Магията на изтока - тема 44

• 30 807
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
нощен гост гледах го докрай с много помощ от мишката. Просто се наслаждавах на
устните на Джери  Laughing Не можах да разбера ,защо трябваше да го обличат в такива рокли ooooh!

# 61
  • BG
Аз съм забелязала, че в китайските сериали главните герои изкарват по 30тина серии само с два-три тоалета, ето и тук Джери не го съблече този негов костюм и една червена риза имаше и това е.

# 62
  • София
Скрит текст:
За какво и е тогава да пише постове, като никой няма да  и ги чете?!И на мен ми ги дава същите съвети. Чудя се как може само това да и е в главата и нищо друго!

# 63
Aз да си кажа,че съм толкова вманиачена по Джеймс Франко,че дори си качих неговия плъгин на телефона,че да получавам бързо нови клипчета и благинки hahaha

То,вярно,че всеки има мнение и лични интереси,да не забравяме и свободата на словото,но понякога се иска и малко усет дали си струва усилията за писане и конспирации за нечий личен живот.

Вик Heart Eyes
Скрит текст:

и вече е с халка

Heart Eyes

# 64
Скрит текст:
Чудя се как може само това да и е в главата и нищо друго!

Скрит текст:
Да има поне нещо ,да не е съвсем празно

# 65
  • BG
Оффф, обърквате ме вече много, сега и ТОП намесихте в интригата и стана много сложно, според мен Джи си джитка където  си иска, ТОП си го топва където му скимне, Ри си ги ритва когато му писва, а Де се надява, че с Те ще имат някога дете Laughing тъй става ли да решиме проблема вече Joy

# 66
  • София

pavlinaioJoy

Гостче, става Laughing!!! Онези кадри със зомбитата са от последния 277 епизод на Running Man,ще пиша дали е забавен епизода като го изгледам до край thumbsup.

# 67
  • DE
Не стига, че Аом има нечовешка химия с единият брат, но са страхотна двойка и с другият  Crossing Arms http://www.imdb.com/title/tt4154558/
Няма справедливост на тоя свят  Tired

Голф е почти толкова харизматичен като Майк  Heart Eyes дано се намери разбираем превод и с него, че ми се струва, че не само певческия талант е семейна черта, но и актьорския.
Скрит текст:
Като видя, че въпросната персона е публикувала и чак ми гади  Sick Такава вманиаченост да ровиш в чаршафите на човек е болестно състояние  ooooh! Задължително изчаквам да публикуват и други, защото не искам да се докосвам по никакъв начин да такъв човек  Tired
За съжаление на практика виждаме как лъжицата с катран скапва гърненцето с мед, а любимата тема за изтока придобива горчив привкус...

# 68
Шайнитата с японски клип

pavlinaio, за последните два епизода на I Have a Lover още няма субки, но...
Скрит текст:
ГГ си върна паметта и сега се върна към предишното си "аз". Но според мен само се преструва, че е станала като преди, за да може да разобличи машинациите на зетя. Ще видим дали съм права.

И в Glamorous Temptation също стават големи обрати. Тупи, следиш ли го?
Скрит текст:
Премиерът предложи брак на ГГ и според превюто за следващия епизод тя май приема. Довечера ще разберем дали ще се оженят или в последния момент сватбата ще се осуети.

И в двата сериала са ooooh!....  да им имам чеболските семейства. С такива братя, сестри, зетьове и снахи врагове не ти трябват Crazy.

Скрит текст:
В един друг форум има една много полезна опция "игнорирай потребител". Като я използваш, мненията на игнорирания просто не ти се показват. Жалко, че тук я няма.

# 69
  • DE
Похвално слово за българскте фенове на изтока. Преровиха София и откриха Джиро, дори успяха да вземат интервю от него  Shocked smile3501 newsm51

# 70
Уау,Джиро-не  съм гледала нищо от него ,но ще чакам филма ,който снима в Киноцентъра в момента с Бандерас Heart Eyes

# 71
  • София
Коледа е вече на прага ни! За това ви поздравявам с една коледна песен Hug Е, от 2011 година е, но пък е хубава, а и пеещите са сладури! Embarassed

https://www.youtube.com/watch?v=6XGkkdaAabQ&list=PLUQYAidLMc … Ww0ea04KuDqPQ7Br5

# 72
  • DE
Тоя номер го прави неколкократно в Спирита, но слава богу там модераторите се справиха успешно с тази напаст. Май е време да пуснем обща петиция до длъжностно лице  Grinning

Или да съберем пари за специалист по психични проблеми  newsm78 в най лошият случай се надявам екзорсист да свърши работа   Praynig

# 73
  • Toronto
Тоя номер го прави неколкократно в Спирита, но слава богу там модераторите се справиха успешно с тази напаст. Май е време да пуснем обща петиция до длъжностно лице  Grinning

Или да съберем пари за специалист по психични проблеми  newsm78 в най лошият случай се надявам екзорсист да свърши работа   Praynig

Аз съм ЗА с 2 ръце! Вече няколко пъти уведомявах модератор, ама явно не могат да насмогнат на тоя голям форум и трият само посочения коментар. Идеята за бутон "игнорирай потребител" също е много добра и ще спести много нерви на всички.
Ето тук един линк за създаване на петиция Laughing https://www.change.org/start-a-petition (нищо друго досега не помогна)
2в1, следя го Темптейшъна, ама оставих да се посъберат повече серии, че много се дразня иначе. Та последните 4 май не съм ги гледала, само мернах във фейса, че
Скрит текст:
дъртата глава предложил на нашето момиче, нещо такова или греша? Тя така завърши май и последната серия, която гледах - не можела ли да не заминава, ами да остане до него.

# 74
Модераторите явно са стигнали и до нашата тема, защото днес реагираха доста бързо Peace.

Тупи, във вчерашната серия...
Скрит текст:
направо й предложи брак. Поне думичката "кьорун" хванах накрая, което си е точно това. А в превюто за днес дадоха ГГ в бяла рокля и с букет.

В Love Me If You Dare навлязоха в дълбоките води. Все повече се приближават към психопата-убиец, а той е изключително интелигентен и изобретателен. Съумяват да поддържат интереса и да не сбозяват много сюжета.

Общи условия

Активация на акаунт