Искам да кажа ... (65)

• 53 244
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Въглен как се е облещил. Хубаво е, че елхата не му прави впечатление и е цяла. Като плюшена играчка е.

# 676
  • Пловдив
Въглен как се е облещил. Хубаво е, че елхата не му прави впечатление и е цяла. Като плюшена играчка е.
Елхата му прави впечатление, обаче е монстър над 2 метра и даже да се качи на нея дървото го издържа Simple Smile Мъжът ми получи криза като видя 210см естествен смърч насред хола.

# 677
  • тук-там
Що да съм смотан мъ Деске?!? Правя ти комплимони, ти ме обиждаш. Поръчах си афтършейфа и парфюмната вода на Рошас- Rochas man, но бил изчерпан, прясна информация от Брюкселското летище. Има ей тоз http://www.enzo.bg/mazhki-parfyumi/?f=1-1-1-3618-128  Rochas eou de Rochas. Има ли общо между двата аромата. Казвайте бързо, че ме чакат да се обадя, сериозен съм. Само жената ще намаже пак.

Роша -то е за улегнали, мъжки момчета. Peace Поръчай нещо по-непретенциозно!

# 678
  • Tам през Атлантическия океан
2
иначе съм фен на carolina herrera , бомбичките  Flutter
212 рулз! От години ползвам основно него Simple Smile
е аз едвам се откопчвам от тях  Hug и аз така с години  Flutter
Та сега с chanel chance  да разчупя  Wink

# 679
  • Варна
За нови гащи се вълнувам леко(и аз си купих нова колекция тези дни  Laughing), но от котка под елха(и играчките стоят, и елхата не е припаднала), се кефя!  hahaha
Моят мъж се прибра преди малко. След отсъствие у дома. Заради гащите го споменавам, не за друго.  Joy Нищо, че е четвъртък.
Много забавно е било в последните страници.
Котаж много хубаво ухаят! Харесва ми заради аромата наоколо след баня.

# 680
  • София

Котаж много хубаво ухаят! Харесва ми заради аромата наоколо след баня.

Ужаст! Аз до този момент си мислех че се казва Котидж (като селска къща), добре че не ми се е налагало да ги вокализирам някъде и да се изложа като дива селянка  Blush

# 681
Не знам от кое летище има полет за България след час и нещо. А седмични намеления- прИмоции има почти на всяко. Пантерата на мойта е осемдесет и девет евро, от сто и десет, ей мъ на прИмоцийка. Ей, заек, аз съм улегнал мъж с претенции и навици. Едно Роше ли не заслужавам

# 682
  • Пловдив
Не знам от кое летище има полет за България след час и нещо. А седмични намеления- прИмоции има почти на всяко. Пантерата на мойта е осемдесет и девет евро, от сто и десет, ей мъ на прИмоцийка. Ей, заек, аз съм улегнал мъж с претенции и навици. Едно Роше ли не заслужавам
Моят мъж е мъж. Ти си ... петленце.

# 683
  • В Космоса
Лаленце, много се радвам, че е пристигнала при теб и ти е харесала! Hug

Деско, че той chanel chance също е бая натрапчив. На мен ми лъхаше на сироп за кашлица и го подарих на една дружка.

# 684
  • тук-там

Ако говориш за 75 мл на Картие-то - струва точно 90 лв. Peace
Заслужаваш.....точно един Calvin Clein

# 685
Лаленце, много се радвам, че е пристигнала при теб и ти е харесала! Hug

Деско, че той chanel chance също е бая натрапчив. На мен ми лъхаше на сироп за кашлица и го подарих на една дружка.

От тази серия chance не са чак толкоз , душила съм ги веке  Grinning

Скрит текст:

То нали знаеш на всеки различно стои  Wink хубавият парфюм не трябва ти да го усещаш а тези около теб , по това се познава че е твоят   Wink
Понякога си мисля че съм изветряла  Mr. Green а пък други ме усещат  Laughing

# 686

Ако говориш за 75 мл на Картие-то - струва точно 90 лв. Peace
Заслужаваш.....точно един Calvin Clein
хахах глеЙ сА  , овена му каза какво заслужава и точка   Laughing Hug

# 687
# 688
  • Mediterraneo
Оставете гащите с дъх на канела!!!
Скрит текст:

# 689
  • В Космоса
Ааа, таз серия не я знаех. Изглежда лека и приятна. Grinning

Ъ, то ако чакам на обонянието на другите, без парфюм ще си остана. Mr. Green Всеки различно харесва. Нека си ме следва лекото полъхче докато ми се развяват косиците на мен, пък другите... грижа се за тях като не се къпя с парфюма, а пръсвам по веднъж от всяка страна.

Общи условия

Активация на акаунт