Фотография - 80 тема

• 53 748
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Mostly in my mind
Клото, всичките 10 кадри ли са така?  Cry само при такива условия на снимане ли се проявява дефектът?

# 556
Не, само първият кадър. Не знам дали главно при такива условия се активира дефектът, на мен за първи път ми се случва от 4 месеца снимане. Със сигурност обаче има значение.
В понеделник ще им звъня, ясна е работата.

# 557
За първи път го виждам отстрани, примерите в интернет са отгоре при контражур. Или това е втори вид дефект? Crazy

# 558
Да, това е втори дефект, тези бройки нямат проблема с контражура. Него го има Лолита, мисля.
Пълна лудница.

# 559
Много кофти работа. То не, че някой от другите серии е застрахован от тези дефекти, но при този модел явно е масово...

# 560
  • Варна
Същото е ипри мен, Клото. Sad При мен го има на 5-6 поредни кадъра поне. Както писах оняден, при подобни на твоите условия се прояви, явно е по-обичайно да се появи при лоша светлина и високо ИСО.

# 561
  • Mostly in my mind
ужас, значи   Sad то май по-добре да отиват в бокса и това е

# 562
Здравейте, търся Action за ретуш на лице? В google  излизат доста резултати, но ако имате някой изпробан и добър споделете го Simple Smile
Благодаря предварително!

# 563
Много неприятно с тези дефекти. Дано отремонтирането е бързо. Би следвало да дават оборотно тяло, след като е фабричен дефект!
Titinka, има много! Първо се сещам за Гетсби и флорабела, но има наистина голямо разнообразие. Тези са платени, но се намират и пиратски;)

# 564
По седмичната:

_DSC2708 by Katia (gogigo36), auf Flickr

# 565
За лице аз ползвам Portraiture  и Frequency separation. За второто има много свободни екшъни и туториали в ютюб Simple Smile

# 566
Честита пролет..толкова чакана
Не е снимка но е рисувано с любов

# 567
  • София
Здравейте, много благодаря за отговорите за обектива.

Ето снимка за предизвикателството. Според вас цветно или ЧБ? Има ли с какво да се подобри? (Убедена съм, че има Simple Smile )

Rain by Nevena Gencheva, on Flickr

Rainy by Nevena Gencheva, on Flickr

# 568
Мъхчето, на мен ЧБ повече ми харесва.

И естествено, когато седмичното е "дъжд", тук няма да капне и една капка... Simple Smile Прескачам тази седмица. От другата започвам и мой си проект "13 седмици пролет".

# 569
  • Варна
Мъхчето, за мен - цветна.  Hug На ч/б ми идва малко в повече винетирането. Peace

Честита първа пролет и от мен!

First Day of Spring by chockolina, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт