Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 172
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета, благодаря на всички за подкрепата! И аз минавам набързо да разкажа как върви при нас. Вече казах, че ми назначиха първо декапептил за 7 дни. В деня на последната доза бях пак на преглед. Очакваше се след 4-5 дни да ми дойде цикъла. Доктор Баев ми удължи малко декапептила и ми даде още 5. Сега трябва да му се обадя, когато ми  ми дойде, за да ме види отново. Така че, до края на седмицата ще съм пак на преглед.

Vespova хапвай сладичко, дори и да не помогне, поне ще ти е приятно Simple Smile Сега, покрай първи юни, гледам по магазините почват да пускат доста интересни вкусотийки Simple Smile)

# 166
Здравейте на всички! Виждам, доста неща се случват тези дни:) Как изкарахте празниците? Аз бях отново при доктор Баев, дадох кръв да изследваме естрадиол, пролактин , прогестерон, LH.  и другата седмица съм пак там.

Vespova, сигурно скоро ще премине. Не се претоварвай и не се притеснявай за нищо!

# 167
moonika,  с какво ще провеждате стимулацията и от кой ден на цикъла?
SPetrova75, дано нещата да са ти в норма и да стартирате.
Аз се замислям дали да не пробваме първо със ЗЕТ... liliberta е права, колкото и да се борим си трябва мъничко магия-късмет за да стане чудото!  Praynig
 Vespova, от хубаво ти е лошо, не се оплаквай!  Hug

# 168
Ехо, не се оплаквам, а споделям!!! От няколко дни не ми е лошо и се чувствам перфектно. Simple Smile
moonika, благодаря за съвета, едвам ме убеди, обожавам шоколад! Hug Стискам палци всичко да е наред при теб.
mamaivana, сподели идеята си с Баев, аз на твое място, бих събирала, да се подсигуря.  newsm78

# 169
Здравейте момичета, не съм ви забравила, но от грижите по малкия не ми остава време, май и зъбките започнаха...
Първо да честитя на Vespova страхотната новина! bouquet  Лека бременност мила и прекрасно  малко ангелче ти желая!
На останалите момичета, успех, пътят е труден, но всяка крачка си заслужава.  Praynig
Ще минавам когато имам време да се информирам и кураж да ви давам.

# 170
Само така Vespova, радвай се бременността, заслужила си!  bouquet
moonika, как се развиват при теб нещата, стискам палци!
mamaivana, ти си знаеш как се чувстваш, но ако може да събереш яйцеклетки, не се отказвай.  Hug
IvanaBoneva, не му ли е рано за зъбки или аз нещо бъркам?

# 171
Така, така, Vespova, никой не бяга от шоколада Simple Smile)

mamaivana, с Мерионал започнахме от втория ден на цикъла. Продължавам с по един Декапептил дневно и имам Мерионал по 4 инжекции на ден за 6 дни. Записах следващия час за 1-ви юни -дано да е на късмет!!!

Здравей IvanaBoneva, поздрави и за теб и целувки за бебока  Hug

# 172
IvanaBoneva, благодаря, но си имам едно наум, докато не я гушна душичката, ми е едно свито...
moonika, стискам палци, денят на детето няма как да не е на късмет, само не разбрах на пункция ли си?

# 173
здравейте и от мен, момичета! ехее, много новини при вас!
Vespova, ако знаеш как се радвам за теб. като знам през колко неща си преминала, за да стигнете до успех, тези временни неразположения няма да те стреснат  Hug живот и здраве, скоро ще си го гушкате бебенцето.

mamaivana, moonika, spetrova и при вас нещата са динамични и виждам, тези дни ви се падат и прегледни при доктор Баев.  и аз стискам палци всичко да е по план, а и да понасяте леко стимулациите!

# 174
Мили момичета, честит празник на детето!
Дано следващият първи юни да го празнуваме с децата си!  Hug

# 175
Момичета, здравейте всички! Vespova- от твоите уста, в Божиите уши!!!  Heart Eyes
Да ви споделя накратко и аз. Бях тази седмица на преглед. Както ми пожела mamaivana, резултатите от хормоните са добре. Последната спермограма също имаше задоволителни показатели. Действаме по дълъг протокол и се надявам, въпреки намаления яйчников резерв, нещата да тръгнат добре. Както каза доктор Баев - може да имаме предизвикателство, но те са, за да ги преодоляваме!

moonika, как се чувстваш с толкова лекарства? Имаш ли някакви неразположение?

# 176
 SPetrova75, браво че изследванията са ти добре, един кахър по-малко.
При мъжът ми има индикация за проблем, още не се знае от какво, но го хванах, че пуши  Twisted Evil
Иначе, решихме да тръгнем на урожай, и аз по дълъг протокол ще бъда...
moonika, как са нещата при теб, всичко наред ли е?

Адашке, благодаря за хубавите думи. Не се притеснявай за зъбките на малчо, виждала съм бебе на 4 месеца с два зъба, индивидуално е.  Hug

# 177
Здравейте, здравейте!! Имам 5 фоликула в десния и 4 в левия яйчник - така каза доктор Баев онзи ден на прегледа Simple Smile) Намалихме мерионала да е по две на ден и сега записвам отново час, за да прецени кога ще ми бъде пункцията!

SPetrova75,  нямам неразположение. Усещам само леко като по-подпухнало в областта на корема, нищо друго. Не се притеснявай от това когато започнете!

mamaivana , дърпай му ушите! Какви цигари пък сега точно?!

Успех на всички!!!

# 178
moonika, браво, Баев си знае работата, чувставш се добре защото не те е напомпал.
Стискам палци всички да са хубави!  Praynig
Мъжът ми твърди, че било инцидентно, чакам срещата с Дойчев, той да му дърпа ушите, не ми харесва да съм падарин...

# 179
moonika, много се радвам за теб, така да продължава, без проблеми.

SPetrova75, стискма палци и при вас всичко да е наред.

mamaivana, спокойно, мъжете са такива, дават си сметка чак когато ножа опре до кокъла...

Vespova, как се развиват нещата, добре ли се чувстваш?

Общи условия

Активация на акаунт