Име за момченце от смесен брак

• 2 372
  • 15
  •   1
Отговори
  • Nice
Отварям тема и анкета от името на приятелка която няма профил, но е в драма що се отнася до името на бъдещото ѝ бебче.
Скоро разбраха, че ще е момче, нямат аболютно никакви претенции, освен една-името да се приема добре в България и в чужбина, където живеят. За протокола, бащата е чуждоземец Laughing
За момента имат няколко опции, като приемат и нови предложения.

Моля ви помогнете на бъдещата мама като гласувате в анкетата  (може да гласувате с 4 опции) или предложите име!  Hug

# 1
Ами пиши от коя земя е бащата, като е чуждоземец.
Това също има значение.

# 2
Здравейте,

Работя с хора от различни националности. Гласувах за Филип, защото освен, че ми харесва лично на мен, го срещам много често в имената на клиенти (белгийци, французи, немци, румънци). В англоговорящите страни също присъства, затова си мисля, че е доста интернационално и би се приело добре и в страната на таткото. Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 18:43 от Radeva-87

# 3
Гласувах за Филип, Никола и Даниел , макар че Даниел в някои страни се среща и като женско име , но смятам ,че тези са най-лесни и интернационални .

# 4
  • Австрия
Филип  Peace

# 5
Йоан и Тома май няма да се приемат много добре при баща арабин. Даниел при баща французин също. Какъв е, грък, китаец, англичанин?

# 6
  • София
Гласувах за Филип, Никола и Максим. Като най-много харесвам Филип.
Другите не ми допадат, особено Давид и Тома.

# 7
  • Бургас
Гласувах за Никола. Аз съм в подобна дилема. В моя списък има още Матео, Паоло, Кристиан, Себастиан.

# 8
  • Най-красивата страна
Филип
Давид
Максим

# 9
Гласувах за Филип, Борис и Никола, другите не ми допадат. Добавям Виктор, Дамян и Рафаел...зависи пак в коя страна живеят и от къде е таткото Peace

# 10
  • Nice
Да, забравих да доуточня, че бащата е от френската земя (ама френски си французин де, няма арабски или други корени) и също участва в подбора на имената. Та Борис, НиколА и Даниел са негови идеи (за Даниел си съществува и в мъжки вариант).

Благодарим ви мили мами, че се включвате Heart Eyes

# 11
Мисля Даниел - и при нас и при тях е разпространено.

# 12
Максим или Борис.

# 13
Максим и Филип ми харесват на мен

# 14
Гласувах за Борис, защото е славянско и за Давид, защото франсетата го произнасят като нас, а не Дейвид  Wink

Общи условия

Активация на акаунт