Нашите second hand находки - тема 32

• 142 022
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Там са отвратителни. Лятото, докато бях бременна имаше и 5 дрехи за 1 лев, ами ставаха само за парцали да си чистиш пода.  ooooh!

# 586
Доста от модните ми находки са от Манията до ВМА - следя им страницата, на която си публикуват марковите дрехи втора употреба и опитвам да ходя когато зареждат, макар че доса често е лудница, но си заслужава. Имам страхотен елек на H&M с пух и си го взех за ококо 6-7лева.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 587
  • София
Вчера минах през Мания на Красно село и се прибрах с тениска на H&M,клин на Sisley i тениска за мъжо на Cropptawn  за 8лв,като на мен ми излезяха 3лв,понеже от страницата им във Фб имат кампания за промокод от 5лв,при въведен email. Кода важи до края на месеца,а другата седмица ще имат зареждане на пролетна стока.

# 588
  • София
Направих си поръчка от Ремикс, която вече пристигна. Обаче като вляза в профила си в секция Връщане ,и изписва: Нямате скорошни поръчки, от които можете да върнете.  newsm78

# 589
  • София
Направих си поръчка от Ремикс, която вече пристигна. Обаче като вляза в профила си в секция Връщане ,и изписва: Нямате скорошни поръчки, от които можете да върнете.  newsm78

Ще излезе на следващия ден  Peace

# 590
  • Ямбол
Дъждобран за малката, червен и на котки:

Скрит текст:

Чисто нов е, излезе ми 5 лв. Втората снимка е от нета, за да се види какъв е целият  Peace .

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 09:07 от Майола Бени

# 591
Момичета, да се похваля с най-новата си находка.  Blush Светло кафяви мокасини от естествен велур на Есприт. Ето такива са подобни http://www.esprit.eu/women-misc/shoes/loafers-with-decorative-st … ng-026EK1W002_400

# 592
  • Карлово
Е-е-е  zveti81, завиждам. Confused

# 593
Някой от Пловдив може ли да ми каже хубави магазини ВУ .Благодаря ви  Wink

# 594
Е-е-е  zveti81, завиждам. Confused
Една идея са по различни, от  миналогодишна колекция. Хаха но за 10лв толкова. Само не знам с какво да ги изпера?  newsm78

# 595
Някой от Пловдив може ли да ми каже хубави магазини ВУ .Благодаря ви  Wink

Frea и La Fiesta. Има и други - Маниер, Зиг Заг, Фраш, но там си иска ровене. Още има и Мания, Мъпет Маг и Дрехата, но не са кой знае какво.

# 596
  • Пловдив
Днес бях до голямата Ла Фиеста на Сточна гара и до тази в Тракия. Някакви надписи Dress you са налпели и са сменили схемата на зареждане и на цените. Рових повече от 3 часа, не лоши неща, но нищо особено. Една тениска H&M и една рокля за общо 9 лева за мене.

# 597
Знае ли някой как се определят цените във Фрея? Не видях никъде нищо написано.

# 598
Днес бях до голямата Ла Фиеста на Сточна гара и до тази в Тракия. Някакви надписи Dress you са налпели и са сменили схемата на зареждане и на цените. Рових повече от 3 часа, не лоши неща, но нищо особено. Една тениска H&M и една рокля за общо 9 лева за мене.

Цените на Сточна гара на килограм ли са или на бройка? Мислех да ходя вчера, видях че зареждат всяка събота. Те постоянно си променят схемите за зареждане и цените, във всеки магазин е различно и много им се дразня Laughing

# 599
  • Пловдив
Вече ги направиха еднакви. В бутика са на брой, скъпички са. По етажите са на килограм, като в събота има ново зареждане, в събота са 30 лв килорам тениски, рокли, ризи, поли, май 18 лв./кг бяха дънките, 9 лв./кг чантите. В неделя има 10% отстъпка, в понеделник 20% , във вторник 30% и така до другото зареждане. В петък е най-евтино, май работят до 13:00, после зареждат.

Общи условия

Активация на акаунт