Магията на изтока - тема 44

• 30 645
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да се запиша и аз, въпреки,че едно нагло същество ми убива всякакво желание да влизам!

Не се ли радваш ,че младите вече са се взели Mr. Green
Кои млади?Ако е от някои постове,които не чета,  няма как да знам кой какво е правил.

# 16
Да се запиша и аз, въпреки,че едно нагло същество ми убива всякакво желание да влизам!

Не се ли радваш ,че младите вече са се взели Mr. Green
Кои млади?Ако е от някои постове,които не чета,  няма как да знам кой какво е правил.

Нали всички певци са младички. Simple Smile Не знам кои са ,но знам ,че са от един пол. Поп групите ,с малки изключения, не ги разпознавам Embarassed ooooh! ,но харесвам всичките .
Явно съм от всеядните Mr. Green

# 17
  • BG
Тайна, не се оплаквай, щото в някои групи двойките са повече от една,  прилагам нагледно видео с GOT7 по-долу в поста си Joy
специален поздрав за freedoms, пък и за всички, аз лично много се хилих с тези игри, не знам откъде им ги ражда главата hahaha

# 18
Нека има любов.Все пак е Ханука,после е Коледа.
Важното е да се обичат младите както Джи и Ушка/Лиска. Heart Eyes
Повече кадри в банята с Джи.Повече,повече,повече.Всеки епизод.

# 19
Хайде Уки да ви попее малко Grinning.

Ji Chang Wook - Be With You
Ji Chang Wook - Bright Star

Гостче, ти докато си чакаш твоите зомбита, можеш да хвърлиш едно око на тази китайска приказка за някакъв безсмъртен, който се бие с разни демони -  WuXin: The Monster Killer. Не съм го гледала, така че не знам става ли или не.

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 22:28 от 2в1

# 20
  • DE
Това Марио ли е или не гледам достатъчно тайландско  newsm78 Mr. Green

# 21
 Grinning
Марио е и вероятно гледаш достатъчно тайландско Grinning

И снимки
Скрит текст:

# 22
  • BG
Мерси за предложението, 2в1, трейлърът изглежда интересен, ще го потърся при рускините и ако има превод, ще го погледна. Иначе китайско/тайванско с англ суб избягвам, че получавам главоболие от взиране и разгадаване на един куп суб.
Вчера п оедно време си викам да погледам и нещо азиатско и си пуснах 7 еп. на от 5 до 9. Два часа се размотавах  с 40 мин серия, пусках , спирах, после пак, в началото ми беше забавен, но вече не мога да търпя да гледам Ямапи в такава идиотско-олигофренска роля. Все си викам, че по някое време ще почне да се държи нормално, но не, пък и семейството на главната също ми докарва много нерви, та се отказах.
И аз искам да препоръчам нещо не азиатско, вее писах в спирита за него The Man in the High Castle, действието се развива през 1962, години след като нацистите печелят войната. Щатите са разделени между Германия и Япония, има и една неутрална зона, и американска съпротива също. На мен ми хареса много, грабва вниманието още от началото на 1 еп., дано ми остане време почивните дни да го изгледам.

# 23
  • BG
Oт вчера я гледам тази коледна песен на В1А4, та реших да я чуя и взе, че ми хареса, оказа се приятна закачлива  мелодия, носеща празнично настроение, ще си я пусна на 25-ти пак Laughing

И искам да се оплача, че отвсякъде в новините ме атакуват едни BTS Crossing Arms накрая реших да им чуя две песни, обаче не ми харесаха Grinning

Ехо, има ли някой, знам, че ми харесвате много подписа, но да видя и аз малко вашите все пак  Wink

# 24
  • Toronto
2в1, благодаря за новата темичка!  Hug
newsm39 eп. 9 trailer:

Много сладки! Heart Eyes
Изгледах Wedding. Обикновено главният успява да ме спечели, колкото и да не ми е харесал от снимки преди това. Такова нещо не ми се беше случвало досега, откъде го изкопаха този Ryu Si-Won ooooh! Така и не можах да усетя нито една емоция на това лице! Дали обича или мрази, горе-долу по един и същи начин изглеждаше. Макар че има и такива актьори, които сменят изобразяваното чувство драстично почти без да мръднат мускул на лицето си, няма да давам примери, да не ставам досадна като някои Laughing Jang Na-Ra винаги съм я харесвала и тук не направи изключение, но на предпоследната серия ми идеше да й думна един на героинята й. Както и да е, става за едно гледане, ако не ви пречи фактът, че няма ИКЕ, няма с какво да си оплакне окото човек Rolling Eyes
Опитах да гледам The Secret Message, издържах до 3-та серия. Не мога да си обясня какъв е смисълът от тези минисериали, то тъкмо се нагласиш да гледаш, и то свърши.
Почнах The King of Dramas. Много интересен първи епизод. Дано да е така докрай.
Рапорт даден! Joy

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 18:56 от tuparowa

# 25
  • BG
pavlinaio, мерси, че спомена за Loving never forgetting, аз го бях забравила докато чакам за суб, а се оказа много интересен, днес го почнах и съм на 4 еп., дано не го омажат нататък.
Тупи, ако ти гледа Джери, този, който споменавам може също да го имаш предвид, аз Down with love  го издържах само до 7 еп., толкова ми стигнаха силите за Елла, но на теб може пък да ти хареса.

# 26
  • София
Да се включа и аз в новата тема! 2в1, много благодаря  Hug Hug Hug Много нещо сте изписали, много музика сте качили, изслушах я от начало до край, хареса ми албума на ЕХО, песните на моят любимец Ji Chang Woo  - също, има много приятен глас, но  вече искам да го видя в нов сериал. Коледната песен на B1A4 много мелодична.

Гостче, много ти благодаря за поздравчето, добре ме разсмя с тази тяхна игра Joy   А  тази песен ми е една от любимите на BTS, може би пък  ще ги харесаш все пак Laughing

и още една любима тяхна песен - https://www.youtube.com/watch?v=XQmpVHUi-0A&index=5&list=RDJ9kGyTaE0NA

# 27
  • BG
freedoms, точно първата, която си пуснала е една от тези, които пробвах, чух и другото ти предложение, но не, сори за момчетата, но няма станат мои хора Joy

И сега голямата новина японците ще правят своя версия на Mars Маrs, в голямо очакване съм, сега да се появи и dovede да види кой ще е в главната роля и май коледните подаръци не свършат за нас, това е добре Laughing

# 28
  • Toronto
Тупи, ако ти гледа Джери, този, който споменавам може също да го имаш предвид, аз Down with love  го издържах само до 7 еп., толкова ми стигнаха силите за Елла, но на теб може пък да ти хареса.
Гостче, не съм го забравила, а ще имам предвид и другия. Само малко да ми починат ушите, че тоя мандарин ми докарва киселини  Tired
Марс? Без Вик? Значи трябва Кимура там newsm78 Него си представям само в подобна роля, ама той пък поостаря за такива подвизи...
Пригледал ми се е Уатанабе Шу, къде изчезна това сладко хлапе?

# 29
  • DE
Цитат
И сега голямата новина японците ще правят своя версия на Mars
Shocked Не, не и не  #Cussing out
Обичам японските адаптации, но някои сериали не трябва да се пипат  Rolling Eyes Не и толкова скоро  Crossing Arms
Само си представете "Черно и бяло" да го адаптира някой друг  #Crazy

А дойдох да се фукам с подпис  bowuu специално за Тупи, още мандарин  Grinning

да се похваля, че на тайландски вече различавам няколко китайски думи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт