Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 108 793
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Брайт, днес тествах Среднощната роза на Баргело и много ми хареса. Исках да те попитам ти пробва ли Розата на Парфен и какви са ти впечатленията. Кой от двата е по-добър и по-траен? bouquet

# 76
  • BG-DE
 Nell999, не знам как е Среднощната роза на Баргело но тази на Парфен има сериозно разминаване с оригинала но е трайна  Mr. Green изобщо от многото измирисани, а някои и придобити неща на Парфен, лично аз,съм най-доволна от Сицилианския бадем на Акуа ди Парма и Идилията на Герлен  Peace

# 77
  • Варна
Nell999, не знам как е Среднощната роза на Баргело но тази на Парфен има сериозно разминаване с оригинала но е трайна  Mr. Green изобщо от многото измирисани, а някои и придобити неща на Парфен, лично аз,съм най-доволна от Сицилианския бадем на Акуа ди Парма и Идилията на Герлен  Peace
Благодаря! bouquet

# 78
  • Бургас
Нел,Розата на Баргело ми харесва повече лично на мен,трайността и е прилична,не трепи от трайност,но е добра.Тази на Парфен е по-слаба имитация,смисъл като доближаване до оригинала така, че тази на Баргело бие. bouquet

# 79
Момичета влизам да се похваля,пристигнаха ми днеска парфюмите без алкохол от Гиза white pachuli (Tom Ford), cool water and jàdor. Двата веднага пробвах Жадора и на Бялото Пачули -оригинално пачули имам вкъщи 2-3 мостри,обожавам този аромат -красив и сложен преливащ,мислех си вече да събирам пари за оригиналният т.к. никой нямаше имитация а и да има едва ли щеше да е сполучлива.С риск си поръчах само 5 мл. пачулито и съм шокирана-раскрива се по абсолютно същия начин,прелива едно към едно и на всичкото отгоре е траен,е не е по траен от оригинала може би малко по-малко,но съм предоволна.Жадора съм имала в оригинал много отдавна и не помня как мирише,но определено много по-хубаво от рефанския събрат- наситен цветен много красив също аромат.
Благодаря за отзивите!  Hug

# 80
  • BG-DE
Нел,Розата на Баргело ми харесва повече лично на мен,трайността и е прилична,не трепи от трайност,но е добра.Тази на Парфен е по-слаба имитация,смисъл като доближаване до оригинала така, че тази на Баргело бие. bouquet

Само по описанието ти бях абсолютно сигурна, че Розата на Баргело е много, много по-добрият вариант   Hug

# 81
  • Бургас
Dreems, не само ароматите на Ди енд Пи имат развитие. Голяма част от тези на Баргело също се разгръщат, както и някои на Рефан и Парфен.  Peace
Подобен аромат на Модерната муза е Нарцисо Родригез For her EDP, не е същият, разбира се, просто са в една категория /за мен/. По-назад говорихме за него. Аз лично не съм намерила имитация, която да ми хареса достатъчно, включително и тази на Ди енд Пи. Пробвай, на теб може да ти допадне.  Peace
Момичета, по-напред като говорихме за шоколадови аромати, забравих да ви предложа два на Баргело, много са приятни, сладки и шоколадови:
488-CHOCOLATE BARGELLO
317-SEXY CHOCOLATE D&G
Първият си е чист шоколад, по-скоро моноаромат и не е чак толкова сладък. Вторият е по-комплексен и интересен, идеален е за сезона и много траен. Води се на Долче и Габана, но си е някаква измислица на Баргело  Laughing

# 82
Mimeto74 парфюма е V2 ,Версаче Лордли .Аз не успях да намеря такова Версаче и си мисля ,че е Версаче ерос, но не съм сигурна .То беше някаква промоция и имаше два мъжки и два женски като избор .

БЛАГОДАРЯ! bouquet

# 83
Dreems, не само ароматите на Ди енд Пи имат развитие. Голяма част от тези на Баргело също се разгръщат, както и някои на Рефан и Парфен.  Peace
Подобен аромат на Модерната муза е Нарцисо Родригез For her EDP, не е същият, разбира се, просто са в една категория /за мен/. По-назад говорихме за него. Аз лично не съм намерила имитация, която да ми хареса достатъчно, включително и тази на Ди енд Пи. Пробвай, на теб може да ти допадне.  Peace
Момичета, по-напред като говорихме за шоколадови аромати, забравих да ви предложа два на Баргело, много са приятни, сладки и шоколадови:
488-CHOCOLATE BARGELLO
317-SEXY CHOCOLATE D&G
Първият си е чист шоколад, по-скоро моноаромат и не е чак толкова сладък. Вторият е по-комплексен и интересен, идеален е за сезона и много траен. Води се на Долче и Габана, но си е някаква измислица на Баргело  Laughing

Аз само искам да допълня, че лично за мен специално Нарцисото на Рефан е по-трайно от това на Ди енд Пи.

# 84
magicjo страхотно оформена тема  bouquet

Имам 317-SEXY CHOCOLATE D&G - много шоколад,тъмен шоколад с ванилия...... и нещо леко сладникаво, което за мен е досадно. Като дълготрайност е ок - т.е. 6 часа 

# 85
  • Deutschland
Allforone, слагаш ли капки на Рефанското Нарцизо?

# 86
Allforone, слагаш ли капки на Рефанското Нарцизо?

Да, двойно количество. На 30мл, слагам 60 капки.

# 87
Здравейте, искам да похваля един аромат LACOSTE POUR FEMMEна Рефан, за мен е откритие, не съм го ползвала преди. Уникален е като аромат, но за съжаление не е много траен. Някой ползвал ли го е? Специално ме интересува версията на ДП, понеже техните по мое мнение са най-трайни.

# 88
Момичета влизам да се похваля,пристигнаха ми днеска парфюмите без алкохол от Гиза white pachuli (Tom Ford), cool water and jàdor. Двата веднага пробвах Жадора и на Бялото Пачули -оригинално пачули имам вкъщи 2-3 мостри,обожавам този аромат -красив и сложен преливащ,мислех си вече да събирам пари за оригиналният т.к. никой нямаше имитация а и да има едва ли щеше да е сполучлива.С риск си поръчах само 5 мл. пачулито и съм шокирана-раскрива се по абсолютно същия начин,прелива едно към едно и на всичкото отгоре е траен,е не е по траен от оригинала може би малко по-малко,но съм предоволна.Жадора съм имала в оригинал много отдавна и не помня как мирише,но определено много по-хубаво от рефанския събрат- наситен цветен много красив също аромат.

Благодаря за инфото, за първи път ги чувам ще проверя Simple Smile

# 89
  • Бургас
LACOSTE POUR FEMME е много хубав във версията на Лорис. PeaceТези парфюми Гиза на мен въобще не ми харесват. PeaceНа Лорис парфюмите също са много трайни,виж го в техния вариант ако желаеш.

Общи условия

Активация на акаунт