Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 056
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Време е да се похваля с успешно инвитро при д-р Станулов. Благодарение на него имаме нашата прекрасна дъщеричка, която чакахме повече от 6 години. След няколко неуспешни трансфера в друга клиника, отидохме при д-р Станулов за процедура и сега сме щастливи от решението си да му се доверим. Той е невероятен лекар, но и прекрасен човек. След процедурата ни останаха още 4 ембриончета и надяваме се един ден сред тях да е и второто ни детенце. Успех на всички!

# 661
Честито, Соренда! Smiley Party Time Да ви е жива и здрава, и много да ви радва. Пожелавам и следващия път всичко да се получи безпроблемно.

# 662
Честито, Соренда 🥰🎉🎊

# 663
Честито Соренда. Радвам се за успеха на доктора и вашето щастие. Знам, че той го заслужава. Много да ви радва и бързо възстановяване на мама.

# 664
Честито, Соренда!
Да е здрава и успешна малката принцеса!
И аз си имам едно мартенско момиче тази година благодарение на доктор Станулов.
При нас беше първа и успешна процедура, за което съм безкрайно благодарна!
Heart

# 665
  • Пловдив
Момичета, здравейте!
Честита радост на всички успели! 🌹🍀🥂
Днес доктор Станулов имаше безплатна консултация в Пловдив.Записах последния свободен час.И двамата с мъжа ми сме адски обнадеждени.Много доверие вдъхва доктора и в понеделник ще идем до София да подадем документи за смяна на клиниката.Живот и здраве през септември каза, че можем да стартираме.Обясни ни какво ще правим и смятаме да му се доверим.Говорихме за неща, които в предишната болница изобщо не сме обсъждали.Много е хубаво като ти дадат надеждичка 💜

# 666
Момичета, здравейте!
Честита радост на всички успели! 🌹🍀🥂
Днес доктор Станулов имаше безплатна консултация в Пловдив.Записах последния свободен час.И двамата с мъжа ми сме адски обнадеждени.Много доверие вдъхва доктора и в понеделник ще идем до София да подадем документи за смяна на клиниката.Живот и здраве през септември каза, че можем да стартираме.Обясни ни какво ще правим и смятаме да му се доверим.Говорихме за неща, които в предишната болница изобщо не сме обсъждали.Много е хубаво като ти дадат надеждичка 💜

Пожелавам ви успех. Подобно на Вас и аз посетих една безплатна консултация на доктора през далечната 2016. Бързо му се доверих. И сега съм със момченце на 2г. и 6 м. И даже опитваме за второ. Смятам, че сте на правилния път и ви пожелавам скорошна бременност.

# 667
  • Пловдив
Рончо, благодаря!Много зареждащ коментар!Дано успеем всички! 💜

# 668
Здравейте, има ли някоя девойка в групата за инвитро на естествен цикъл в тази клиника?

# 669
Здравейте, има ли някоя девойка в групата за инвитро на естествен цикъл в тази клиника?
Аз бях на спонтанен цикъл там.

# 670
Здравей, заповедта от ЦАР ми е за естествен цикъл при д-р Баев.
След неуспешното ин витро през пролетта
се надявам да стартирам през септември.

# 671

[/quote]     И как беше, замразявахте ли или свеж трансфер?

# 672

И как беше, замразявахте ли или свеж трансфер?
[/quote]

Ако си по фонда имаш 4 пункции и един трансфер. Няма как да не замразиш ако вадиш от всяка пункция по една я, замразяват ембрион на 3 или 5 ден, според това как се развива и вашето желание. Трансфер също по желание (свеж или зет) или смесен.
Ако не сте по фонда мисля, че събират от 3 пункции. Можете да си платите и 2 трансфера.

# 673
Тези, които сте на естествен цикъл, пиете ли хормони? Аз правих няколко пункции и трансфера на естествен цикъл при д-р Баяв и всичките без успех. Пиех естрофем от 5 до 15 ден на цикъла и после пунция ако има фуликул 18 мм.

# 674
Аз мислех че не се пият хомони на естествен цикъл.. Но може би понякога се налага. Като четох листовките на Естрофем доста се притесних, пиле че повишава риска от рак на гърдата....

Общи условия

Активация на акаунт