Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 168
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
mamaivana, имаш опит и знаеш, че не е лесно, я махни тази тъжна физиономия  Hug
Vespova, чакам новини от теб, постоянно те мисля  Praynig

Момичета, в навечерието на най - любимият ми празник, Цветница, ви пожелавам, както пролетта разцъфна, така и вие само с благи вести да ни радвате.  bouquet

# 136
Mucuni и аз много обичам Цветница. Не съм именник, но много обичам цветя Simple Smile Пожелавам на всички ви хубав празник и аз!

Другата седмица съм пак при доктор Баев, ще разказвам кое как върви.

SPetrova75 , вие почвате ли стимулация?

mamaivana, имай вяра!!!

# 137
Ехоу, момичета, как изкарахте Цветница? това време малко поразвали вчера плановете за разходка, но да се надяваме за Великден да се оправи.

Да, moonika. Чакаме удобния момент за да започнем. Тези дни заради празниците ще пътуваме и като се върнем това имаме час в клиниката.

# 138
Честито и от мен момичета-кокичета.  bouquet
Имам вяра, аз вече съм благословена с едно дете, наясно съм с трудностите, които ми предстоят, но между природата и мен, ясно е кой ще е победител. Сега се радвам, че имаме замразени.

# 139
момичета, чета новината за джулия робъртс, че ще става майка за четвърти път на 48 години и то без да са го планирали. ето, че щастието знае да се усмихва, дори когато човек не очаква!
а днес, започваме от сутринта с това мрачно време , но вече се вижда и Nature Sun With Face да проблясва.
сигурна съм, че накрая нещата се подреждат, както на човек най-много му се иска!

# 140
Мили бъдещи и настоящи мами, вчера направихме кръвен тест за бременност ,  ЧХГ  322, не мога да повярвам, случи се!   newsm44

# 141

аууу, Vespova!! честито!!!!  Hug Hug много се радвам за вас! ето, от сутринта имах едно такова вътрешно усещане, че днес е ден за такива новини! колко хубаво точно по Великден да имате такава радост за семейството!  Hug

# 142
Мили бъдещи и настоящи мами, вчера направихме кръвен тест за бременност ,  ЧХГ  322, не мога да повярвам, случи се!   newsm44

Честито мила, лека бременност и здраво бебче!  bouquet

# 143

Браво, Vespova! Честито!!! Много се радвам за теб! newsm10 Ето такива новини ни дават сили на всички да продължаваме!

# 144
Мили бъдещи и настоящи мами, вчера направихме кръвен тест за бременност ,  ЧХГ  322, не мога да повярвам, случи се!   newsm44

Честито!!!  bouquet
Прекрасен резултат, наслади се на бременността, сега те чакат само хубави неща!
Светли празници!

# 145
Христос Воскресе, дами! Нека светлината Му озарява всички в най-съкровените ни  желания!!

Vespova, честито, честито, честито!!! Искрено се радвам за вас!

# 146
Честити празници и от мен! Предполагам, че и при вас както у нас, седмицата върви доста лежерно, като е толкова кратка работната част. С мъжа ми мислим да направим един дълъг уикенд извън града. Другата седмица вече ще ни е доста по-ясно с какво и кога започваме!

# 147
как сте момичета? ваканционно настроени като гледам!!!

SPetrova75 , чудесна идея, хубаво да си изкарате!

как се чувстваш Vespova? съобщихте ли вече на близките? сигурно вълнението е голямо  Hug

# 148
Честито Vespova! Безпроблемна бременност и пухкав и  ревлив резултат накрая!  Hug

# 149
Здравейте, честити празници и от мен.
Ние голяма почивка направихме, заредих се и съм готова да започваме.
Утре съм на преглед, стискайте палци!

Общи условия

Активация на акаунт