Нашите second hand находки - тема 32

• 142 091
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Шапка от Мания Хали, нямаше нищо интерсно...

# 31
Ауу, Мортиша Адамс, страхотен е първия комплект  Heart Eyes, искам и аз  Grinning

# 32
Узи, благодаря! Аз тази Хумана все я забравям, въпреки че ми е най-близка! ooooh!

Мортиша, и на мен очите ми останаха в двата плика. Много хубаво червено!

# 33
Августина,Polin4eto благодаря ви  Hug
И аз много си ги харесвам,този със снежинките е от един магазин на Стамболийски точно до зеления Мъпет (не знам как се казва магазина,по един стълбички се качваш),а другия е от Мъпета до него.  Grinning

# 34
Искам пликовете на МОРТИША пък  Crossing Arms

# 35
Мортиша, страхотни са и пликовете и калъфките, във всичките се влюбих.

Деси, много свежа шапката.

Ето и моята жилетка вече в действие

Скрит текст:

# 36
Влюбих се в жилетката  Heart Eyes

# 37
  • Sofia
Mного ми харесаха спалните комплекти    Flutter...колко пари излезнаха,на кило или на бройка са?

# 38
Пак благодаря  Hug
 Doli на килограм, всичко ми излезе около 22-23лв,а най-интересното е че са от дни на намаление (що годе) и не мога да повярвам как са останали.  Crazy

# 39
strept , Още веднъж да похваля жилетката ( сега вече на манекен Simple Smile )- супер е, да си я носиш със здраве!

# 40
  • София/Севлиево
Мортиша Адамс , страхотни чаршафи и калъфки, как искам и аз нещо коледно...А този агазин, за който говориш, да не би да е над детската борса на Вис Виталис?За там се сещам, че е по стълбички, иначе и Мъпет-а го знам, но той е по -нататък...

# 41
  • София
http://snimki.be/view.php?id=101627
Ето я моята находка от Мания за 4.50лв. Не знам как не са я взели досега,предвид че няма даже топченца от носене... Вчера й се чудих,но не я взех и днес имах работа близо до магазина и реших да проверя,тя пък ме чакаше...
А на strept жилетката е убиец  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 42
strept, страхотна е жилетката  Heart Eyes

# 43
  • Карлово
Искам пликовете на МОРТИША пък  Crossing Arms
А-а-а ще хвърляме чоп.

# 44
Елислава, да точно той е. Има два коша и там са отделени (Подобно на Зиг заг) ...та в тези кошове когато аз взимах чаршафа бяха само чаршафи, покривки каренца такива неща,но следващата седмица (аз ходя в събота,имат зареждане,ако не се лъжа всеки четвъртък) бяха костюми на Дядо Коледа,шапки...след това пак чаршафи,явно всяка седмица различно и аз не знам.Направило ми е впечатление във всички употреби,които имат повече битово главно Мъпетите на ново зареждане почти винаги има по нещо коледно,но особено сега ги грабят много бързо...

Общи условия

Активация на акаунт