Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 207
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Ехе, дано моника, колкото повече, толкова повече, както казва мечо Пух Simple Smile

Едни близначета, викаш, биха били добре дошли Simple Smile)
При инвитрото, нали генетичния фактор вече няма такова значение и дори да няма близнаци в рода, вероятността не е малка Wink

# 271
Ехе, дано моника, колкото повече, толкова повече, както казва мечо Пух Simple Smile

Едни близначета, викаш, биха били добре дошли Simple Smile)
При инвитрото, нали генетичния фактор вече няма такова значение и дори да няма близнаци в рода, вероятността не е малка Wink

Е, то е хубаво с един куршум два заека, но след определена възраст, близнаците трудно се износват и е натоварващо за родилката.

По този повод се сетих за Бебеланче, тя нали трябваше да роди близнаци, някой има ли информация?

# 272
Благодаря момичета, като истински орисници сте!  Hug
Ще се стремя да минавам по-често да видя как сте , малката ми е добричка, но си иска своето внимание...

Момчета, момичета, няма значение, важното е да ги има и да са живи и здрави!

# 273
Mucuni Но пък са много сладки близначетата Simple Smile Който има такъв късмет, радостта му няма как да не е умножена.

И аз чакам Vespova да разкаже как е минала 4Д срещата с бебока, нямам търпение и ние да направим такава!!!

# 274
Здравейте, имам новини, ще ставам горда майка на момче. Видях го в целият му блясък, всичко се виждаше,  д-р Баев каза, че е голяма работа, а мъжът ми се разплака.
moonika, невероятно е, все едно гледаш филм, беше си сложил ръчичките на бузките.  Hug

# 275
Здравейте, имам новини, ще ставам горда майка на момче. Видях го в целият му блясък, всичко се виждаше,  д-р Баев каза, че е голяма работа, а мъжът ми се разплака.
moonika, невероятно е, все едно гледаш филм, беше си сложил ръчичките на бузките.  Hug

Ей това е, мъжка майка! Браво на юнака, дето татко си разплаква! Жив и здрав да е!

# 276
радвам се за вас, Vespova! малкият сладурко също е очаквал срещата, щом не ви е врътнал дупе, а е показал личице Hug .
взехте ли си запис или само снимчици??

kotashki, а вашата принцеска прави ли ви вече и маймунджилъци? на тази възраст почват да стават най-игриви, искат да хващат, да дрънкат..

# 277

Vespova  Hug чудесна новина! Manastasia, май не само личице е показал бебока... Wink
Представям си колко е вълнуващо да се запознаете с малкото  Hug И видеозапис ли може да се вземе?
Ние сега ще записваме час за скрийнинг и да видим кога ще удачно за 4Д. Между другото, трябва ли някаква предварителна подготовка преди него? 

# 278
Vespova, честита първа среща, мила! Да знаеш, че от тук нататък ще става все по-вълнуващо не само на прегледите при Баев. Като почне да се върти и да те подритва по-честичко, ще имаш чувството, че държи да се намесва в разговорите наоколо Simple Smile

Manastasia, така е. Не смея да сложа дълги обеци, защото веднага хваща и тегли!

# 279
  • Sofiq
Здравейте, момичета. Минавам да ви поздравя и да ви кажа, че и при мен остава малко докато започнем пак да опитваме. Ще изчакаме да минат почивни дни, покрай празниците, дето сега се нанизват начестичко и след това ще запишем час при доктор Баев.

Чета хубавите новини и ви се радвам. Дава ми сили да не преставам да се надявам и на нас да се случи. Vespova, и от мен честито за малкия юнак!

# 280
Vespova, честита първа среща, мила! Да знаеш, че от тук нататък ще става все по-вълнуващо не само на прегледите при Баев. Като почне да се върти и да те подритва по-честичко, ще имаш чувството, че държи да се намесва в разговорите наоколо Simple Smile

Manastasia, така е. Не смея да сложа дълги обеци, защото веднага хваща и тегли!

Joy сладурана! сигурно и налита много на жълтия цвят, всички бебета го обичат  Simple Smile а почна ли да държи главичката изправена, да се обръща?

Lucita, всички тук стискаме палци за успех, показала си, че си боец!

moonika и твоят бебок ще ви се усмихне скоро на екрана, чакаме новини и от теб!

# 281
Благодаря ви момичета, още ме държи емоцията. Имаме и запис и снимка и пак си го гледкаме, истински Брат Пит Hug
moonika, няма нужда от подготовки. За пълния пикочен мехур си го знаеш.

Luchita_K с теб сме, мила!

# 282
Vespova дано през цялото време да ви е и кротичък като Брат Пит, да не залита към навиците на Джеки Чан  Joy

# 283
Хахаха, Manastasia, разсмя ме, но всичките са каратистчета,  Брат Питовци с навиците на Джеки Чан  Joy
Vespova, как се забравят някои неща, спомних си, че за малко да се напишкам при един от прегледите, то и без това в последните месеци постоянно ми се пишкаше.

kotashki, аз много обичам бижута и търпя. Simple Smile

# 284
оо, да, сладурковци са! и на музика реагират, като понапреднат месеците и бая сложни танци пробват при по-ритмични звуци наоколо Simple Smile

момичета, днес е Малка Богородица. тя е покровителка на жените и помага за здраве, майчинство и леко раждане. нека празника донесе здраве и късмет на всички ни!

Общи условия

Активация на акаунт