Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 103 285
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Убедена съм   Grinning Ще го потърся вече със сигурност.  Peace

Реклама
# 31
Здравейте, има ли на Рефан - Джими Чу

# 32
  • Стара Загора

На първа страница има списък. Прочетохте ли го? newsm78

# 33
  • Бургас
Не, Ди енд Пи и Баргело.

# 34
Благодаря  bouquet

# 35
Мадж, има ли шанс да го открия в Лили дрогерие, защото в Благоевград магазин ДМ няма? Да си призная досега не съм го виждала по рафтовете, но ако има вероятност да отида да разглеждам по-обстойно. Приблизително каква му е покупателната цена?
Брайт , аз също съм ползвала Elizabeth Arden 5th Avenue Nights EDP, но нещо не се "долюбихме" с него и повече от половината бутилка подарих на майка ми. Усещах розата, жасмина, малко ванилия, но дървесните нотки, които се появиха в базата, ми идваха в повече. Определено вечерен аромат - за питие, бар, друго заведение.
Но пък си изпръсках цяла бутилка от Elizabeth Arden 5th Avenue Style EDP, който на мен ми допадна много повече. В него осезаемо долавях невена и съвсем малко от някакъв дървесен мъх, но явно ванилията неутрализираше "дървото". Определено анималистични и дървесни нотки не ми допадат, нито пък амбър или ууд (макар да е труден за охарактеризиране - наподобява ми на бакелит, изгорял контакт, ведно с мирис на кабинет на стоматолог). Обожавам ванилия, шоколад, карамел, ликьори, лешници, бадеми, та дори и със сладкарски уклон. Като контраст ще посоча, че пия сутрешното си кафе тъмно черно.  Flutter

# 36
  • София
SNSR, точната цена не мога да кажа, но е около 12-13 лв., максимум 15 лв. Можеш да провериш и в аптеки, в които продават козметика, както и в "по-обикновени" парфюмерийни магазини. В Лили не си спомням да съм го виждала, но аз пазарувам по-рядко оттам.  Peace

# 37
  • Бургас
SNSR,и аз не понасям ууд не си само ти Mr. Greenказваш,че харесваш парфюми и със сладкарски уклон,защо ли си мисля,че много ще ти допадне Долче и Габана-Pour Femme/2012/ имат го ДП.Той е такъв сладичъккк Heart Eyes,на мен много ми хареса пробвай при възможност. bouquetДнес съм с Paradiso на Кавали-божественнн. Heart Eyes

# 38
  • Deutschland
От един ДМ в Пловдив го взех за около 8 лева. Имаха и този с ягодите и другият шоколадов, казва се Sweet candy Rafaelo. Може би и в Лили ги има, нямам идея

# 39
  • София
SNSR, можеш да пробваш и Candy Prada в имитация на Рефан. Много хубав карамелено-ванилен аромат.  Peace

# 40
Имам този и белия. Не ми се струва да са много трайни, но за тази цена мога да се поливам честичко с тях  Wink

# 41
Днес се сдобих с рефанска Олимпея и направих паралелен тест с огиринала - ами разликата е съвсеееем незначителна, рефанската  една идея по-остра, но пък двата аромата отшумяват по еднакъв начин. Доволна  Grinning

# 42
  • София
Днес се сдобих с рефанска Олимпея и направих паралелен тест с огиринала - ами разликата е съвсеееем незначителна, рефанската  една идея по-остра, но пък двата аромата отшумяват по еднакъв начин. Доволна  Grinning

При мен рефанската Олимпеа просто не "отшумява" цяяял ден  Laughing, това е може би единствената имитация, която ми издръжа адски много време без нужда от подновяване.

# 43
  • Бургас
Подкрепям момичетата Peaceпри ме положенито е същото,цял ден без подновяване само с няколко пръскания ми издържа Олимпеата.Даже ми свърши 30-чката и пак ще наливам нова,уникален аромат е това. Heart Eyes

# 44
Може би по-правилният израз би бил "стихва". Сега, няколко часа след пръскането, изобщо не е толкова остър като през първия половин час, но е отчетлив и приятен. Оригинала зачезна. Като си помисля, че първото ми впечатление за оригинала беше "Suuuucks!" ...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт