продължава с медицинска козметика за атопична кожа, специално АМ и пробиотици...това най-общо. Ако има някой подобен проблем ще уточня с подробности

Черпя виртуално и ще се организирам за няколко снимки, защото все ме мързи, пък времето лети и изпускам моментите.
А какво става ако и сложиш сварено морковче в мрежичката
Привет
Съответно яденето в 2 часа също го нямаше, а направо към 5 ч
А какво става ако и сложиш сварено морковче в мрежичката 

Общо взето с проблемите по лицето на баткото се борихме до към 3-тата му годинка. Започнаха към 2 месечна възраст и са на периоди. Лятото не сме имали проблеми, обаче в студа се активизират. Най-кофти беше на около 2 и нещо мисля. Чак клепачите му се бяха зачервили и се лющеха. За тях ни изписаха едно околоочно кремче със скромната цена 25лв за10мл. Тогава му назначиха фенистил, защото понякога АД е в следствие на алергична реакция. Ограничихме в храната алергените за около 2 седмици-мляко, мъхести плодове, цитрусови, ягоди и шоколад. Точно тогава мазахме неколкократно с кортикостероидни кремове и накрая го заведох на хомеопат. За седмица прием на хомеопатични гранулки лицето му се изчисти. По това време се появи проблема с петната по крачетата и от тогава всяка зима мажем със скъпи мазила. Но кортико крем не сме мазали от към 2,6год възраст. Затова ти писах да си намерите добър хомеопат и да опитате. Кортикокремовете само замазват временно нещата и като се спрат след известно време проблема цъфва с нова сила и така докато се налучка правилната козметика. В повечето случаи се израства след 3г възраст. Синковеца обаче си е все зачервен около устата. Дали прави реакция към някаква храна(шоколада подозирам) или просто от мърсотията защото ръцете от пясъка и земята отиват по устата и лицето не знам. Поне 2-3 пъти месечно му се появяват едни ситни зачервени пъпчици, които като намажа с Бепантен завяхват и след 2 дена кожата се олющва все едно нищо не е било и така до следващото обриване. Идея си нямам, но с мазане се оправя и вече не му се треса толкова 
. На пет месеца е 8.300 кг и 71.5 см. Педиатърката каза, че е с размери за годинка, но какво да се прави, високи сме и двамата с бащата. Физически е много подвижен, върти се непрекъснато гръб-корем, че започна и по корем да заспива вече, като се изтощи
), но пък до преди няколко дена беше само на АМ Лактана Био, на което е буквално от самото си раждане, не е бил излаган досега на алергени...
. Сега калявам и него, и волята си, като го обличам с боди, цял поларен гащeризон и го напъхвам в МЕГА ЧУВАЛА ни за количка, който е пухен и доста дебел. Отгоре нищо, само покривалото на коша и полиетиленовия дъждобран, ако духа. Много се изкушавам още да го опаковам, но по-големият ми страх е да не се препоти. До такава степен, че обикновено аз се връщам вир-вода от разходка
.
, може да е заради захранването, почна преди 7 дни и вече е 130 гр.,съответно аз съм дооооста изнервена
. Сори за оплакването, но олеква.