Кой какви сериали гледа? - Тема 14

• 66 428
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Cavan, Ireland
Кога излизат епизодите на The night manager. И двата които свалих бяха качени по едно и също време и не мога да разбера кой ден да ги чакам. Хич не ми се чакааааа

# 556
  • в морето до колене
Сериалът се излъчва в неделя от 23:00 по ВВС 1
Значи в понеделник сутрин трябва да има торенти.

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 08:09 от мячик

# 557
Сезон 4 на House of Cards почна да излиза снощи  Party

# 558
  • BG
Нищо не разбрах от финала на Les revenants, дали защото много ми се спеше ( може и да съм предремала някои части), или съм си тъпичка, обаче този сериал го отчитам като чиста загуба на време. Ако, все пак, някой се смили да ми каже
Скрит текст:
въобще с каква цел се връщаха всички тея хора цели два сезона и накрая финала с Виктор пак не го разбрах, и Жули ли беше вече мъртва, само той ли, какво ли, що ли Rolling Eyes

# 559
Нищо не разбрах от финала на Les revenants, дали защото много ми се спеше ( може и да съм предремала някои части), или съм си тъпичка, обаче този сериал го отчитам като чиста загуба на време. Ако, все пак, някой се смили да ми каже
Скрит текст:
въобще с каква цел се връщаха всички тея хора цели два сезона и накрая финала с Виктор пак не го разбрах, и Жули ли беше вече мъртва, само той ли, какво ли, що ли Rolling Eyes

Как ми се иска да ти помогна, нооо и аз нищо не разбрах.  Mr. Green А и изгледах финала преди месеци, позабравих го.

Скрит текст:
Връщат се, защото е френски сериал и зомбитата са т.к. "по-арт" Flutter Моето съмнение е, че Адел е завърнала се, а Виктор разбрахме е стара душа.

# 560
+1, Лока да помага,  Praynig
на мен втория сезон ми дойде твърде арт и признавам, че превъртах,
тръпна да видя как американците ще го адаптират.  Laughing

# 561
  • Ямбол
Няма как да помогна, щото още не съм стигнала до втори сезон Mr. Green
Вижте братушките какво са обсъждали, може да са разгадали мистерията Laughing
Скрит текст:

# 562
На 26.05 стартира втория сезон на Wayward Pines Simple Smile

А някой гледа ли вече първия епизод на The Family? Добре звучи ревюто, та се чудя да го пробвам ли.

# 563

А някой гледа ли вече първия епизод на The Family? Добре звучи ревюто, та се чудя да го пробвам ли.
Първият епизод на The Family не беше лош, но чакам да видя втория, за да преценя дали си заслужава. Simple Smile

# 564

Първият епизод на The Family не беше лош, но чакам да видя втория, за да преценя дали си заслужава. Simple Smile

newsm10 благодаря, ще го прегледам довечера значи.

# 565
  • Вестерос
Тази седмица почва Бейтс Мотел

# 566
  • Ямбол
Тази седмица почва Бейтс Мотел
Даа, днес почва Party

Снощи гледах пилотката на Hap and Leonard. Забавен е, ще го следя.

И една британска кримка загледах, много добре започна - What Remains

# 567
  • BG
Успокоих се, че  не е само при мен неяснотата с Les revenants, обаче сега от едно абсурд се хвърлих на друг-The leftovers, и той ми е един объркан и неясен, ама гледам го, щом съм го изтеглила  Grinning Мернах в замунда два излезли епизода от Slasher, някой да ги е изгледал, да каже как му се струват?
С най-голям интерес следя освен Ходещите  Colony и Стоте, Шанара също ми харесва, макар че ( поне в началните епизоди) диалозите бяха все едно писани от някой заблуден тинейджър. А Shadow hunters го зарязах след 2 епизод, същото се случи и с Second chance.

# 568
  • Вестерос
А някой с инфо кога почват Клонингите

# 569

Снощи гледах пилотката на Hap and Leonard. Забавен е, ще го следя.

Ах, с ДжеймсЪТ! Ще дръпна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт