Търся филм, сериал... – Тема 8

• 121 836
  • 761
  •   1
Отговори
# 570

Филми с "x265" кодек се възпроизвеждат без проблеми с VLC media player

Сериите ги има качени в зелката. Засега само първата част е дублирана.

мозак, благодаря ти много за отговора. Тази вечер  ще си изтегля и плеъра и серията. Приятен ден ти желая, и още веднъж благодаря много  bouquet

# 571
На този ми прилича  Thinking
Before I Go to Sleep/ Преди да заспя/2014
http://www.imdb.com/title/tt1726592/

Да, даа! Благодаря! Hug

# 572
Здравейте, търся един филм мисля, че беше трилър. Не си спомням много от него, но започваше как се борят за живота на войник. Като цяло филмът се разказваше именно за този войник, променил се от войната и желае да промени и живота си към по-добро. Не помня много детайли от филма, беше отдавна, но завършваше с това как се качва по едни стълби и реално  умира на операционната маса,а всичко друго е било въображение.Ако някой се сеща за заглавието на филма, ще съм много благодарна. Благодаря Ви  Simple Smile Rolling Eyes Embarassed!
Прилича на този с някои изключения от твоето описание, но пък казваш, че не си спомняш много от филма.
http://www.imdb.com/title/tt0945513/
Ако не е той, все пак го препоръчвам. Simple Smile

Благодаря, но не е този филм, иначе и аз го препоръчвам  Simple Smile

# 573
Здравейте, бих се радвала, ако ми помогнете с откриването на един филм. Семейна жена, ако не се лъжа, е отвлечена от влюбен в нея психар и я пребива, след това тя има амнезия. Психарът се представя за нейн мъж, дори снимки е сложил в дома им и тя му вярва. Тя започва да ходи на психолог и да си прави записи на касети, където казва какво е станало и какво е разбрала при него - започва да разбира истината. Слуша си ги всеки ден и продължава да ходи при този психолог. Накрая имаше хубава развръзка, връща се при мъжа си, май.  Rolling Eyes Mr. Green Благодаря предварително!

Прилича на този:
Desperate Escape (2009)

# 574
Здравейте, търся един филм мисля, че беше трилър. Не си спомням много от него, но започваше как се борят за живота на войник. Като цяло филмът се разказваше именно за този войник, променил се от войната и желае да промени и живота си към по-добро. Не помня много детайли от филма, беше отдавна, но завършваше с това как се качва по едни стълби и реално  умира на операционната маса,а всичко друго е било въображение.Ако някой се сеща за заглавието на филма, ще съм много благодарна. Благодаря Ви  Simple Smile Rolling Eyes Embarassed!

Jacob's Ladder / Стълбата на Яков (1990)

# 575
  • София
Търся филм . Гледал съм само трейлара . Общо взето се разправя за едни деца , които си правят къща на едно дърво и се избиват с пушки и пистолети . Вместо да играят на война с дървени пушки те се стрелят с истински . Това е . Филма е нов .

# 576
Здравейте Simple Smile Търся един филм който гледах около 2009г по Бтв и беше на 2 части. Помня отделни моменти от него. Филмът се развиваше в Ренесансовата епоха в Италия или Франция. Главната героиня (може би се казваше Виктория) беше от бедно семейство и в началото на филма пишкаше в една градина и кученцето на Дукесата дойде при нея  Grinning .. След време нейната приятелка/сестра след като беше изнасилена се самоуби хвърляйки се в реката от една висока кула... Главната героиня(Виктория) се влюби в един от графовете...те се ожениха...и след време се преместиха в друг град....и не помня защо но накрая тя беше женена за неговия брат. Филмът беше комедия и романтика. Имам спомен че се казваше Виктория но не съм сигурна.... Ще съм много благодарна ако ми помогнете  Heart Eyes

# 577
Мисля, че описваш един немски тв филм, но май беше в 3 части. Описанието ти хем съвпада със сюжета на този, за който си мисля, хем не, но все пак го погледни, може и този да е.
Das unbezähmbare Herz

# 578
Здравейте!  newsm03 Търся един филм вече втори ден, но изобщо не го откривам. Пиша описание и на български, и на английски, но нищо не се получава. Филмът е стар, със сигурност преди 2000 г.
Ставаше дума за богато момиче, което се влюбва в бедно момче. Тя живее с баща си, не си спомням за други членове на семейството. Той не харесва момчето и искаше да се разделят. Доколкото си спомням го канеше на вечеря, където имаше и други богаташи и го излагаше пред тях. Спомням си някаква сцена, в която момчето правеше серенада на момичето под прозореца й с касетофон. По-нататък се случваше нещо с баща й, мисля че го хващат, че е правил някакви измами и май загубва парите си.. дори, ако не се лъжа, влизаше в затвора. Повече не си спомням. Много ще се радвам, ако някой може да ми помогне. Благодаря предварително!  smile3525

# 579
  • в морето до колене
Филмът е доста преди 2000 година  Grinning
Ето този - Say Anything... (1989)

А серенадата на героя на Джон Кюсак с касетофона над главата отдавна е една от култовите сцени в романтичното кино (пък и изобщо, според мен).

П.П. Поради горната причина, ако беше пуснала търсене за серенадата, със сигурност щеше да ти излезе филмът.  Flutter
Пиша описание и на български, и на английски, но нищо не се получава. ... Спомням си някаква сцена, в която момчето правеше серенада на момичето под прозореца й с касетофон.

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 15:38 от мячик

# 580
Филмът е доста преди 2000 година  Grinning
Ето този - Say Anything... (1989)

А серенадата на героя на Джон Кюсак с касетофона над главата отдавна е една от култовите сцени в романтичното кино (пък и изобщо, според мен).

Дааа, този е. Много ти благодаря!  bouquet bouquet bouquet

# 581
  • в морето до колене
PissanaM, радвам се, че помогнах.  Simple Smile

Мисля, че описваш един немски тв филм, но май беше в 3 части. Описанието ти хем съвпада със сюжета на този, за който си мисля, хем не, но все пак го погледни, може и този да е.
Das unbezähmbare Herz

Len2000, след отговора, който ти е дала Spring is my season, и аз прочетох тук-там и порових за филма (макар че нищо не ми говореше, явно не съм го гледала).
Има и алтернативно заглавие с името на героинята, но не е Виктория (както ти помниш  Simple Smile), а Вероник.

Ето с такова заглавие го има и в Замунда, и в Зелка - Veronique - Das unbezahmbare Herz / Вероник (2004)

# 582

На него може ли да се гледат субтитри?  Май не?

# 583

На него може ли да се гледат субтитри?  Май не?

Естествено, че може.  Влизаш в настройките за субтитри ( Инструменти - Настройки - Субтитри) и избираш Cyrillic (Windows - 1251). Може да се регулират размерите, шрифта, и цвета на буквите. 

# 584
това е филма...много ви благодаря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт