Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 108 775
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Предложете ми добра мъжка реплика на Рефан...

# 61
  • Deutschland
Хареса ми Tesori d' Oriente в сребристото шишенце. Ще се купува  Mr. Green

# 62
  • София
Предложете ми добра мъжка реплика на Рефан...

В края на миналата тема имаше информация.  Peace

# 63
  • Karlovo
Днес бяхме в Пловдив и минах през Ди енд пи .Набелязах някой неща ,но си взех Alien и Angel . Подарък 30 мл. - VERSACE LORDLY ,което май е Версаче Ерос ,но не съм запозната .Така излезе в Гугъл .
Доближават ли до оригинала имитациите на Алиен и Ейнджъл ? Набелязах си още няколко ,но единия беше по летен аромат ,а за другите не ми стигнаха парите  Joy .

# 64
Днес бяхме в Пловдив и минах през Ди енд пи .Набелязах някой неща ,но си взех Alien и Angel . Подарък 30 мл. - VERSACE LORDLY ,което май е Версаче Ерос ,но не съм запозната .Така излезе в Гугъл .
Доближават ли до оригинала имитациите на Алиен и Ейнджъл ? Набелязах си още няколко ,но единия беше по летен аромат ,а за другите не ми стигнаха парите  Joy .

Поздравления за покупките. И двете версии са много добри.

За мен това е най-добрата версия на Елиън. Има леки разминавания с оригинала, но на фона на всички други имитации, мисля че тази е най-сполучлива. Трайността ѝ в много добра.

А Ейнджъла им е повече от страхотен. Изключително близък до оригинала и с много голяма трайност.

Ще очакваме и твоите отзиви, разбира се.  Simple Smile

# 65
  • Deutschland
Къде в Пловдив има D&P, dreems?

# 66
  • Karlovo
гр.Пловдив
хипермаркет "Kaufland"
ул."Брезовско шосе" 127
0877 898 399, 0877 898 366
plovdiv@dpperfumum.bg
Работно време:
08.00 - 21.00
неделя: 09.00-20.00

Като влезеш в магазина са срещу Аладин фоодс. Едно младо момиче беше ,много любезно .Показва всичко за което я питаш .Каза ,че няма да им остане от Angel  за Коледа ,много се купувал и то предимно за подарък. Синчето намаза покрай моите парфюми с неговия мъжки аромат  Grinning .
Сега съм напръскала двете китки и редувам ляво и дясно .Много ми харесват .

# 67
  • Deutschland
Много ти благодаря  bouquet

# 68
  • Karlovo
Има ли парфюм на Ди енд Пи ,който да е подобен на този - http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Modern-Muse-18319.html .Много ми харесва и го имам в имитация на Баргело ,но много ми се иска да си взема нещо подобно и на Ди енд Пи .Нали техните парфюми са с развитие и доста добри .Моля ви дайте ми предложения  Praynig .

# 69
гр.Пловдив
хипермаркет "Kaufland"
ул."Брезовско шосе" 127
0877 898 399, 0877 898 366
plovdiv@dpperfumum.bg
Работно време:
08.00 - 21.00
неделя: 09.00-20.00

Като влезеш в магазина са срещу Аладин фоодс. Едно младо момиче беше ,много любезно .Показва всичко за което я питаш .Каза ,че няма да им остане от Angel  за Коледа ,много се купувал и то предимно за подарък. Синчето намаза покрай моите парфюми с неговия мъжки аромат  Grinning .
Сега съм напръскала двете китки и редувам ляво и дясно .Много ми харесват .
А на него какво взе,аз съм в издирване за моите 2мата? Rolling Eyes newsm78 bouquet

# 70
Мнение за тези парфюми http://www.eyfelparfum.bg/?

# 71
  • Бургас
Като цяло не стават...

# 72
Кои мъжки на Голден роуз на щанда са близки до оригинала и трайни? Има ли мъжки муудчета?

# 73
Момичета влизам да се похваля,пристигнаха ми днеска парфюмите без алкохол от Гиза white pachuli (Tom Ford), cool water and jàdor. Двата веднага пробвах Жадора и на Бялото Пачули -оригинално пачули имам вкъщи 2-3 мостри,обожавам този аромат -красив и сложен преливащ,мислех си вече да събирам пари за оригиналният т.к. никой нямаше имитация а и да има едва ли щеше да е сполучлива.С риск си поръчах само 5 мл. пачулито и съм шокирана-раскрива се по абсолютно същия начин,прелива едно към едно и на всичкото отгоре е траен,е не е по траен от оригинала може би малко по-малко,но съм предоволна.Жадора съм имала в оригинал много отдавна и не помня как мирише,но определено много по-хубаво от рефанския събрат- наситен цветен много красив също аромат.

# 74
  • Karlovo
 Mimeto74 парфюма е V2 ,Версаче Лордли .Аз не успях да намеря такова Версаче и си мисля ,че е Версаче ерос, но не съм сигурна .То беше някаква промоция и имаше два мъжки и два женски като избор .

Общи условия

Активация на акаунт