Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 169
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за милите пожелания, щастието е неописуемо!
С най - близките хора споделихме, но на приятелите още не смея да кажа, ще изчакаме първото тримесечие.
moonika и SPetrova75, вярвам, че и при вас всичко ще завърши щастливо!

mamaivana с теб може да се засечем, и аз съм утре на преглед, стискайте палци всичко да е наред!

# 151
Здравейте, момичета! mamaivana , Vespova успех утре на прегледите, аз имам час в петък 13 Simple Smile). При мен новините са, че започваме със стимулация по дълъг протокол. 

# 152
 Vespova стискам палци, всичко ще е наред, вече може да чуете тоновете на малкото човече!

mamaivana, прегръдки, Баев какво казва, ще минаваш ли през стимулация?  Hug

moonika, дано петък 13-ти е твоят късмет!  Praynig

# 153
Аз не съм фаталистка Simple Smile даже смятам, че такива по-особени дати носят повече положителен заряд, така че ще съм оптимистично настроена  Hug

# 154
Момичета, има светлина в тунела, с д-р Баев решихме да направим стимулация. Както вървят нещата другата седмица започвам.

Vespova, може и да сме се засекли, ама днес беше голяма лудница...

moonika, само позитивни мисли!  Hug

# 155
Привет от мен с най-хубавите новини, чух сърчицето, невероятно изживяване, досега беше нереално, но всичко се превръща в прекрасна реалност.  Hug

# 156
Vespova мога да си представя какво голямо вълнение е това, да усетиш че малкото човече наистина е вече там Hug . А таткото как реагира?

# 157
Vespova мога да си представя какво голямо вълнение е това, да усетиш че малкото човече наистина е вече там Hug . А таткото как реагира?

Да, вълнението е огромно и за двамата. Таткото ме гледа  все едно съм от порцелан, върти се около мен и не дава нищо да върша, много е странно... Simple Smile

# 158
Моят петък 13 мина успешно, доктор Баев ми назначи медикаментите. Започвам с декапептил за 7 дни и след това отново сме на преглед. Взеха ми и кръв за хормонални изследвания.

Vespova  Hug Hug много се радвам като чета тези неща!!!

# 159
Айде успех, moonika! Сама ли си го поставяш декапептила?

Vespova така, така. Така се става истински татко Simple Smile)

# 160
moonika, стискам палци леко да понесеш стимулацията, успех!  Praynig

Vespova,  няма по-хубава музика за ушите, а като започне да се движи...  Hug
Да, мъжете са много смешни в тази ситуация, имах чувството, че и моят беше бременен.  Simple Smile

При мен малко се отлагат нещата, мислехме да започнем на естествен цикъл, но ни изненада, може и от непостоянното време да е.  newsm78

# 161

SPetrova75  Да, вече сама. Първите две ми ги поставиха там и можеше да продължа да ходя всеки ден. Но така ми е много неудобно да се разхождам, та помолих акушерката и тя много внимателна ми показа как сама да си ги поставям. Престраших се да се науча Simple Smile

# 162

SPetrova75  Да, вече сама. Първите две ми ги поставиха там и можеше да продължа да ходя всеки ден. Но така ми е много неудобно да се разхождам, та помолих акушерката и тя много внимателна ми показа как сама да си ги поставям. Престраших се да се науча Simple Smile
Браво на теб, на мен ми е неприятно боцкането, ама и аз се научих,  наложи ми се няколко пъти да си ги слагам сама, как се забравят тези неща...   

# 163
Идвам да ви информирам, че се чувствам добре, сутрин ми е малко лошо, но в границите на нормалното, май от ниското кръвно.
moonika, успех и от мен, да има яйчица, трансфер и две чертички!  Praynig

# 164
Здравейте, минавам да проверя как сте.
Vespova, сутрешното неразположение е нормално в твоето състояние, ако пиеш витамини, не ги взимай на гладно, че може и от тях да ти става лошо...
moonika стискам палци стимулацията да даде добър резултат и да стигнете до трансфер!
mamaivana, знаеш как е, докато се напаснат нещата, а накрая и магия си трябва...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт