Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 742
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
Някой да има идея къде мога да намеря сезоните на Heartland със субтитри на български? Ако го има изобщо... Дават го по AXN, затова тая надежда, че може и да го има някъде качен

# 391
Търся нови епизоди на сериала "Кухня" с български субтитри.Преди го даваха по БТВ Комеди,но свърши сезона.  Rolling Eyes

# 392
Търся нови епизоди на сериала "Кухня" с български субтитри.Преди го даваха по БТВ Комеди,но свърши сезона.  Rolling Eyes

Ако е бил шести, е бил последен. Иначе го има целия сериал в замунда.

# 393

Ами да,май шести.Но се надявах да има нов,обаче да не са го пуснали по нашата телевизия.Жалко.Много ми хареса този сериал.

Благодаря ти! Simple Smile

# 394
Търся "Cafe Society" 2016.

# 395

Ами да,май шести.Но се надявах да има нов,обаче да не са го пуснали по нашата телевизия.Жалко.Много ми хареса този сериал.

Благодаря ти! Simple Smile
Доколкото знам при нас шести сезон още не е излъчван. Последно даваха пети по Бтв Комеди, който свърши как Макс и Вика се събират.

# 396
Къде мога да гледам филма  "Trinspotting"

# 397
Къде мога да гледам филма  "Trinspotting"

Всяка кабелна и тракер, добави едно А

# 398
mishka88,да,значи е бил 5 - ти. ooooh!

# 399
Здравейте. Преди време гледах един филм и сега иска да го предложа на мои приятелки, но не мога да се сетя за името му Cry Във филма се разказва за едно семейство мъж и жена които отиват в една къща да живеят. Хазайката развежда жената из къщата и в едната от стаите (спалнята) показва тайна стая която се крие зад огледалото. След време жената решава да спретне номер на мъжа си и написва писмо в което казва че го напуска и го моли да не я търси повече събира багажа и се скрива в стаята зад огледалото, но в бързината забравя ключа и остава заключена вътре. Мъжа бива съкрушен след като прочита писмото и страда в продължение на месеци по нея, а съпругата става свидетел на страданията му като го наблюдава зад огледалото в шумоизолираната стая. След време мъжа си намира др приятелка с която заживяват в къщата а жената в стаята става свидетел на прекараните нощи с нея. В последствие приятелката му разбира че има заключен човек но не казва на приятеля си това е общо взето.... МОЛЯ ВИ НЯКОЙ АКО СЕ СЕТИ КАК ЗЕ КАЗВА ФИЛМА ДА МИ ПИШЕ ЩЕ ВИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРНА:)

# 400

Едно от двете ще да е.

The Hidden Face
http://www.imdb.com/title/tt1772250/

Murder 3
http://www.imdb.com/title/tt2429640/

Залагам да си гледала първия филм, колумбийския. Едва ли си се "насладила" на боливудския римейк, който е... без думи съм за него.

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 16:06 от laseen

# 401
Момичета, преди доста години (може би 10-15) гледах един филм за двама братя - едното момче беше 14-15 годишно, а другото - 6-7 г. и двамата живееха в Америка.Почнаха да ги преследват някакви хора и се разбра, че по-малкия брат е крал на някакво далечно кралство, но е имало нещо като революция и като са били съвсем малки са ги извели от кралството и те не знаеха кои са в действително....съжалявам за хаотичното обяснение Embarassed Ако някой има идея ще съм много благодарна bouquet

# 402
От къде мога да сваля American crime ? В замунда/зелка няма сийд. Търсих и онлайн да го гледам, но не го откривам.

# 403

Заинтригува ме и го изгледах, еее, не съм очаквала че ще е толкова добър, благодаря ти  Peace bouquet

# 404
  • София
Здравейте, търся филмът Зоотрополис с БГ Аудио. Моля дайте идеи някакви??

Общи условия

Активация на акаунт