Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 103 285
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Маджишо  bouquet за новата тема още по-прекрасна е от предишната. Момичета след четене на не 1 тема все пак така и не ми остана от толкова мнения в главата отговор на Рефан или на Заг зодиак е по-сполучлива имитацията на черната орхидея,ще ви бъда благодарна да ме насочите.Не знам дали ще ми хареса,но искам да опитам някоя която най-много се доближава и като аромат и като трайност и развитие,благодаря.

# 16
  • Бургас
Благодаря и аз за новата ни темичка,Маджик,отново си се справила прекрасно. txtlovesРадвам се,че в Бургас вече имаме Баргелооо,като намина ще споделя .Екатерина,на мен Черната Орхидея на Заг ми харесва повече от тази на Рефан. Peace

# 17
Цоп!  Mr. Green
magicjo, невероятно оформление както винаги! Някой има ли представа как е Amouage- Dia от Парфен, сравнен с оригинала? Хвърлила съм око и на Chergui-то...

# 18
  • BG-DE
За Dia не знам но при Chergui има разминаване с оригинала но иначе е много приятен аромат, който обаче трябва да се пробва на кожа, защото е специфичен  Peace

# 19
Да, аз го тествах на кожата, много е интересен.  Simple Smile

# 20
Мадж, всички съфорумки дружно и най-сърдечно изразяваме адмирациите си за цялото ти усърдие и прецизност да следиш какво се споделя в настоящата тема и после да го актуализираш в новата. Затова предколедно ти пожелаваме всички малки коледни чудеса да ти се случат! Hug
И да поискам предложения за аромати, в които има шоколадово-ванилени нотки, може и какао, както и сладост, ако е възможно в имитация на Рефан.

# 21
За мен Черната орхидея на Заг Зодиак е предпочитана. Ползвах на Рефан доскоро, като съм имала от капсулованите от 20 мл и 125 мл, като тази от 20 мл ми беше по-близка до оригинала. 125 мл ми беше една такава по-сладка и ванилена (има ли ванилия в парфюма  newsm78). Нямам представа наливна пък каква ще е, може и да е по-добра, но за момента съм с две ръце за версията за Заг Зодиак.

SNSR, аз не съм голям познавач, но може да опиташ Черната орхидея, също и Хипнотик пойзън, все на Рефан  Peace

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 12:53 от deliberation

# 22
И да поискам предложения за аромати, в които има шоколадово-ванилени нотки, може и какао, както и сладост, ако е възможно в имитация на Рефан.
Еееехххх.....Шоколад с ванилия...Мммммм.... Heart Eyes  Laughing
Най - приятната комбинация от този вид за мен е "Chocolovers" на "Aquolina"
http://www.fragrantica.com/perfume/Aquolina/Chocolovers-973.html
Ухае на ...шоколад, портокал и лешници....
не знам дали има имитация, но е прелестен...Имам го, просто е прелестен. Останало ми е малко, ползвам го като лекарство.... Laughing
Аз усещам шоколадови нотки в "Ангел" на Мюлер, както и в "Блек Опиум" на Ив Сен Лоран.
 Peace

# 23
  • Karlovo
Сега ми донесоха Градините на покрива и Дот на Зак ,но са толкова студени ,че ще чакам да се затоплят малко и да ги пробвам   Grinning .

# 24
  • Бургас
Аз бих ти препоръчала Covet на  Сара Джесика Паркър, този парфюм няма имитации,но не е скъп.Във връхните нотки има горчив шоколад. Heart EyesДруг парфюм в който има шоколад/ в базата/е Аngel  на Thierry Mugler.В Christian Dior – Pure Poison има какао,незная обаче дали си падаш по отрови. Mr. GreenИскам да споделя за един парфюм,в който има бял шоколад и се влюбих безумно в него,Provocative Interlude на Елизабет Арден,много различен аромат.Този също е мнго хубав 5th Avenue Nights-Елизабет Арден,говоря за оригиналите обаче.Desire Me на Ескада също има шоколадова база,но незная дали този парфюм има имитация.

# 25
  • София
SNSR, аз препоръчвам ето това - http://www.fragrantica.com/perfume/Christine-Lavoisier-Parfums/S … ruffle-26900.htmlPeace Купувам го от ДМ.

# 26
  • Бургас

Тъмен шоколад  - Черната орхидея и Ейнджъл; сладък шоколад, пралини, какао, ванилия плюс плодове има в огромен брой аромати. Може да пробваш Нощния трезор на Ланком, Животът е хубав на Ланком, Черния опиум на Ив Сен Лоран, Дизел Loverdose Tatoo, Diesel Loverdose, Black XS for Her Paco Rabanne, CK One Shock For Her Calvin Klein /този има шоколад, но е по-лекичък и летен/, Rebelle Rihanna /няма имитация, мисля/, СН Каролина Ерера....има още, но трябва да помисля. Всичко, което съм изброила го има в имитация на Рефан. Ако харесваш амарето, ликьори, бадеми, череши с ванилия - Глория на Кашарел, Малката черна рокля на Герлен.... Peace
А, и за този, който е препоръчала  magicjo съм чувала, но не съм го пробвала, сигурно ще е много добър откъм шоколад и сладост  Grinning
Карамел+ванилия и плодове също има много - напр. Wish Chopard, Бон бон на Виктор и Ролф /от Баргело/ и др.

# 27
  • Deutschland
+ 1 Имам го, много сладък шоколадово ванилен аромат

# 28
  • Стара Загора
+ 1 Имам го, много сладък шоколадово ванилен аромат

И от мен един глас. Много е добър не само като аромат, а и трайността е завидна. Heart Eyes
Поносимо сладък и шоколадов според мен, не е прекалено сладкарски. Laughing

# 29
  • София
Оооо, радвам се, че има толкова много почитателки.  Grinning За вен това парфюмче и Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mandorlo di Sicilia на Парфен са най-вкусните аромати, които съм имала.
KDS, пробвай го, когато имаш възможност, смятам че ще го харесаш.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт