Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 150
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря, Лилиберта.  Hug Наистина е много голям стимул да виждам колко дечица вече радват родители, преминали през битка подобна нашата. След периода на пауза при нас, имам чувството, че пак започваме от нула и докато не минен на консултация и преглед,  пак сме сякаш пред едно голямо неизвестно какво точно се случва с нас. Но след няколко дни сме при доктор Баев и това ме успокоява. Записахме час за другата седмица. Стискайте палци!

# 76
Момичета, страшно съм обнадеждена след като прочетох, че жената на Том Арнолд е направила 22 опита ин витро за да роди 2 деца!  bouquet
След този пример на борбеност съм готова за нов опит!

22 опита, наистина е невероятно, браво на тази жена, вдъхнови ме!
mamaivana, обсъди ли го с мъжът си или решението ти е емоционално.

# 77
Здравейте момичета, Честита Баба Марта на всички!
Нека да сме здрави и дано скоро щъркелчетата започнат да ни посещават всички!

При нас новото е само, че минахме на консултация. Доктор Баев ни назначава нова спермограма, за да видим какво е положението в момента. Миналата година започнахме с много влошена, после имахме подобрение, но сега трябва да видим след паузата какво е състоянието.

Лелеее 22 опита, сега прочетох. Тези хора наистина са преживяли много.

# 78
Честита Баба Марта и от мен, здрави, весели и засмени да сме!
SPetrova75, присъединявам се към твоето пожелание, ще ни посетят!  Hug
Vespova, мъжът ми винаги е искал много деца, но какво да се прави, това е животът.

# 79
Да ни е честита тази Баба Марта и поводи за веселие да ни донесе!
SPetrova75, пролетта настъпва по-рано тази година, та а дано и щъркелите да дойдат по-рано...

# 80
Дано, дано, Vespova. Дай Боже повече успешни опити, че не сме и никак малко в това положение. Прочетох в друга тема, че в България има над 145 хиляди двойки с репродуктивен проблем! А кой знае и още колко не са потърсили още помощ. Изобщо не бях наясно, че сме толкова много на този хал и колко много двойки имат нужда от лечение.

# 81
Дано, дано, Vespova. Дай Боже повече успешни опити, че не сме и никак малко в това положение. Прочетох в друга тема, че в България има над 145 хиляди двойки с репродуктивен проблем! А кой знае и още колко не са потърсили още помощ. Изобщо не бях наясно, че сме толкова много на този хал и колко много двойки имат нужда от лечение.
За съжаление е така, и това са официалните данни, а колко други има...

# 82
И аз не знаех, че бройката у нас е толкова голяма. А има ли данни колко успяват?

# 83
Мили дами, честит празник и нека скоро всички да се наречете мами!  bouquet

# 84
Здравейте момичета, минавам и аз набързо само да честитя хубавия празник!
Честит 8 март! Честито, че всички тук сме истински борбени жени! Да не изключваме и нашите мъже от този празник, той е важен и за тях. За това, че имат в живота си имат по не една важни жени - майки, сестри, съпруги, приятелки, а дай боже и дъщери!

# 85
честит 8 март на патерици, момичета! добре ли изкарахте?
колко хубаво си го казала SPetrova, наистина сте такива. винаги съм харесвала празника точно в тази му символика.  не спирайте да вярвате, че усилията и при вас ще завършат благополучно, вижте колко бебенца вече се появиха

# 86
Manastasia, много си мила  Hug благодаря
Ние ходихме вече при доктор Баев. Говорихме си за всичко през паузата, последните изследвания, нещата които последно престояха...
Но сега първо правим нова спермограма, да видим от къде започваме. Дано нещата се подобряват там, както беше последния път.
Поздрави на всички и хубав уикенд!

# 87
Здравейте, дами. И ние от две години опитваме да заченем по естествен път и накрая ни се  наложи да потърсим помощ. Та ето ме и мен тук. Доста гледахме към кого да се насочим и в крайна сметка, водени и от отзиви и от това, че наши приятели успяха да заченат с помощта на д-р Баев, стигнахме до Афродита. Още сме в началото, на етап спермограма, но вярваме, че и ние ще успеем!

# 88
Здравейте, дами. И ние от две години опитваме да заченем по естествен път и накрая ни се  наложи да потърсим помощ. Та ето ме и мен тук. Доста гледахме към кого да се насочим и в крайна сметка, водени и от отзиви и от това, че наши приятели успяха да заченат с помощта на д-р Баев, стигнахме до Афродита. Още сме в началото, на етап спермограма, но вярваме, че и ние ще успеем!

Здравей moonika, надявам се да сме ти от полза, не се притеснявай да питаш за всичко, което те интересува.
Зареди се с търпение, пътят не е лек, но всичко си заслужава.
Желая ти успех!  Hug

# 89

Благодаря много, Mucuni . Аз от скоро пиша във форума, но вече виждам, че наистина е място за подкрепа по такава деликатна тема.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт