Спечелете вкусна Коледа с "Димитър Маджаров"!

• 23 351
  • 474
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна-София
Предпочитани продукти с марката Маджаров на нашата трапеза са луканката и пастърмата.

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 12:58 от mariqna_

# 286
  • Там, където ме обичат
Луканка, филе Елена и суджук са нашите предпочитания.

# 287
  • Варна
Мъжът ми пие червено винце и винаги имаме нещо сухо - луканка, суджук... А аз си пийвам бяло винце и розе и обичам да има сиренце и кашкавал. (Сиренето ви е страхотно!) Много често вечерята ни се състои от салата и чиния с мезета.
Весели празници и много здраве от мен!

# 288
На празничнита ни маса бприсъстват  суджука, филе "Елена",  кашкавал и сирене.

# 289
Няма делник, няма празник, филе Елена има всеки ден на нашата маса...трима мъже, нормално.
Аз предпочитам сирена , повече ми отиват на виното. А децата ядат сандвичи с врат "Маджаров".
Киселото ви мляко също е много добро, не го променяйте.

# 290
  • Варна и...духом на Босфора
За празничните дни на трапезата ни ще има суджук,луканка,бабек.
Киселото мляко 4,5% е мнооого хубаво!
Желаем Ви Весели празници!

# 291
Суджук,филе "Елена", врат "Тракия", пастърма, сирене и катък присъстват на трапезата ни! Уникални са!!!  txtloves

# 292
На нашата трапеза, не само на празници, присъстват луканка, бабек, врат "Тракия", кашкавал, сирене, но най-много харесваме странджански дядо и краве кисело мляко.

# 293
  • София
На трапезата ни присъстват луканка, суджук, сушеница, филе "Елена", пастърма, кашкавал, сирене, катък.

# 294
Луканка, суджук, кашкавал и сирене! Чудни!

# 295
  • Пловдив
На нашата трапеза ще присъстват луканка,суджук,кашкавал,филе"Елена" и задължително кисело мляко

# 296
Нашето семейство е любител на луканката, филето и кашкавала, но не се отказваме и от другите вкусни и апетитни деликатеси! Купуваме си ги с повод и без...!!!  Heart Eyes

# 297
Като истински чревоугодник на моята трапеза и тази година неизменно ще присъстват филе "Елена", телешка кайзер-пастърма и врат "Тракия".

# 298
 За празниците ще има задължително и филе, и пастърма, и суджук и кашкавалчета.

# 299
Катъкът, кашкавалът, луканката и филето Елена са ненадминати.

Общи условия

Активация на акаунт