Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 266
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Мисля, че търсиш Vintage point/ Точен прицел.

# 91
  • Yambol
Мисля, че търсиш Vintage point/ Точен прицел.

Точно този е,Благодаря ви много! Simple Smile

# 92
Здравейте, видях някаква реклама на един филм, който ще излиза скоро по кината, но не запомних името, дали можете да ми помогнете ако някоя от вас е гледала рекламата. Става въпрос за двама мъже, които май са монаси, но в един момент почват да се харесват... Whistling Двамата главни герой бяха доста извести, докато рекламата течеше пишеше нещо, колко награди имат и да ако някой се сеща ще се радвам да помогне Simple Smile  Simple Smile Simple Smile

# 93
# 94
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, търся един филм. Разказва се как след Втората световна война семейство от източна Европа емигрира в САЩ, но най- малкото дете ( бебе на около 1 годинака) остава в Европа при баба си. Бабата я арестуват и детето отива при чужди хора в провинцията. Семейството се устройва в САЩ и търси начин да си вземе детето. След време успяват да си го изтеглят при тях, но детето не ги приема за негови родители и не ги иска. Стават постоянни скандали докато детето не навършва 16 години и се прибира в родината си. Намира баба си и тя й обяснява, защо родителите й са избягали. Ако някой се сеща моля да ми каже името, благодаря Simple Smile

# 95
Здравейте, търся един филм. Разказва се как след Втората световна война семейство от източна Европа емигрира в САЩ, но най- малкото дете ( бебе на около 1 годинака) остава в Европа при баба си. Бабата я арестуват и детето отива при чужди хора в провинцията. Семейството се устройва в САЩ и търси начин да си вземе детето. След време успяват да си го изтеглят при тях, но детето не ги приема за негови родители и не ги иска. Стават постоянни скандали докато детето не навършва 16 години и се прибира в родината си. Намира баба си и тя й обяснява, защо родителите й са избягали. Ако някой се сеща моля да ми каже името, благодаря Simple Smile
Звучи като Американска рапсодия:
http://m.imdb.com/title/tt0221799/

# 96
  • Sofia, Bulgaria
Звучи като Американска рапсодия:
http://m.imdb.com/title/tt0221799/

Да, да, да много много благодаря!

# 97
Бихте ли ми препоръчали торент саитове  който се отварят в чужбина?

# 98
Здравейте! Наскоро излезе в замунда едно руско филмче. Като отвориш банана и ти излизат подобни банани. Може ли някой да ми каже как се казваше това филмче /аз вече съм го гледал/ за да видя подобните банани и да си сваля някои които ми харесват. Имаше много готини.

# 99
Търся "Dilwale"- 2015 (индийски).

# 100
Приятел издирва следният сериал:
"това, което си спомням, че едната жена е адвокат, прагматик, пряма, независима, руса, с очила, (много не, ама все пак) яка...; един, който малко глюпав, ама май играе ролята на е*ача, и едно младо семейство, дето май жената беше бременна или вече се беше родило бебето... Та кой е сериала?"

Ако някой се сеща и може да помогне, моля. Simple Smile

# 101
  • на село
Някой гледал ли е филма,  който е победител на "Кино в длан"?

Не мога да го открия в нета.  Rolling Eyes

...........

Открих го - http://mkino.org/feeling/

# 102
  • Varna
Търся "Дякон Левски"

# 103
http://DMCA-removal-from-Google/banan?id=467165&hit=1&t=movie Много добра комедия- умрях от смях

# 104

Може ли името на комедията? Или линк към IMDb.

Общи условия

Активация на акаунт