Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 165
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofiq
Здравейте момичета и стискайте палци, започнах стимулация, притеснено ми е как ще реагирам!
moonika, при вас какъв е проблема?

# 91
При нас спермограмата е добре, има малки отклонения в резултатите, но сигурно няма да е при мъжа ми проблемното. Сега са на ход и моите изследвания.
Успех Luchita_K , стискам палци всичко да минава успешно!!!

# 92
Мила Luchita_K , от сърце ти желая всичко да върви успешно!!!  Hug

Здравей moonika, стискам палци и за твоите изследвания. При всички случай си в добри ръце. Това, че нямате проблем в спермограмата си е и облекчение, от собствен опит мисля, че мъжете много се сдухват при проблеми там.  При нас беше така, започнахме с лоша подвижност и лоша морфология и колкото и да го прикриваше мъжът ми, психологически му повлия доста. После с лечението, което доктор Баев ни назначи, имахме значително подобрение в изследването точно преди да ни се наложи паузата. Така че смело напред! Hug

# 93
Здравейте момичета и стискайте палци, започнах стимулация, притеснено ми е как ще реагирам!
moonika, при вас какъв е проблема?

Успех, стискам палци да стигнеш до трансфер и после две чертички.

moonika, поне имате един дерт по-малко, че мъжете трудно го преживяват.

SPetrova75, стискам палци и на вас да излязат добри резултати.

# 94
Момичета! Luchita_K, SPetrova75, moonika , стикам палци на всички и сърдечно пожелавам за всички ви скоро хубави новини!
SPetrova75 вие направихте ли вече новата спермограма?

# 95
Благодаря, Manastasia. Утре сме на спермограма,  а след това ще проверяваме яйчниковия ми резерв. Това с възрастта при нас ще има все вече значение, че аз вече надхвърлям границата от 40-те ...

# 96
Благодаря, Manastasia. Утре сме на спермограма,  а след това ще проверяваме яйчниковия ми резерв. Това с възрастта при нас ще има все вече значение, че аз вече надхвърлям границата от 40-те ...
Не искам да те плаша, но нямате никакво време за губене. При правилния лекар сте,  Баев не се отказва лесно, обича предизвикателствата.  Hug

# 97
Момичета, честита пролет и както се казва в една песничка, благодатно време да настане! bouquet
Малкото ни юначе расте, за наша радост обича да си хапва, поспалив е, само коликите го мъчат!
mamaivana, прочетох в темата, че се готвиш за второ дете, истина ли е или само си говориш?  Hug

# 98

IvanaBoneva да ви е жив и здрав малкия сладур, нека хапва и да расте голям Simple Smile Дано коликите бързичко отминат.

mamaivana, ако имате такива планове, пожелавам ти от сърце да имате и това щастие!!!

А ние продължаваме с изследванията.  Сега трябва да проверим проходимостта на тръбите, така че се подготвям психологически за лапароскопията. Знам, че доктор Баев е много внимателен, ама съм си малко страхлива : )

# 99
Ивана, честита пролет и на теб, поне малкият не е злояд и те остава да спиш, коликите са първия сблъсък, после зъбките и така цял живот... Simple Smile
За второ дете отдавна го обмисляме и скоро ще запиша час за преглед!

moonika, лапароскопия е по-добрия вариант, прави се с упойка, ако има проблем може да се реши по време на процедурата. Нормално е да си притеснена, стискам палци всичко да е наред!  Hug

# 100

Благодаря mamaivana Simple Smile Да, и аз така разбрах от доктор Баев за предимството на лапароскопския метод.  Че не само проверява проходимостта, а че при определени случаи, може и да отстрани проблем. В момента изчаквам да ми мине цикъла, за да може да я направим.

# 101
  • Sofiq
Здравейте, вчера ми беше седмата инжекция, на прегледа  ми дадоха още 5 Декапептила, сега чакам да ми дойде и отново трябва да отида на преглед. Сега съм притеснена по кое време ще ми дойде, че нали трябва веднага да се реагира, да не ме изненада късно следобяд, когато няма да мога да отида на преглед...

# 102
Luchita_K чак толкова бързо ли трябва да се реагира, още същия ден? не може ли рано рано на следващия ден?

IvanaBoneva много се радвам за вас и за малкия лакомник, на тази възраст със сигурност е по-добре да си хапва със желание. дано бързо минат тия колики.

mamaivana, сигурна съм, че с доктор Баев отново бихте постигнали успех!

moonika не се притеснявай, дано пък след лапароскопията не се налага нищо друго и можете да преминете бързо на следващия етап

# 103
Здравейте, вчера ми беше седмата инжекция, на прегледа  ми дадоха още 5 Декапептила, сега чакам да ми дойде и отново трябва да отида на преглед. Сега съм притеснена по кое време ще ми дойде, че нали трябва веднага да се реагира, да не ме изненада късно следобяд, когато няма да мога да отида на преглед...
Не се притеснявай, може и на другия ден да отидеш, обаждаш се като ти дойде цикъла, те ще ти насрочат час.  Simple Smile

# 104
Здравейте, вчера ми беше седмата инжекция, на прегледа  ми дадоха още 5 Декапептила, сега чакам да ми дойде и отново трябва да отида на преглед. Сега съм притеснена по кое време ще ми дойде, че нали трябва веднага да се реагира, да не ме изненада късно следобяд, когато няма да мога да отида на преглед...
Не се притеснявай, може и на другия ден да отидеш, обаждаш се като ти дойде цикъла, те ще ти насрочат час.  Simple Smile

А защо се бърза толкова много?

Общи условия

Активация на акаунт