Детската градина – всичко, което ни вълнува – 14

• 42 796
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • Куциндрел
Ние решихме какви ще са подаръците. Гласувахме - мнозинството печели. Венсеремос. Crazy
И при нас са сборни групите, май навсякъде са такива. Моето дете го писах, но не знам дали ще ходи.

# 46
  • shumen
Те и при нас май ще са така,но аз не го писах.Имат варицела в едната и не ми е ясно как ще мешат децата.
Яни,то и нашето ще е в сряда.На мен също госпожата ми каза в Понеделник или Вторник да го занеса,но не знам с диването как ще стане.

# 47
Не съм писала тук. Хайде, поправям се.
Онзи ден по програмата на детската градина за участие в градинското ежедневие на децата имах покана и не можех да не не я уважа. С една от групичките правихме бонбонен календар. Страшно стана. Деца, увити в по 2 м. цветна хартия. Със сигурност стана голяма веселба. И бонбоненият венец стана. При толкова много помощници, които искаха да лепят с горещ силикон, а преди това да изядат бонбоните ... Не остана време, а и в суматохата пропуснах да залепим числата, но хубавото е, че децата са точно толкова, колкото бяха загънатите ролки. Не че не похапнаха и вредничко за компенсация на всички скрити в ролки бонбонки. Тези, които не правиха анархия заедно с мен, сътворяваха чудесна горичка от елхички и малки скиори. Всичко стана много красиво. Получих песни, стихчета, борба за внимание, прегръдки (обичам топли прегръдки), обяснения в обич, покана да им гледам репетицията по модерни танци ... Дребни, но вълшебни радости. Малките радости в живота при всичко, което се случва или не се случва.

# 48
  • София
Подаръкът - в непрозрачна торба и на госпожата. Редовно носим хартия и разни материали, та едва ли ще се впечатли от още една торба. При нас ги искат деня преди тържеството, защото по-рано няма къде да ги съхраняват... Около триста милиона пъти молят и пишат за по-скромни и не-обемни подаръци, а после по снимките  Sick
Миналата година в групата на батко (трета тогава) са отваряли на място. Има и снимки - е няма такава лудница  Joy

Обаче и моичкият е сменил желанието и сега сме в голяма дилема  ooooh!

Вчера бяха сборни групи - имаше списъци ден-два предварително  Peace

danaeka, варицелите не са ги мешали при нас, когато се е случвало преди да са сборни.

# 49
  • shumen
Зелено човече,ние нищо не носим освен пижами и затова се чудя как ще занеса подаръка без да разбере,че е той.
За варицелните няма как да ни ги мешат при нас,защото ще има само една сборна група и всичките деца от първа група ще са в нея.

# 50
Дани, казваш, че си носиш неща за работата, ако те попита и готово...няма да се сети, споко..

# 51
danaeka,
не знам как е при вас. Но при нас: Взимам подарък в  непрозрачна торба. Подаръкът е съобразен да не излиза от торбата. Отиваме в ДГ. Детето се съблича и събува само (от 3 г. го владеят този номер моите деца), през това време аз казвам здрасти на госпожата, тя също е с голяма торба, вмъкваме подаръка и готово. Отивам при детето, чао, целувка. Влиза в групата или  се качва нагоре. Най-интересното е, че никога не са ме питали моите деца какво нося в торбата. Имам 2 деца, засякоха се в ДГ. Носех подаръците в отделни торби. Ако все пак те попита, казваш, че носиш нещо на госпожата. Вкъщи торбата с подаръка я приготви предварително, сложи я да не бие на очи и да не може да я отвори, докато се приготвяте за тръгване.

# 52
  • shumen
Вторник ще го занеса аз и ще видим как ще го излъжа.Вчера ме видя с една торба с един подарък за изпращане и не беше много лесно да го излъжа,но все пак успях.Като реши,че нещо трябва да е по неговата и започва да реве и се тръшка.

# 53
Благодаря за новата тема!  bouquet Моите хлапета тази година покрай болестите пропуснаха тържествата в яслата и градината  Sad но се надявам догодина да са на линия!!!

# 54
Лично аз мразя тържествата в детската градина за Коледа. Защото тогава почти всички болни деца при нас ги пишеха здрави и идваха. След това моите деца вечно бяха болни по Коледа и Нова година.
Така че ViliDim, може да сте спечелили пък и децата да са здрави за празниците. Не знаеш как ми беше омръзнало, хората празнуват ние с мъжа ми и децата на 25-26 декември пред дежурния кабинет. Хем непознат доктор, хем неадекватно лечение.

# 55
Така е, Deni-meni, и аз точно това си мислех... озорих се доста сега с двамата, баткото беше със скарлатина, но поне се надявам за празниците наистина да празнуваме здрави!  Praynig

# 56
  • shumen
При нас вчера тържеството мина и е ясно,че са били всички и болни,и здрави.Самата госпожа тази вечер каза,че онзи ден едно момиченце повърнало,вчера се наакало и днеска го няма.Днеска пък друго два пъти ходило до тоалетната по голяма по рядко.Надявам се да не е лепнал нещо моя и той и да сме болни баш за Коледа.

# 57
При нас вчера тържеството мина и е ясно,че са били всички и болни,и здрави.Самата госпожа тази вечер каза,че онзи ден едно момиченце повърнало,вчера се наакало и днеска го няма.Днеска пък друго два пъти ходило до тоалетната по голяма по рядко.Надявам се да не е лепнал нещо моя и той и да сме болни баш за Коледа.

Какви са тези учителки, които обсъждат така децата?

# 58
  • shumen
Касита,при нас госпожите често споделят,ако има нещо такова.

# 59
  • Варна
Тържеството мина и подаръците се раздадоха. Децата бяха щастливи, но въпреки, че нещо си говорихме пак имаше подаръци високи, колкото 4г дете. Все така се получава. Уж едно говорим, а друго излиза. Толкова ли трябва точно в градината да се получи тоя големият подарък. И после моето почва да обяснява не е честно това, не е честно онова. Ами не е честно, ама как да го обясниш на родителите с парите.

Общи условия

Активация на акаунт