Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 3

• 123 894
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
Stasy_DS, питаш за линк към възможните странични ефекти от радиочестотния лифтинг върху лицето, нали?
Ето например една статия:
http://www.penningtons.co.uk/news-publications/latest-news/clini … ening-treatments/
Напиши в google radiofrequency skin tightening side effects или radiofrequency skin tightening side effects forum или нещо такова и ще излязат и други статии.
Като цяло в статиите, които намерих пише, че радиочестотният лифтинг може да доведе до загуба на подкожна мазнина и хлътвания на лицето. След което единствен вариант би бил поставяне на филъри.
Същите тези апарати се ползват и за тялото за топене на мазнини и мен това ме изплаши. Макар, че за тяло настройките на апарата със сигурност са други.
В никакъв случай не отричат процедурата, просто пише, че този, който я извършва, трябва да знае какво прави.
Аз преди да отида, изчетох теми тук във форума и имаше само положителни резултати, в най-лошия случай никакви. Голямо шубе съм, така че нека моите проучвания не ви плашат просто трябва да се уцели човек, който разбира от работата си.
Процедурата ми препоръча позната, която е доста над моята възраст и със сигурност има стегнато лице без увисване. Прави РФ от години.
Просто в мен се бори шубето и мисълта, че в крайна сметка изглеждам добре и може би не трябва да рискувам с желанието да си подобря още физиономията.
В интерес на истината отидох на една процедура и ми излязоха пъпки след два дни (дерматолог предположи, че е реакция към някой от серумите). Така и не повторих, но за момента имаше обещания ефект - супер стегнато и подмладено лице.
Съжалявам за дългия пост  Blush

# 451
MiraBu хайде кажи кой е този вълшебен продукт? newsm17
А за тези, които пропуснаха уникалния продукт? Дайте посказка.

и аз се присъединявам... Praynig

# 452
MiraBu, ако може да снимаш и състава ....  Peace

# 453
  • оттам, откъдето започва България
Чета за много доволни от отделни процедури. Няма ли някаква възможност да качите снимки, така че да не се разкрива самоличност, и да пишете на колко години сте, за да преценя дали действително е необходимо да се предприемат такива крути мерки. Може и на лични.  Peace След няколко месеца ще стана на 48, баба съм от 1 година, и ми се иска да преценя дали имам нужда от някаква допълнителна намеса на външността.  Peace

# 454
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910273.150
Ей тези, с които съм се изфукала, че съм придобила днес, са ми последните противопигментни неща... За Трио уайт възлагам огромни надежди, защото третата му съставка е алфа арбутин, има и вит Ц и разни други неща... От Филорга не виждам вълшебства и аз. Хубава ми е кожата от пигмент перфект, обаче петната си стоят...

# 455
  • на земята
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910273.150
Ей тези, с които съм се изфукала, че съм придобила днес, са ми последните противопигментни неща... За Трио уайт възлагам огромни надежди, защото третата му съставка е алфа арбутин, има и вит Ц и разни други неща... От Филорга не виждам вълшебства и аз. Хубава ми е кожата от пигмент перфект, обаче петната си стоят...
Много благодаря ,че сподели  bouquet
Трио уайт ,откъде го купихте?

# 456
Пролет, стискам палци и чакам положителни отзиви след месец-два. Ползвала съм продукти с алфа арбутин, но без ефект. Даже вече не помня точно кои бяха.
Ще съм благодарна ако опишеш и как се държи слънцезащитния крем. А тези маски за под очите откъде са? Вълнува ме конкретно тази против тъмни кръгове.

Дитка питка, искаш да прецениш дали ти имаш нужда от процедури на база сравнение със състоянието на нашите кожи ли? Не мисля, че би бил добър ориентир. Важното е дали ти си ок със себе си или не.

# 457
  • София
Just...a woman, би ли дала отзиви за крема на Кларинс, когато го използваш? Явно трябва да се насоча към козметика специално за тази зона.

Да,разбира се! Peace
Все още не съм го отворила,може би теи дни ще го направя и пак ще пиша.

# 458
Откъде взимате парафина на мен в аптеките ми предлагат само течен в шишета .

# 459
amanadali, аптеките явно не го поддържат в наличност. Помоли в някоя да ти го поръчат. Производител е Химакс Фарма. Има го и онлайн, но е цял килограм.

# 460
amanadali, аптеките явно не го поддържат в наличност. Помоли в някоя да ти го поръчат. Производител е Химакс Фарма. Има го и онлайн, но е цял килограм.
bouquet

# 461
  • София
Маските за под очи са от Лили. Ами и тази за тъмните кръгове е с арбутин...
Аз съм виждала полза от арбутина в едни маски пак на Пюредерм, с перлен екстракт, но май ги спряха и ги замениха с тези с охлювите...
Слънцезащитният съм го ползвала и друг път, не ми е първа покупка. Супер водоустойчив и предпазващ, но ако търсите незабележим крем, не е... Белее и си се усеща на лицето. Но е доста по-неосезаем и нелепнещ и нелъскав от слънцезащитния на СВР срещу петна от серията Клариал. И него го имам, ползвам си го сега де, с матираща пудра отгоре...

# 462
  • оттам, откъдето започва България

Дитка питка, искаш да прецениш дали ти имаш нужда от процедури на база сравнение със състоянието на нашите кожи ли? Не мисля, че би бил добър ориентир. Важното е дали ти си ок със себе си или не.
Аз нямам намерение да си правя някакви процедури. През повечето време се чувствам добре в кожата си, понякога не чак толкова. Просто исках да видя какъв е ефекта преди и след процедурите /ако е възможно/. Виждам, че много грижи се полагат и затова ми е интересно.

# 463
  • София
Трио Уайт го купих от едната аптека на мол България, не Субра, ама как се казва аптеката не знам... Иначе съм го виждала на много места. Например в Ремедиум. Има и дневен крем, серум и писалка. Серумът ми се видя... ми то няма нищо вътре... НЕ знам какъв серум ще да е... Писалката де да знам... Реших си цял крем, за цялото лице, съставът му ми се видя приличен и богат... За дневен крем не възприемам избелващ. Според мен е вредно повече, отколкото е полезно...

# 464
MiraBu хайде кажи кой е този вълшебен продукт? newsm17

И аз Praynig- може ли на лични..... Hug

Общи условия

Активация на акаунт