Нашите second hand находки - тема 32

• 142 067
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Запис само. Нямам нещо време за обикаляне, пък и място. Пловивчанки, къде да намеря суитчъри за 12-13 годишен младеж? Трябва ни с цип, джобове и качулка-последното е абсолютно задължпително. Всичко ме у окъсяло на господинчото, а той не иска да се откаже от тях и все едни и същи тоялети въртим....

# 46
Много хубави жилетки - със здраве да си ги носите!
Преди 2 - 3 вечери в новините гледах репортаж за крадли по магазините.
Имаше видео как бъркат в чанта и интервю с продавачка какви хитринки използват. Беше снимано в голям магазин от веригата Мания.
Та предупреждавам да внимавате.

# 47
  • София/Севлиево
И аз го гледах.Манията беше във Варна.И викам на моя мъж "Гледай какво става..." , а той не може да повярва.Един път и от Мания-та в Гео Милев един мъж си тръгна с два панталона без да ги плати.Продавачката го подгони, но не успя да го стигне...

# 48
Искам пликовете на МОРТИША пък  Crossing Arms
А-а-а ще хвърляме чоп.

Подкуп приемаш ли  Grinning Grinning Grinning

# 49
  • о`майна лунна нощ е
Успях най-накрая да направя един тегел през Манията в Халите и си излезнах със суитчер на Адидас в цвят между червено и бордо.
Скрит текст:
Топличък, мекичък .... Памучен, което ми беше важно, и най-вече - в идеален цвят за комплекта анцуг /долнище и горница в червено  и тъмно синьо/ пак Адидас, които си купих миналата зима.

# 50
Онзи ден купих от Халите топло яке Peak performance за децата с пух , тип бомбър с качулка, макар че струваше цели 21 лева, мисля че си струва
Много хубав Адидас, и чаршафи също Simple Smile

# 51
  • Карлово
А снимки?

Адидасът и на мене ми хареса много

# 52
Новия ми любим бутик - "Дрехата" на бул.Дунав. Нямам око за читавите дрехи втора употреба - обикновено  гледам, гледам, купувам и, като се прибера, намирам нещо нередно или просто не се одобрявам. Вчера обаче купих чифт доста запазени дънки (10лв) и някаква  сива блузо-риза с 3/4 ръкав в приятно светло сиво (4лв).
Днес направих разходка до другата "Дрехата" зад четвъртък-пазара.  Приятно, уютничко, мирише добре, дрехите по закачалките изглеждаха някак необикновено "луксозно", но като поразрових, всичко ми се стори парцаливо и демоде.

Никак не можах да схвана ценообразуването - в Дрехата на "Дунав" снощи дънките бяха по 10, блузите по 4, пуловерите по 5, а на  Четвъртъка днес намирам дънките за 7,20/бр., блузите - всяка с отделно етикетче...  newsm78 newsm78 newsm78

# 53
  • Sofia
Минах през Мания на Гоце Делчев,народ,блъсканица,а стоката парцалива,мирише гадно в магазина,някаква томбола се опитваха да разиграват за отстъпка от 5лв.,и народа чака,луда работа.....

# 54
  • Пловдив
Пижама и жилетка  Heart Eyes от Мания Тракия

# 55
Аз днес уцелих 3 панталона и 2 блузи HandM, 140 размер,  доста нови,  както и едно яке с пух на някаква италианска масова марка и съм доволна. Всичко от зала Б. Зала А не ме устройва изобщо.

# 56
Находките ми днес на цена 3паунда,сив клин на детето на Некст и едно чанте за моя милост.Чантата е 2.50 лири,а клина 50 пенса.

# 57
  • Пловдив
Новия ми любим бутик - "Дрехата" на бул.Дунав. Нямам око за читавите дрехи втора употреба - обикновено  гледам, гледам, купувам и, като се прибера, намирам нещо нередно или просто не се одобрявам. Вчера обаче купих чифт доста запазени дънки (10лв) и някаква  сива блузо-риза с 3/4 ръкав в приятно светло сиво (4лв).

Къде се намира Дрехата на Дунав по -точно? Аз водя дъщеря ми на волейбол на спортна зала Дунав, и час и половина обикалям с бебето по брезовска. Там ходя във един ВУ, който се казва Евро.. нещо си, до Кауфланд..

# 58
Пижамата е .....страхотнаа    Whistling Whistling Whistling

# 59

Къде се намира Дрехата на Дунав по -точно? Аз водя дъщеря ми на волейбол на спортна зала Дунав, и час и половина обикалям с бебето по брезовска. Там ходя във един ВУ, който се казва Евро.. нещо си, до Кауфланд..

От колелото в посока "Джоана", вървиш по тротоара от страната на Земеделския колеж и щом видиш наредени по партерните етажи на блоковете магазини, започваш да се оглеждаш - има някакъв плод-зеленчук, ако не бъркам, магазин за цигари и алкохол - някъде сред тях е "дрехата".

Общи условия

Активация на акаунт