Нашите second hand находки - тема 32

• 142 106
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив

Къде се намира Дрехата на Дунав по -точно? Аз водя дъщеря ми на волейбол на спортна зала Дунав, и час и половина обикалям с бебето по брезовска. Там ходя във един ВУ, който се казва Евро.. нещо си, до Кауфланд..

От колелото в посока "Джоана", вървиш по тротоара от страната на Земеделския колеж и щом видиш наредени по партерните етажи на блоковете магазини, започваш да се оглеждаш - има някакъв плод-зеленчук, ако не бъркам, магазин за цигари и алкохол - някъде сред тях е "дрехата".

bouquet

# 61
Десиссслава , и твоята жилетка е супер / подобно на показаната от strept по- рано/ - честита да ти е!

# 62
Страхотни неща отново - жилетки и спални комплекти, пижами и шапки  Heart Eyes

# 63
Да се похваля, че съм супер хепииии  Grinning Намерих си яке, каквото търсех от много време.
С гъши пух е , супер лекичко и топличко, както и държах да има точно такава яка.
Скрит текст:
Тъй като дадох малко повече парички за него, чукнах в гугъл марката му
Скрит текст:

Ми те по 200 евра бе Shocked айвааааа  Laughing http://www.hallhuber.com/de/kollektion/maentel/daunenmantel-mit- … ze-nachtblau.html

# 64
  • София
sharpy, честито! Много е хубаво и много ще ти топли  Simple Smile

# 65
Много благодаря!  Hug Сега погледнах етикета-пише 90% пух и 10% пера. Имам едно друго с уж гъши пух, ама то си е само с пера и постоянно ми се показват тези остричките на крайчетата на перцата и много се дразня. Като някоя кокошка се пощя  Grinning А на това нищо не му излиза  Heart Eyes

# 66
  • о`майна лунна нощ е
Влюбена съм! В стила на лисицата и киселото грозде, ще вметна, че щеше да ми е малко  Crossing Arms
Честито, sharpy, страхотно е!

# 67
  • София
Якето е страхотно, да си го носиш със здраве.
Аз ходих онзи ден до Мания и нищо не харесах от дрехите. Но имаше два страхотни "чувала" за завивки...сиво-кафеви на стилизирани клетки за птици. С метални копчета се закопчаваха. Но ги мерих и излизаха 55лв  Tired Не ги взех, че сега нали е месецът на подаръците, празнувахме и РД на детето...
Но ще отида да видя дали не са там случайно в по-евтините дни.
Иначе, последно от Ремикс си взех едни дънки тип клин и риза с някакви шарки като деним.

# 68
sharpy , якето е УАУ  Peace, а като казваш "повече парички"- какво имаш предвид, колко ти излезе? ( макар, че, не че има значение, като се види цената като ново колко е  Wink )

# 69
Sharpy, и аз да кажа, че е супер якето! Аз също си взех миналия месец за  повечко пари, отколкото давам за втора употреба, но грам не съжалявам. Супер топло и удобно ми е, и ми стои чудесно  Mr. Green

# 70
  • Пловдив
Якето е трепач, за такова с кеф бих дала пари, всички якета с пух са скъпи, не е нужно да са маркови.

# 71
Sharpy, якето е чудно. Да ти топли много през зимата  Hug
За яке и аз ще се прежаля с парите. Но не си намирам пусто му. Миналата година намерих едно на Зара с пух, страхотен модел, с висока яка, колан, бяло. Сума пари беше в магазина им, но който папка само се наслаждава. Купих го, но не за мен.  Crossing Arms bouquet
Аз чакам разпродажбите в Хумана да почнат, че зимното им тази година е под всякаква критика. Един парцал да не си харесам, никога не е било. Както и в ЗЗ.  Naughty
Честно казано нямам и нужда. Освен от 1-2 чифта дънки и някакво дебело яке/палто с хубав силует и колан, а и може би 2-3-4 туники. И накрая се чудя защо не се затварят шкафовете  Joy
Добре, че имам приятелки, на които да подарявам.  Blush

# 72
 Hug Благодаря Ви!  Hug
Излезна ми 62 лв, но не съжалявам и грам за нито една стотинка от цената. Толкова време си търсих подобно яке и все удрях на камък. Това обаче ми заспа  Heart Eyes

# 73
  • Карлово
Супер яке.  Peace

Ето и моето, най-после снимано:
Скрит текст:

# 74
И чантата е Десигуал  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт